ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Франческо Салерно идва за Ботев, води осем играчи?

Мнениеот Canaries front » 03 фев 2010 15:18

kishe написа:ами ако плати какво правим общината няма за какво да му забрани да изпозва стадиона а и всичко за новия ботев нали че се прави чак когато е обявен фалита на селското ад такаче това е най важно да се натискат кредиторите ,у да го обявят в несъстоятелност

ами затова всичко трябва да направим бързо,за да може общината да предостави стадиона на нас.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 03 фев 2010 15:32

Доколкото си спомням "Арнаудов" и "Коев" преди се свързваха с фондацията на Бакала, ако е така какво им пречи да вземат стадиона на концесия!?
Знам,че звучи много лесно,но при малко повече желание и отговорност ще се получи.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Re: Кой ще яхне новият Ботев Пд?

Мнениеот labrador2 » 03 фев 2010 16:26

Няма оттърване от селския бек. Все си мисля, че ще ни спретне някой номер, ще заложи някоя бомба със закъснител дори и след като се махне!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 фев 2010 17:13

Тоя митьо ако мисли така да се опита да продължи незнам. Не трябва в никакъв случай това да се допуска. Дано всичко това с италянци и прочие е в следствие на болната му фантазия, а не на реални опити някой си като кюфтака салерно да помага на Ботев.

Мен ме притеснява друго. Дори и да отнемат лиценза за А група можем ли да бъдем абсолютно сигурни че митьо ще свърши! Аз си мислия че дори тогава този селски шибек ще се опитва да играе макар и в аматьорксите дивизи

Единственото спасение на Ботев, се казва фалит на дружеството! Сделки, мелки, и всякви такива не са опция според мен!
ИзображениеИзображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 03 фев 2010 18:11

Тази тема е абсолютна провокация. Регистрирал се нашия днес и решил да направи фундаментална дискусия за бъдещето. Пишете си каквото си искате аз личнo няма да поствам или да чета мнения в тема създадена с такава прозрачна цел. Надявам се и други фенове да са ме разбрали.

Само защото съм заклет привърженик на свободното слово не бих препоръчал заключване и изтриване на тази тема.

virtuozo
Контакти:

Мнениеот virtuozo » 03 фев 2010 18:24

E той христолов това вече го каза отдавна,че е готов в краен случай да играе и в аматьорския футбол и дори заплашваше че тогава щели да му вземат дедовия.
Аз съм убеден че ако не бъде смазан от натиск на него няма да му мигне окото да играе в селските групи! Там поне може да си намери колкото си иска футболисти и треньори защото не се иска никакъв лиценз нито треньорски нито професионален а заплатите са символични и се играе за тоя дето духа.
Според мен повече от изхвърлянето ще го изплаши изгонването от стадиона! И не е верно,че ако си плати всичко към общината няма да имат основание да го изгонят.Я си помислете ако имате квартирант,който е коректен с плащането,но ползва квартирата примерно за публичен дом и продажба на наркотици с което ви дискредитира пред вашите съседи и приятели ще имате ли основание да го изритате?
Аз ако бях на Славчо щях да го изритам на втория ден от кметуването си и то не само заради подигравките и нападките които най-редовно хвърля връз него и понеже знам че Славчо е самовлюбен не по малко от бате Бойко си мисля че единственото което го възспира е това че стадиона още се клатушка между МО и общината,но съвсем скоро командосите няма да имат ръка върху стадиона и тогава...

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 03 фев 2010 18:40

Основание общината винаги ще има да не го допусне, та той за толкова
години не е направил никакво подобрение на базата, а само се руши.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 03 фев 2010 18:48

стига сте писали глупости, как така селския ще плаща, той от една година 1лв не е дал, сега щял да плаща да не е и от повече от една година, той е изпята песен просто прокуратурата трябва да си свърши работата

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 фев 2010 19:30

batbore написа:Тази тема е абсолютна провокация. Регистрирал се нашия днес и решил да направи фундаментална дискусия за бъдещето. Пишете си каквото си искате аз личнo няма да поствам или да чета мнения в тема създадена с такава прозрачна цел. Надявам се и други фенове да са ме разбрали.

Само защото съм заклет привърженик на свободното слово не бих препоръчал заключване и изтриване на тази тема.

Прав си batbore... :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 фев 2010 20:40

Спомням си точно миналата година, повреме на пролетния полусезон си казвахме същото. "Митьо е изпята песен, сигурни сме че до края няма да го има", после беше "Митьо е изпята песен, със сигурност няма да започенм новия шампионат"

До кога ще я пеем тая песен! Трябват действия и за тов съм радостен от срещата в събота! Така ще изгоним селският шибек
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”