Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 03 фев 2020 16:53

Левскари,

Ръководството на „ПФК Левски“ би искало да се обърне към Вас с оглед на появилите се спекулации, че генералният спонсор официално е уведомил, че няма да финансира повече клуба, съгласно поетите ангажименти по рекламни и спонсорски договори.

Такова уведомление не е пристигало в клуба нито официално, нито неофициално. Подготовката на „Левски“ за подновяването на сезона върви по план и Ви призоваваме да не се поддавате на провокации, въпреки неяснотите около бъдещето на любимия клуб.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 фев 2020 16:56

Пак се вързахте на поредните фейк новини... Особено оранжевите, които вече бяха почнали да отварят шампанското. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 фев 2020 16:58

Новините са си верни , сайта на Левски не е достоверен източник. :idea:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 фев 2020 17:07

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 фев 2020 17:10

Изпълнителният директор на „Националната лотария“ Димитър Ганев даде специално интервю Дарик радио и dsport.bg.

Той заяви, че ангажиментите към Левски ще продължат да бъдат изпълнявани и за в бъдеще. „Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски“, каза Ганев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 фев 2020 17:42

Г-н Ганев, появиха се информации, че Националната лотария няма да финансира повече Левски. Клубът излезе с опровержение. Къде е истината?

Истината, че не знам от къде се е появила тази информация и трябва да попитате вашите колеги от къде са я получили. Такова нещо от нас няма. Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски. Дали ще можем да продължим да го финансираме с парите, с които сме го правили до момента е друга тема. На този етап в клуба има пари и смятам, че нещата ще продължат докато можем да работим. В момента работим и докато работим всичко ще бъде наред.

Появиха се информации, че сметките на Националната лотарията са запорирани?

В момента нашите операции продължават. Работим, всичко е наред.

Вие не може да прогнозирате докога, но докогато можете ще продължите да изпълнявате спонсорския си договор с Левски?

Различните държавни институции правят определени проверки, след които, според мен, ще излезе, че всичко е наред и съвсем скоро ще си работим изцяло в пълен режим.

Вие бяхте на лагера в Турция, как ви се сториха нещата там. Опитахте ли да успокоите треньори и футболисти?

Да, срещнах се с целия треньорски щаб, вечеряхме заедно, говорихме си. Казах това, което казвам на вас. Ще направим всичко възможно да продължим. Те играха и доста добре в тази контрола, която гледах. Мисля, че всичко е наред. Ентусиазирани са, стегнати са, гледам, че се забавляват, между другото, така че мисля, че всичко е наред и са готови.

С Павел Колев държите ли връзка?

Абсолютно непрекъснато си говорим с Павел Колев.

Сам разбирате колко жестоки са притесненията на феновете на Левски дали клуба ще оцелее финансово, предвид и задълженията, които има да изплаща. Има ли излизане от тази ситуация?

За мен нещата, когато стане ясно, че в нашия бизнес нещата са ок, то нещата ще си дойдат в реда на нещата. (Голямо изречение :mrgreen: )

Ако стане ясно, че не е ок, извинявам се за въпроса?

Не смятам, че ще стане такова, защото е ок.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 03 фев 2020 17:54

Тия ще ме накарат да почна да търкам талончета. :mrgreen: Кефи ме тая упоритост. До вчера не мислех, че е възможно, но сега започвам да се чудя дали Черепа няма да се окаже "too big to fail" и вместо него да си замине ББ?

Kostadin_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Kostadin_Ivanov » 03 фев 2020 18:22

Това задържане там се случи много бързо, може и да е планирано и от В.Божков.

- следствените действия срещу лицето са прекратени, опрадван е в съд или е излежал присъдата
- престъпление, което е по политически подбуди (т.е. или е свързано с критикуване на националното правителство или участие в мирна опозиция)
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/02/01/4023817_kakuv_e_rejimut_za_ekstradiciia_ot_obedinenite_arabski/

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 фев 2020 18:57

Интересно ми е дали бб може да изтъпее до такава степен, че да променят търговския закон (вакар и за малко) и да придобиваш автоматично чужди акции, ако платиш дълговете на дружеството :mrgreen: Ей така уж за Левски да придобият Дунарит и други подобни :mrgreen:

ПС: Как след падането на Божков изведнъж се пояниха кредитори с искания?
Последна промяна от pomiqrat на 03 фев 2020 19:00, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 фев 2020 18:59

ralka_levskarka написа:Г-н Ганев, появиха се информации, че Националната лотария няма да финансира повече Левски. Клубът излезе с опровержение. Къде е истината?

Истината, че не знам от къде се е появила тази информация и трябва да попитате вашите колеги от къде са я получили. Такова нещо от нас няма. Ние смятаме да направим всичко възможно да продължим да финансираме Левски. Дали ще можем да продължим да го финансираме с парите, с които сме го правили до момента е друга тема. На този етап в клуба има пари и смятам, че нещата ще продължат докато можем да работим. В момента работим и докато работим всичко ще бъде наред.

Появиха се информации, че сметките на Националната лотарията са запорирани?

В момента нашите операции продължават. Работим, всичко е наред.

Вие не може да прогнозирате докога, но докогато можете ще продължите да изпълнявате спонсорския си договор с Левски?

Различните държавни институции правят определени проверки, след които, според мен, ще излезе, че всичко е наред и съвсем скоро ще си работим изцяло в пълен режим.

Вие бяхте на лагера в Турция, как ви се сториха нещата там. Опитахте ли да успокоите треньори и футболисти?

Да, срещнах се с целия треньорски щаб, вечеряхме заедно, говорихме си. Казах това, което казвам на вас. Ще направим всичко възможно да продължим. Те играха и доста добре в тази контрола, която гледах. Мисля, че всичко е наред. Ентусиазирани са, стегнати са, гледам, че се забавляват, между другото, така че мисля, че всичко е наред и са готови.

С Павел Колев държите ли връзка?

Абсолютно непрекъснато си говорим с Павел Колев.

Сам разбирате колко жестоки са притесненията на феновете на Левски дали клуба ще оцелее финансово, предвид и задълженията, които има да изплаща. Има ли излизане от тази ситуация?

За мен нещата, когато стане ясно, че в нашия бизнес нещата са ок, то нещата ще си дойдат в реда на нещата. (Голямо изречение :mrgreen: )

Ако стане ясно, че не е ок, извинявам се за въпроса?

Не смятам, че ще стане такова, защото е ок.

След тези думи ако построят и стадион с козирка .... :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”