Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Highlander » 03 фев 2020 22:49

skitnik32 написа:
sin4ec написа:
openminded написа:Не знам как ще приключи, но мога да ти кажа кога ще приключи - няма да е скоро.Само експертизите на документи, антики и др. ще отнемат години, а през това време акциите не могат да бъдат джиросани по очевидни причини, освен ако Попов не отпадне от списъка на обвиняемите.Цветан Василев поне успя да прехвърли акциите на Ботевъ на феновете преди да драсне за Сърбия.
Наблягам на въпроса за собствеността, защото [url]само евентуален нов собственик[/url], може да ви донесе спокойствие и визия за бъдещето

На мен това ми е пределно ясно.

и защо " само ... НОВ собственик"?

Хипотетично : 1 Божков се е захванал по собствено желание с Левски. 2. пада тиквата. 3. всички скалъпени обвинения лъсват. 4. нещата отиват в изходна точка преди да започне тая дандания ---> следователно защо САМО НОВ

Няколко експерти, между тях и Проф. Огнян Герджиков казаха, че закона за хазарта ще трябва да мине през конституционния съд и там ще бъде съборен...защото е противоконституционен. На практика делото дори няма да стигне до Европа, защото ако България е правова държава КС е задължен да отхвърли закона.
Изпълнителния директор на лотарията, която осигурява парите в Левски Димитър Ганев днес ясно заяви, че след щателни проверки всичко ще е наред и ще продължи да се работи в пълен режим. В бизнеса с лотарията всичко е ОК и нямало как да се обърка. Защо ли е толкова сигурен Ганев? Еми защото се доказа, че всичко е плащано според закона, и че поправките в закона за хазарта нарушават конституцията на България. На практика и на теория те са неосъществими. На колкото и заседания да ги приемат в народното събрание, накрая КС ще ги прати в кошчето за боклук. Не знам за колко години имаме договор с компанията Национална Лотария, но докато тя продължава да функционира, ще продължава да функционира и Левски. А тази компания има бесни печалби и не би имала никакъв проблем с издръжката на отбора. Полека с това нови собственици (парашутисти) Тонев и Русев бяха предостатъчни.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 03 фев 2020 22:54

Highlander написа:
skitnik32 написа:
sin4ec написа:
openminded написа:Не знам как ще приключи, но мога да ти кажа кога ще приключи - няма да е скоро.Само експертизите на документи, антики и др. ще отнемат години, а през това време акциите не могат да бъдат джиросани по очевидни причини, освен ако Попов не отпадне от списъка на обвиняемите.Цветан Василев поне успя да прехвърли акциите на Ботевъ на феновете преди да драсне за Сърбия.
Наблягам на въпроса за собствеността, защото [url]само евентуален нов собственик[/url], може да ви донесе спокойствие и визия за бъдещето

Хипотетично : 1 Божков се е захванал по собствено желание с Левски. 2. пада тиквата. 3. всички скалъпени обвинения лъсват. 4. нещата отиват в изходна точка преди да започне тая дандания ---> следователно защо САМО НОВ

Няколко експерти, между тях и Проф. Огнян Герджиков казаха, че закона за хазарта ще трябва да мине през конституционния съд и там ще бъде съборен...защото е противоконституционен. На практика делото дори няма да стигне до Европа, защото ако България е правова държава КС е задължен да отхвърли закона.
Изпълнителния директор на лотарията, която осигурява парите в Левски Димитър Ганев днес ясно заяви, че след щателни проверки всичко ще е наред и ще продължи да се работи в пълен режим. В бизнеса с лотарията всичко е ОК и нямало как да се обърка. Защо ли е толкова сигурен Ганев? Еми защото се доказа, че всичко е плащано според закона, и че поправките в закона за хазарта нарушават конституцията на България. На практика и на теория те са неосъществими. На колкото и заседания да ги приемат в народното събрание, накрая КС ще ги прати в кошчето за боклук. Не знам за колко години имаме договор с компанията Национална Лотария, но докато тя продължава да функционира, ще продължава да функционира и Левски. А тази компания има бесни печалби и не би имала никакъв проблем с издръжката на отбора. Полека с това нови собственици (парашутисти) Тонев и Русев бяха предостатъчни.

от това най ме е страх. нови парашутисти. само Перчема колко ги натвори... за това съм твърдо зад Божков. Стартът му в Лежски бе силен.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 03 фев 2020 23:02

THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?
Както писа един колега по назад... "Аз пари на С.З. няма да дам".
Или на човек ( организация ) които ще са под техен контрол/натиск. :roll:

П. Колев.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 фев 2020 23:47

Highlander написа:
skitnik32 написа:
sin4ec написа:

Може да пробват да променят конституцията. Има доста широка подкрепа одържавяването на хазарта, гледам...

