Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Кралев зорлем ще ме накара да викам за Божков...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
realitybites
- Контакти:
Гербаджийският геноцид за 10 години унищожи почти всичко, дойде нашето време. Да видим на срещата с неграмотната мутра какво ще им е поведението. Уханието на отдавна организирано и планирано театро е осезаемо. Ако от хора, отишли за 20 лв. на протест про-Гешев, зависи под някаква форма бъдещето на клуба, коментарът е излишен.
W84me написа:Кралев зорлем ще ме накара да викам за Божков...
Абсолютно вярно..... наглата дебела свиня, ще накара доста нормални хора да подкрепят мутратата. Ебахти малоумното изказване, Левски срещу българският спорт........
Нямам думи за изказването на т.н. министър на спорта Кр.Кралев.
Ако аз бях в ръководството на ФК Левски или в ръководството на организираните фенове на Левски веднага бих поискал неговата оставка - не може министър на спорта да бъде един пещерен антилевскар. Да не забравяме от кой клуб са легенди на българския спорт като Б.Радев, Й.Донкова, Гунди, Г.Загорчева,В.Гешева-Цветкова, златните момичета, кой е последния клубен отбор в България станал европейски шампион и още много много други донесли на страната ни много медали и слава.
Но преди да си подаде оставката да отговори на няколко въпроса:
1. Заповядвал ли е на неговия отбор-Черно море (когато му беше президент) на 23.04.2004 да излезне със сборна формация от юношите младша възраст и децата със средна възраст 15 години да играе срещу конкурента на Левски - Локомотив Пловдив . Само и само да не би случайно да отнеме точки от пловдивчани. Заповядвал ли е този мач да бъде загубен за да се попречи на Левски. Би ли се подложил на детектор на лъжата?
2. Като президент на ФК Черно море участвал ли е в уреждане на мачове? На какво се дължи конфликта му с Ил.Илиев и Г.Гинчев. Би ли се подложил на детектор на лъжата?
3. Как би коментирал стандарта си на живот ,много кратно по-висок от този ,който може да си позволи един държавен служител. Само пръстен подарен на възлюблената му струва повече отколкото е получил като заплати през последните 5 години. Как един държавен служител може да си позволи да закупи недвижими собствености за милиони евро?
4. Доколко е защитен интереса на държавата в един съвместно дружество между ресорното му министерство и един ФК преместен от Ловеч в София имащо за цел да строи стадион върху парцел ,който е собственост на ресорното му министерство. По пазарни цени въпросния парцел струва около 200 млн евро, а обявените инвестиции от инвеститорите - 30 млн евро . мисля ,че г-н министъра трябва да даде много сериозни и обосновани обяснения пред НС и пред целия български народ . На мен подобна сделка изглежда много неизгодна за държавата.
5. Лобирал ли е да бъде потулен скандала за уреждане на мач между бившия му клуб и един клуб наскоро преместен в София ,когато според варненци 6 техни футболисти са били "хванати" . Били се подложил на детектор на лъжата?
6.Дали човек с неговия профил има право да бъде министър?
Ако аз бях в ръководството на ФК Левски или в ръководството на организираните фенове на Левски веднага бих поискал неговата оставка - не може министър на спорта да бъде един пещерен антилевскар. Да не забравяме от кой клуб са легенди на българския спорт като Б.Радев, Й.Донкова, Гунди, Г.Загорчева,В.Гешева-Цветкова, златните момичета, кой е последния клубен отбор в България станал европейски шампион и още много много други донесли на страната ни много медали и слава.
Но преди да си подаде оставката да отговори на няколко въпроса:
1. Заповядвал ли е на неговия отбор-Черно море (когато му беше президент) на 23.04.2004 да излезне със сборна формация от юношите младша възраст и децата със средна възраст 15 години да играе срещу конкурента на Левски - Локомотив Пловдив . Само и само да не би случайно да отнеме точки от пловдивчани. Заповядвал ли е този мач да бъде загубен за да се попречи на Левски. Би ли се подложил на детектор на лъжата?
2. Като президент на ФК Черно море участвал ли е в уреждане на мачове? На какво се дължи конфликта му с Ил.Илиев и Г.Гинчев. Би ли се подложил на детектор на лъжата?
3. Как би коментирал стандарта си на живот ,много кратно по-висок от този ,който може да си позволи един държавен служител. Само пръстен подарен на възлюблената му струва повече отколкото е получил като заплати през последните 5 години. Как един държавен служител може да си позволи да закупи недвижими собствености за милиони евро?
4. Доколко е защитен интереса на държавата в един съвместно дружество между ресорното му министерство и един ФК преместен от Ловеч в София имащо за цел да строи стадион върху парцел ,който е собственост на ресорното му министерство. По пазарни цени въпросния парцел струва около 200 млн евро, а обявените инвестиции от инвеститорите - 30 млн евро . мисля ,че г-н министъра трябва да даде много сериозни и обосновани обяснения пред НС и пред целия български народ . На мен подобна сделка изглежда много неизгодна за държавата.
5. Лобирал ли е да бъде потулен скандала за уреждане на мач между бившия му клуб и един клуб наскоро преместен в София ,когато според варненци 6 техни футболисти са били "хванати" . Били се подложил на детектор на лъжата?
6.Дали човек с неговия профил има право да бъде министър?
Последна промяна от honda на 21 яну 2020 16:29, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]Ако трябва да се търси нещо положително в цялата работа, я как спряхме да се джафкаме тука.
[/offtopic]
-
CaMo_CuHuTe
- Контакти:
Много хубаво... Тия се опитват да ни затрият! И за мен напълно целенасочено 
- modor
- Контакти:
Абсолютно. И Крадлев се включи в хора.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Jordan1914
- Контакти:
"Той ми звънна този петък и изненадващо – не съм го чувал от години, ми каза: „Жоро, надеждата умря!“. Аз пътувах за провинцията и не знаех какво се случва. Той е пестелив на думи. Само ми каза: „Съсипват ми бизнеса. Маса пари дадох за селекция, но толкова беше, свърши се! Ще се оттегля!“. После разбрах за закона на г-н Симеонов, който е бил подкрепен и от правителството“, добави още бившият конституционен съдия Георги Марков!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Много удобно се подминава факта , че всъщност държавата ИМА моментна лотария. В конкурентна среда тази лотария губи сблъсъка с частната с много , ама наистина с много. И това не е от 1 година от както Националната лотария е в Левски.
И точно сега тимаджийската свиня Кралев излиза и бръщолеви глупости с които да противопоставя Левски срещу целия останал спорт в България. Айде няма нужда.
И точно сега тимаджийската свиня Кралев излиза и бръщолеви глупости с които да противопоставя Левски срещу целия останал спорт в България. Айде няма нужда.
Мутренската държава срещу мутрата Божков. Аз съм готов да застана на страната на втория.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема