Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
104 случая за 10.06 - скоро масив локдаун в цялата страна и лятото ще го гледаме през прозореца 

Уж клъстерни огнища, но с всеки изминал ден се откриват по няколко нови в цялата страна и проблема отива на национално ниво и втора вълна на вируса, която ще бъде по-силна от първата. Главния вирусолог обяви сутринта, че се наблюдава по-безсимптомно протичане на вируса , което не е подкрепено все още научно, но е радващо ако е така. Радвайте се, стриктните мерки няма да се върнат може да продължите да си правите каквото искате , на цената и гърба на онези , които ще се разболеят, но вас това не ви пука, защото ви интересува собствения ви гъз, даже и той не ви интересува, живейте си ден за ден, па утре каквото стане, важно е да има бира и цигари и никой да не ви нарушава почивката пред блока.
Бразилия за вчера с нови черни рекорди- 1300 смъртни случаи, както и над 34 000 новозаразени! Индия също "рекордьор" за вчера - 388 смъртни и над 12 000 новозаразени! Швеция с 78 смъртни за вчера! Мексико за днес с 708 смъртни случаи! Явно някои хора отказват да разберат, че смъртността е правопропорционална на заразените! Или с прости думи казано - колкото повече заразени, толкова повече смъртни случаи ще има!
ПП А ние днес имаме 104 новозаразени, което си е рекорд от началото на епидемията у нас!
ПП А ние днес имаме 104 новозаразени, което си е рекорд от началото на епидемията у нас!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
LuvIII написа:. Радвайте се, стриктните мерки няма да се върнат може да продължите да си правите каквото искате , на цената и гърба на онези , които ще се разболеят, но вас това не ви пука, защото ви интересува собствения ви гъз, даже и той не ви интересува, живейте си ден за ден, па утре каквото стане, важно е да има бира и цигари и никой да не ви нарушава почивката пред блока.
ама ние и до сега си правихме каквото искахме

Теб какво те бърка? Толкова ли жалък и нещастен живот водиш, че умираш от яд като гледаш как другите не се мъчат като теб и със зъби и нокти драпаш по възможност да скапеш и техния живот поне за момент?

Някой спира ли ви вас ненормалници да се заключите някъде и да не се показвате на бял свят? Стойте си на сигурно и не мислете останалите!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Ако имаше някакво покритие самочувствието ти нямаше да ми задаваш подобен глупав въпрос какво ме бърка. Ми бърка ме че дишам един въздух с теб. Ако беше примерно в Щатите или някъде другаде нямаше да ме бърка. Но за съжаление си тук и ме бърка. И за съжаление има много още като теб. Заради които ще се заразят и умират невинни хора.
Радвам се, че ще ви скапя жалкия животец. От другата седмица започвам да си обикалям цяла България. След месец ще ви донеса и зараза от Гърция, живот и здраве догодина от Сърбия и Хърватия. Който иска да си мишкува и живее в страх, останалите ще си живеем както ни е кеф. Само не забравяйте да ми изчислите невинните жертви после, да знам кой идиот е умрял заради мен.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
В 1.350 млрд Индия има 388 жертви
Ако има 38 хил ще го приема сериозно.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Кораво мнение soulen.
pomiqrat написа:В 1.350 млрд Индия има 388 жертвиАко има 38 хил ще го приема сериозно.
38 хиляди сигурно умират дневно от глад и престъпления

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
MuFc1878 написа:104 случая за 10.06 - скоро масив локдаун в цялата страна и лятото ще го гледаме през прозореца
Към този брой са добавени някакви 30 броя от предните дни, каквото и да значи това.
А параноиците може да изгледат това видео https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... irusa.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.