Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 21 яну 2020 20:15

Няма такава опасност!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 яну 2020 20:22

rane написа:
mikata написа:Защо ми се струва,че се закъснява с контролите :roll:
На теб все ти се струва, че закъснява - преди селекция, сега контроли. Кой знае какво ще е закъснението в бъдеще?
Ти да не си някоя дама, която я гони параноята, че й закъснява?
:lol: :lol: :lol:

Май правилно Хубчев не бърза. Имаме лош спомен от резила срещу некви петодивизионни германци дет ни дъниха яко щото наште ги пуснаха да играят контрола след двуразова силова тренировка. Днес на Тиренцето им се случи нещо подобно. Ама те са бързаци ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2020 20:43

Първоначално имаше идея за контрола в Сандански,но после се отказаха :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2020 21:19

Мрънката сега пък е недоволен, че се закъснявало с контролите. Божеееее, какви хора има в нашите редици. :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ramborambo
Контакти:

Мнениеот ramborambo » 21 яну 2020 22:01

Същият случай беше с ДУНАРИТ РУСЕ, Делян Пеевски от години се мъчеше да го прилапа и накрая с Бойко решиха да го направят 1000% държавен. Явно това е вече схемата да се отнемат бизнеси чрез държавата ...
Ето и интервюто с Борисов по БНТ от миналата година :

"Държавата ще се опита да придобие изцяло собствеността върху военния завод „Дунарит" край Русе. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в града. Той каза, че правителството се старае да отговори на инвестициите в икономиката с редица инфраструктурни проекти, като два лота от автомагистрала „Хемус" са на финала, подготвя се и строителството на новото трасе между Русе и Велико Търново. Като завод от стратегическо значение за страната ни „Дунарит" трябва да стане 100 % държавна собственост в случай, че бъде обявен за публична продан, категоричен е премиерът Борисов.

Бойко Борисов, министър-председател: Вече толкова ми омръзна за афери около този завод - важен, стратегически, работещ, че и отгоре ще дадем на търга, но ще си го купим и ще бъде 100% само държавен. Това мога да гарантирам, докато съм някакъв и имам някаква власт, че това ще стане."
http://news.bnt.bg/bg/a/drzhavata-shche ... na-dunarit

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 яну 2020 22:41

mikata написа:
rane написа:
На теб все ти се струва, че закъснява - преди селекция, сега контроли. Кой знае какво ще е закъснението в бъдеще?

Нещо не те слуша главата :oops:

Не се ли усещаш, че си станал за подбив на потребителите тук с вечното си мрънкане?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2020 22:57

[offtopic]
alexdb написа:
Сложна е ситуацията и дълга за обяснение. Шиши влезе в тежък конфликт с Божков точно заради лотарията. Тиквеникът винаги е бил в комбина с Прасето и просто са решили да ударят поредния олигарх. Причината е проста - това дет може да се краде намаля значително и им остана да се крадат помежду си. А Левски след Лафчис (а може би и при него) си е бил и си е ползван като политически инструмент. В различните периоди по различен начин. Абе грозна история като за грозната ни действителност.

++ Една забележка. От себе си не крадат. Поне те не го възприемат като кражба (не се опитвай да разбереш начина им на мислене. Освен, ако не си професионален крадец. Примерно.). Бих са изразил като Странджата и казал: "В случая общото е частно", и бих допълнил като себе си, че частното не го eбe за общото. Просто си менкат собствеността на общото.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 яну 2020 00:25

[offtopic]
rane написа:
mikata написа:
rane написа:

Не се ли усещаш, че си станал за подбив на потребителите тук с вечното си мрънкане?

Какво пък ти прави толкова човека? С това "потребителите" от моe име ли говориш също? А айде да не се оливаме, а?[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 яну 2020 06:36

rane написа:
mikata написа:
rane написа:

Нали се сещаш през кое ми е твоето мнение!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 яну 2020 10:01

Още трима юноши на Левски от формацията да 17 години са преминали в ЦСКА 1948.

Те са последвали треньора Красимир Петров, който напусна "Герена" със скандал. Специалистът вече нанесе един голям удар на бившия си тим. При "червените" от Втора лига се озова един от най-перспективните защитници в "синята" школа - Александър Георгиев.

Той дори се смяташе за любимец на Петър Хубчев, който често го викаше в първия отбор. Треньорът виждаше в него алтернатива на Иван Горанов. Левият бек няма заместник, а не е ясно дали Левски ще успее да привлече такъв до края на трансферния прозорец.

Така на "Герена" ще трябва да търсят попълнения за отбора си до 17 години, който вече е сериозно отслабен, пише "Меридиан Мач".

Върни се в “Левски”