Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Американците плащат яко за компромати срещу 5г
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Да, трябваше да го напиша с главно "Ч".[/offtopic]
Real написа:Ако и вместо "човек" сложиш "човечество" - уравнението ще ти излезе съвсем.
Да, трябваше да го напиша с главно "Ч".[/offtopic]
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
А китайците не плащат нищо на корумпираните евробюрократи? Иначе, нормално - това за Щатите. Ако Китай стане лидер в 5G, а не САЩ, тези трилиони долари, всичките данни, просто ще направи Китай едноличен технологичен лидер. Отделно, САЩ ще са зависими от Пекин. А те вече даже ги изпреварват в изкуствения интелект.[/offtopic]
pomiqrat написа:Американците плащат яко за компромати срещу 5г
А китайците не плащат нищо на корумпираните евробюрократи? Иначе, нормално - това за Щатите. Ако Китай стане лидер в 5G, а не САЩ, тези трилиони долари, всичките данни, просто ще направи Китай едноличен технологичен лидер. Отделно, САЩ ще са зависими от Пекин. А те вече даже ги изпреварват в изкуствения интелект.[/offtopic]
Слагайте станиола на главата и се пазете от психически атаки!
Необясним е фактът, че има хора, които вярват във "вирулентността" на 5G
, дори и да няма доказателства! Но не вярват в съществуването на коронавируса, въпреки доказателствата от цял свят! Е, това ако не са промити мозъци, здараве му кажи!

Необясним е фактът, че има хора, които вярват във "вирулентността" на 5G
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- metodito
- Контакти:
CSKA 78 написа:Слагайте станиола на главата и се пазете от психически атаки!![]()
![]()
Необясним е фактът, че има хора, които вярват във "вирулентността" на 5G, дори и да няма доказателства! Но не вярват в съществуването на коронавируса, въпреки доказателствата от цял свят! Е, това ако не са промити мозъци, здараве му кажи!
![]()
Приятел, кой "вярва" тук, че вирусът има връзка с 5G? Аз видях мнение, което свързва двете събития, но не видях изказано мнение (може и да бъркам - последните два дни не следя много темата) за пряка връзка на заболяването с технологията. Пак казвам, не следя толкова темата в последните дни.
Друго бива обсъждано - IoT, 5G, чипирането. Но това е далечното бъдеще.
Последна промяна от metodito на 03 май 2020 17:32, променено общо 1 път.
- insaneboy1
- Контакти:
CSKA 78 написа:Слагайте станиола на главата и се пазете от психически атаки!![]()
![]()
Необясним е фактът, че има хора, които вярват във "вирулентността" на 5G, дори и да няма доказателства! Но не вярват в съществуването на коронавируса, въпреки доказателствата от цял свят! Е, това ако не са промити мозъци, здараве му кажи!
![]()
+1, 5G-то е напълно безопасно и почти същото като 4G LTE, но с леки подобрения, само някакви бунаци които не знаят как работят радиовълните вярват в тази простотия. Очаквам следващата тема на разговор тук да е как земята е плоска и ни промиват мозъците като ни лъжат, че е кълбо.
Тоя форум ме изумява с простотията си.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Смееш се на нещо, което явно не разбираш. Напиши в Гугъл "четвърта индустриална революция" и 5G. 5G не е за телефона ти и да сваляш по-бързо от замунда.[/offtopic]
insaneboy1 написа:+1, 5G-то е напълно безопасно и почти същото като 4G LTE, но с леки подобрения, само някакви бунаци които не знаят как работят радиовълните вярват в тази простотия.
Смееш се на нещо, което явно не разбираш. Напиши в Гугъл "четвърта индустриална революция" и 5G. 5G не е за телефона ти и да сваляш по-бързо от замунда.[/offtopic]
Insane boy е прав стига с това 5Г вече че става смешно.
metodito написа:Човек, това как ще обясниш.
https://nova.bg/news/view/2020/04/15/28 ... %81%D0%B5/
Не е само в Русе, не е само в България. Не, не е 5G (поне според мен - не знам да има работеща 5G мрежа у нас). Обяснението е лесно - паник атаки, депресии, масово необслужвани случаи, масово случаи, в които го заболява сърцето и отива при доктора най- най- накрая. Побъркаха хората с това "грипче". Това е за мен причината. Не са фалшиви новини. И е добре да не четеш на Пеевски парцалите.
Разбира се че 5G - 10G тук няма нищо общо. Дори подобни твърдения оневиняват онези престъпници които 2 месеца отправяха смъртни заплахи към цялото население. Аз още преди седмица написах, че от май-юни започваме да броим инфарктите. Не го вярвах като го писах, но май наистина няма да се размине.
Сашо написа:
Дори подобни твърдения оневиняват онези престъпници които 2 месеца отправяха смъртни заплахи към цялото население. Аз още преди седмица написах, че от май-юни започваме да броим инфарктите. Не го вярвах като го писах, но май наистина няма да се размине.Ами такова психологическо обсебване е равносилно на 500 G бре хора. Ама как да го осъзнаят. Сигурно помниш, че те поздравих за смелата ти позиция в темата, беше ти още 2 или 3-ма. А тези с разбитата психика ги съжалявам най-искрено. Ама да са мислили когато е трябвало. То пък и сега не е много модерно да се мисли. Чакат някой да измисли нещо, да го каже и те са готови със собствената позиция
Масажисте, много обичам такива като теб, дето са учили нещо по медицина някога, взели са изпитите с минимални оценки! И сега се правят на най-високо квалифицирани! На запад лекарите постоянно учат, за да са в крак с нови болести и лечения, както и нови лекарства, а тук доста от лекарите имат знанията на фелдшери! Особено сред общопрактикуващите! Та когато става въпрос за нов щам, тогава питай твоите колеги на първа линия! А днес вече има 174 медици заразени с Ковид-19, и съм сигурен, че повечето от тях са от първата линия! Освен това вече има и 2 смъртни случая на лекари от първа линия! Та когато отидеш на първа линия! Ясно е, че няма да го направиш, защото те е страх, а и нищо не разбираш за вируса! Тогава давай такива категорични мнения!
ПП По правителството можеш да плюеш колкото си искаш! И на мен не ми харесват! Но за доста хора като теб се е превърнало в мания, и вече виждате единствено политическия проблем! А медицинският, който е по-важен в момента го неглижирате, или направо не го виждате!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]