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 04 фев 2020 03:05

От евентуална патова ситуация ще го отнесете вие, защото, ако Божков не бъде екстрадиран от ОАЕ, той няма да ви върне акциите, за да направи напук на Б.Б. и компания - тогава ще се окажете между чука и наковалнята.
Черепа резонно ще се запита защо СЗ не са го подкрепили в най-тежкия момент. Доколкото знам, не обичал нелоялните. Може да ви гаври с години.

От друга страна, Б.Б. ви каза да си вземете акциите. Ще ви назначи друг собственик, но ако акциите са ваши. Ако не са, агонията ще продължи. Ще ви гаврят дълго време - внимавайте да не ви оставят дългове от още няколко десетки милиона, че тогава спасение няма.

Потребителски аватар
bluemight
Контакти:

Мнениеот bluemight » 04 фев 2020 08:55

Жълто-черен Пловдив написа:От евентуална патова ситуация ще го отнесете вие, защото, ако Божков не бъде екстрадиран от ОАЕ, той няма да ви върне акциите, за да направи напук на Б.Б. и компания - тогава ще се окажете между чука и наковалнята.
Черепа резонно ще се запита защо СЗ не са го подкрепили в най-тежкия момент. Доколкото знам, не обичал нелоялните. Може да ви гаври с години.

От друга страна, Б.Б. ви каза да си вземете акциите. Ще ви назначи друг собственик, но ако акциите са ваши. Ако не са, агонията ще продължи. Ще ви гаврят дълго време - внимавайте да не ви оставят дългове от още няколко десетки милиона, че тогава спасение няма.

Абсолютно точно. Вариант с нов собственик или така наречения вариант Б е невъзможен в момента. Смяна на мажоритарен акционер става само по негово желание. Бюджета ще се намали целенасочено, ще се напрупат спортни загуби и др. проблеми ще се появят и публиката ще се настройва повече срещу
управляващите. Тотален капан за Левски и феновете, но всички сме виновни да се стигне до тук.
В АТАКА В АТАКА СИНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2020 09:20

Покрай всички трусове около високите етажи в Левски, малко встрани остава това, което прави първият отбор на клуба на подготовката в Турция, споделят колегите от "Меридиан Мач" в специален свой материал.

А момчетата на Хубчев за момента се представяш прилично и постигнаха две победи. При това срещу качествени съперници, каквито са Рапид (Виена) и Пюник (Ереван). И двата мача бяха по-скоро равностойни, но "сините" успяха да спечелят с късни голове.

Срещу арменците Филипе Нашименто вкара от фаул за крайното 3:2, а срещу австрийския гранд Мартин Райнов донесе успеха в последната минута за 2:1.

Така левскарите постигнаха нещо невиждано от 14 години в зимните си контроли. А именно да спечелят първите си два международни мача за годината. За последно това се случи през 2006 година. Тогава под ръководството на Станимир Стоилов, Левски започна с успех над Металург Донецк с 2:0, след което се наложиха и над румънския Политехника Тимишоара с 3:1. Общото между тогавашната и сегашната подготовка бе, че Левски пак беше на второ място през зимната пауза, където се намира и в момента.

Преди 14 години дори изоставането от първия в таблицата бе по-голямо - 7 точки, което е с две повече от сегашните 5. Що са отнася до футболистите - сред тези на Хубчев има двама, които пазят спомени от тогавашната подготовка - Живко Миланов и Ники Михайлов. Те бяха част от състава на Станимир Стоилов по онова време.

Праз пролетта на 2006-а силното представяне от зимната подготовка продължи. Левски стигна до четвъртфинал за Купата на УЕФА, а в първенството направи впечатляващ обрат в битката за титлата. Авансът на ЦСКА от 7 точки се стопи още в първите 5 кръга, а по-късно Левски стана шампион.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 фев 2020 10:31

Сега няма как да се случи нещо такова . :idea:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 фев 2020 10:48

Национална лотария минава в настъпление с годишните отчети , ако вземе се окаже , че Божков наистина е to big to fall :shock:
Tо едни арменци и пернати другари ще се окажат , че са Not to big to fall :?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 04 фев 2020 11:04

bluemight написа:
Жълто-черен Пловдив написа:От евентуална патова ситуация ще го отнесете вие, защото, ако Божков не бъде екстрадиран от ОАЕ, той няма да ви върне акциите, за да направи напук на Б.Б. и компания - тогава ще се окажете между чука и наковалнята.

Абсолютно точно. Вариант с нов собственик или така наречения вариант Б е невъзможен в момента. Смяна на мажоритарен акционер става само по негово желание. Бюджета ще се намали целенасочено, ще се напрупат спортни загуби и др. проблеми ще се появят и публиката ще се настройва повече срещу
управляващите. Тотален капан за Левски и феновете, но всички сме виновни да се стигне до тук.

Абсолютно точно от гледна точка на семкаджия, каквито сме ние. От гледна точка на милиардер, който е инвестирал няколко десетки милиона... някак не го виждам да "прави напук".

Върни се в “Левски”