Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 17 апр 2020 12:43

delqnski47 написа:
Dust написа:Вирусът непрощава на никой по един или друг начин.
В спорта и частност футбола у нас, собствениците на клубове, които са в затруднение да издържат клубовете си е нормално да освободят играчите с най-високи заплати. Коментира се, че Албентоса е получавал 80 000лв месечно.

Заслужаваше си.Добър играч.Много адекватно се държа на терена.

Въпреки, че бях скептичен като обявиха трансфера му, той се оказа страхотно попадение. Един от малкото, които още със стъпването си на Армията, стана водеща фигура и лидер в отбора! Само уважение към такива играчи!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 апр 2020 14:42

Gotzev.88 написа:Не разбирам кризата точно в БГ футбола. Абсолютен лаик съм, та затова питам. В България особено малките отбори си се издържат на едно 90-95 % от собственика. Ако продадат някое младо момче за 100на хиляди веднъж на две години- пак хубаво... При големите: Лудогорец- от Домуса и от участие в ЕКТ; при Левски от "спонсори", които са си направо собственици; при нас е нещо като фифти-фифти: Ганчев- продажба на футболисти. Тоест играем, не играем, пИчелим, нИ пИчелим, тренираме, не тренираме, играем в Европа или не... бащицата си плаща заплатите. И това си е така по принцип. Не виждам кое се е променило?

За нас ще е трудно да продаваме това лято и затова разбирам това с Албентоса. ОК, но при другите отбори? При тях какво точно се е променило, та да говорим за някаква чистка и масово гонене на чужденци, полуаматьорски нива и т.н..... Или иначе казано- немските отбори, да кажем, губят от загубата на пари от билети/карти/артикули (при нас никой не разчита на тия мижави стотинки), губят от многомилионни ТВ права (тези в БГ я платят годишната заплата на Нашименто, я не), губят и парите от масивните си спонсори, губят от участието в ЕКТ (тези, които все още са там), губят може би и бъдещи спонсори, губят и от бъдещи трансфери. В този ред на мисли- ние в БГ какво общо имаме с всички тези неща, та да изпофалираме всички?! Ако може като на 5-годишен да ми го обясните :) Благодаря!

[offtopic]Проблемът за мен е че във футбола се вкарваха пари спечелени от бизнесите на собствениците,а сега някои от тези бизнеси/хотелиерство,заведения,туризъм,търговия,бензиностанции и др./са застрашени и това ще рефлектира не само на футбола но въобще на спорта.Днес чета че от Лудогорец искали да участват в разпределението 60-40 което Държавата обеща на фирмите защото били коректни данъкоплатци.Няма да коментирам доколко си коректен щом собственикът ти е осъден да плати 52млн.лв. ,а той отказва и води дела срещу тази Държава от която иска сега пари,но си спомних какъв беше отзвукът когато от ФК ЦСКА попитаха футболния съюз и Държавата дали ще има някакви компенсации за футболните клубове заради кризата с коронавируса и какво ще направят да помогнат на някои клубове да не ФАЛИРАТ.На тези дето бързо забравят ще припомня,всички псевдофенове запалиха форумите с обидни коментари за Гриша Ганчев и ЦСКА,а БФС веднага излезе с декларация срещу питането на ЦСКА.Сега Лудогорец си работи индивидуално да вземе едни милиони от Държавата и сигурно ще ги вземе защото в тази страна на Пеевски и Домусчиев не се отказва,а "възмутените" фенове са се скрили и чакат удобният случай да захапят ЦСКА.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 17 апр 2020 14:50

В спорта и частност футбола у нас, собствениците на клубове, които са в затруднение да издържат клубовете си е нормално да освободят играчите с най-високи заплати. Коментира се, че Албентоса е получавал 80 000лв месечно.

Заплата 80 000 месечно в първенство, като българското е извършване на углавно престъпление.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 апр 2020 14:54

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:

Заслужаваше си.Добър играч.Много адекватно се държа на терена.

Въпреки, че бях скептичен като обявиха трансфера му, той се оказа страхотно попадение. Един от малкото, които още със стъпването си на Армията, стана водеща фигура и лидер в отбора! Само уважение към такива играчи!

[offtopic]Албентоса показа истински професионализъм и класа в ЦСКА,накрая си тръгна с достойнство защото можеше да се запъне и да прибере доста пари от клуба.Тъй като съм болен мозък все ми се върти в главата че с идването на испанеца започнаха проблемите на Бодуров с ръководството,а проблеми има когато са намесени жени или пари[/offtopic].
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 апр 2020 14:56

hydetoshi написа:

Заплата 80 000 месечно в първенство, като българското е извършване на углавно престъпление.

Не вярвай на медиите.
W84me ( Блатер) ..

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 17 апр 2020 16:40

peliforewer написа:
hydetoshi написа:

Не вярвай на медиите.

Аз го казвам по принцип. За публиката, която ходи на стадионите, за цените на билетите и т.н. , мисля че 5-6000 е максимума.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 апр 2020 17:11

hydetoshi написа:

Това го коментират в червените среди и там съм го видял. Дали е така нямам идея, споделям прочетено.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 апр 2020 17:33

Една голяма снимка на Джеки.

Изображение

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 17 апр 2020 18:53

peliforewer написа:Проблемът за мен е че във футбола се вкарваха пари спечелени от бизнесите на собствениците,а сега някои от тези бизнеси/хотелиерство,заведения,туризъм,търговия,бензиностанции и др./са застрашени и това ще рефлектира не само на футбола но въобще на спорта.

Така вече ми е една идея по-ясно. Благодаря :!:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 апр 2020 20:31

Ако ше ми връщат тоя селянин Стамен по-добре да караме с Крушчич. Оня без топките от Хасково никой не го бръснеше за слива преди. Като го гледам какъв хлъзгав беше в Кърджали едва ли се е променил. От друга страна за ловешките ни ръководители с характер като неговия, който нищо не иска и нищо не изисква би бил прекрасен избор

Върни се в “ЦСКА”