Мнениеот virtuozo » 03 фев 2010 18:24
E той христолов това вече го каза отдавна,че е готов в краен случай да играе и в аматьорския футбол и дори заплашваше че тогава щели да му вземат дедовия.
Аз съм убеден че ако не бъде смазан от натиск на него няма да му мигне окото да играе в селските групи! Там поне може да си намери колкото си иска футболисти и треньори защото не се иска никакъв лиценз нито треньорски нито професионален а заплатите са символични и се играе за тоя дето духа.
Според мен повече от изхвърлянето ще го изплаши изгонването от стадиона! И не е верно,че ако си плати всичко към общината няма да имат основание да го изгонят.Я си помислете ако имате квартирант,който е коректен с плащането,но ползва квартирата примерно за публичен дом и продажба на наркотици с което ви дискредитира пред вашите съседи и приятели ще имате ли основание да го изритате?
Аз ако бях на Славчо щях да го изритам на втория ден от кметуването си и то не само заради подигравките и нападките които най-редовно хвърля връз него и понеже знам че Славчо е самовлюбен не по малко от бате Бойко си мисля че единственото което го възспира е това че стадиона още се клатушка между МО и общината,но съвсем скоро командосите няма да имат ръка върху стадиона и тогава...