Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- анто маина
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[offtopic]Черепа ги утрепа сяББ да ги джироса на Цеката,и без тва им помага
[/offtopic]
-
Martinez1948
- Контакти:
[offtopic]Болния левскар взима болния си клуб официално. Каква по-добра симбиоза от това....
[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
[offtopic]Сега Баце спокойно им праща ген. Мутафчийски да ги лекува от син език
[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:[offtopic]Сега Баце спокойно им праща ген. Мутафчийски да ги лекува от син език[/offtopic]
[offtopic]На батю ти Бойко му трябва лекар. Яка гавра. Който го е измислил е дъл гений.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Red_Neck написа:[offtopic]Сега Баце спокойно им праща ген. Мутафчийски да ги лекува от син език[/offtopic]
[offtopic]На батю ти Бойко му трябва лекар. Яка гавра. Който го е измислил е дъл гений.[/offtopic]
[offtopic]Успее ли да ги избави от болестта, може да си ги прекръсти на "БАЦЕ Борисов" и да ги вика да му цъкат под магнолията в Банкя
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- Cheradonna
[offtopic]Бат Васко им взе акъла и хвърли в амок и боче и левскарчетата,ся остана бойко да подаде оставка за да ги поеме официал и цирка ще стане пълен.
[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!
Цял ден едно и също ми е в главата. "Асене, вЪрни бе!" 
Arsenal- a new era begins ! Again!...
[offtopic]Черепа заслужава приза трол на годината! Винаги е добре когато агент Буда и синята общност биват правени за смях
[/offtopic]
Не престават да валят добрите новини днес
И Отабор сме изгонили ! Разгеле
И Отабор сме изгонили ! Разгеле
[offtopic]Божков го е загазил сериозно. Лепнали са му още едно обвинение - за гавра с труп.
[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.