delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Re: КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч.Martinez1948 написа:Имаше аванти и за нас и за вас.. който трябва е на финала. Много много готин и емоционален мач при 3:2 паднах на колене и се разревах...
Е ,Богу, Мартине, тоя коментар ме удари в емоциити...
И ся ми обясни как да ти се дразним
Че какво лошо е направил човека? Макар и късно се осъзнал и разбрал, че оранжевото не е червено. Браво, че е имал честа и смелостта да го направи за разлика от вас, които всеки ден с припознаваческите си обяснения в любов на ГГ и Литекс, продължавате да "убивате" ПФК ЦСКА. Трудно е да застенеш срещу заблудената тълпата и да имаш противно на тяхното мнение, но той го направи. Вместо да го "изобличавате" може само да се поучите и постъпите като него.
[offtopic]На предишната страница ''Осещам'', направих се на улав. Ся ''чесТа''....айде стига де.
Барам си ушите и не правим забележка, ама...Не че аз съм професор по български, но все пак.Преглеждай ги тея мнения.Мани го тоя форум ще ти се смеят някъде.[/offtopic]
[offtopic]Възможно е да допускам правописни грешки, но ще са от неграмотност, ако ги повтарям.