Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Мача го дават и по Pro 7.
1.Имаше ли пас интърфиърънс или не 
2. Уилямс стигна ли крайната зона
2. Уилямс стигна ли крайната зона
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:Имаше ли пас интърфиърънс или не
Ако визираш ситуацията в края на полувремето при 10-10, за мен по-скоро нямаше.
Ако визираш ситуацията 6:40 преди края на мача, 20-10 и 3rd & 10, имаше - Келси нямаше шанс за тази топка, но изигра ситуацията много умно.
[wrapimg=]https://s.hdnux.com/photos/01/10/30/04/18972974/3/1024x1024.jpg[/wrapimg]
За мен най-дискусионна беше ситуацията при 20-17, когато не свириха класически "roughing the passer" срещу Джими Джи и 49 трябваше да върнат топката на Каназас.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
В крайна сметка всички дискусионни решения бяха свирени в полза на Кензъс.Не че ми се искаше 49ърс да бият, но като един неутрален зрител не останах на 100% убеден, че Кензъс заслужаваха повече победата.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:В крайна сметка всички дискусионни решения бяха свирени в полза на Кензъс.Не че ми се искаше 49ърс да бият, но като един неутрален зрител не останах на 100% убеден, че Кензъс заслужаваха повече победата.
Факт! + една очевидна засада на Д линията на КС при 20-10 на 3rd & 14 в четвъртата част.
Аз по-незаинтересован към изход на SB не съм бил от Тампа - Оуклънд през 2003, та ми е все тая .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Нищо не познах, освен победата на КС. Сан Фран играха по-добре в три от четвъртите, но се пропукаха зловещо в последната. И аз не мисля че Чийфс заслужаваха повече победата, но това е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага