Павел Колев: За Левски е пагубно да прекратим шампионата още сега, не сме плащали на играчите
https://www.sportal.bg/news.php?news=834158
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че, ако първенството бъде прекратено, каквито идеи има, това ще бъде пагубно за "сините". Причината е финансовата криза в клуба. Пред колегите от bTV той призна, че в момента в касата има към 450 хиляди лева, повечето от които обаче са за вноската към НАП.
Като махнем парите за НАП в касата има към 150-170к. За половин заплата трябват към 450к.
-
Serafim
- Контакти:
Според мен единствения вариант, който се върти в главата на Павел Колев е да се изкара шампионата, да се говори с футболистите да не разтрогват и да бъдат продадени на печалба по-конвертируемите, като Холмар и Паулиньо, може би и Мазурек, към когото има интерес. Други пък просто да напуснат към други клубове с минимални трансфери, един вид просто да падне тежеста от заплатите им, а в клуба да останат в най-оптимистичния вариант играчи като Робърта и Спирингс, а останалото ще са младежи и пълнеж от ППЛ, като Лозев и пр.
И не мисля този сценарии за грешен, ако трябваше аз да вземам решение, бих постъпил точно така.
И не мисля този сценарии за грешен, ако трябваше аз да вземам решение, бих постъпил точно така.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Натискат онлайн продажбите , но той магазина празен като щанд на хипермаркет с тоалетна хартия.
Айде като нямаш стока , пък помисли малко out of the box. Прати 20-30 екипа да ги разпишат Холмар , Слави , Миятович.
Календарите и те могат да се персонализират с някакви послания.
Айде като нямаш стока , пък помисли малко out of the box. Прати 20-30 екипа да ги разпишат Холмар , Слави , Миятович.
Календарите и те могат да се персонализират с някакви послания.
Спонсор едва ли ще се появи в близките 2-3 месеца,кризата ще е жестока! Първенството няма да се до играе,да се оставят Холмар,Паулиньо,Славчев,Спиерингс,Ст. Иванов и Робърта другите да ги махат 
Ами ,дарявайте господа.За мен е непонятно,как желанието за помощ трябва да минава през закупуването на нещо.И още нещо,мисля че ще е редно ,който е помогнал по някакъв начин да го обяви тук.Не самата сума,а днес дарих,купих си фланелка,пуснах смс.По този начин мисля,че сами ще се нахъсваме и даваме увереност ,че правим нещо.
Спря първенството и всичко умря,така ли трябва да бъде?
Спря първенството и всичко умря,така ли трябва да бъде?
САМО ЛЕВСКИ!
То се дарява, ама утре като не знаеш дали ще останеш на работа 
Ти не виждаш ли какво се случва ? Някои останаха без работа, други не са сигурни за бъдещето си и си пазят парите, което е нормално. Адски лош късмет, този вирус да съвпадне с кризата в клуба. Сега и бизнеса ще се стиска и едва ли скоро ще се намери сериозен спонсор. Положението ни стана още по-тежко.
Единственият начин в момента е да се продадат всички футболисти с високи заплати и да се играе само с юноши. Повече малки спонсора + дарения и такъв отбор ще може да се издържа.
Единственият начин в момента е да се продадат всички футболисти с високи заплати и да се играе само с юноши. Повече малки спонсора + дарения и такъв отбор ще може да се издържа.