modor написа:Каква беше врътката, за да можем да отидем на евентуален бараж? Трябваше да паднем от Чехите ли?
Навсякъде се пише, че сме 100% на бараж.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
modor написа:Каква беше врътката, за да можем да отидем на евентуален бараж? Трябваше да паднем от Чехите ли?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:modor написа:Каква беше врътката, за да можем да отидем на евентуален бараж? Трябваше да паднем от Чехите ли?
Навсякъде се пише, че сме 100% на бараж.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Два безмислени мача, в които чичо Гошо можеше да изпробва по- различини играчи от обичайните заподозрени и евентуално някаква тактика подходяща за отбора с който ще играем бараж.
В крайна сметка знае ли се, срещу кой ще играем в баража, че се въртяха различни имена.
sinqkrepost1914 написа:Ако има хора, които довечера ще ходят в това време, да гледат този отбор, за тези пари, ги съветвам да потърсят терапевтична помощ
doktora25 написа:Защо се натискахме толкова контролата да е домакинство, не ми е ясно. Атмосферата ще е тежка, тягостна, спомените от двубоя с Англия са пресни и всичко на стадиона ще напомня за тях. Защо бе предпочетен и Парагвай пред Хаити? По-силен отбор, съответно по-голям шанс за загуба, ако плащаме и ние транспортните разходи на гостите - Парагвай е по-далече от Хаити. Трябваше да изберем гостуване на възможно най-слаб противник, по възможност от по-екзотична дестинация, да стане една добра тийм-билдинг екскурзия, да постигнем една хубава победа, да се вдигне самочувствието на отбора - това от което най-много имахме нужда. Или поне мачът да беше в Бургас. Пазим се от път, но защо? Чехите с колкото искат, с толкова могат да ни бият. Могат и да не ни бият, де, но вторият мач ще зависи от много фактори, докато първият само от нас и от него ще стане ясно накъде ще поемем.
Прогнози: 2:1 и 1:2.
ПС: Надявам се Чехия и Косово да заемат първите 2 места в групата, но ще е много трудно.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Състави
България: 1. Георги Георгиев, 2. Страхил Попов, 21. Георги Терзиев, 4. Божидар Чорбаджийски, 20. Иван Горанов, 16. Кристиан Малинов, 7. Георги Костадинов, 8. Тодор Неделев, 10. Ивелин Попов - к, 9. Вандерсон, 19. Марселиньо
Селекционер: Георги Дерменджиев
Парагвай: 1. Антони Силва, 2. Хорхе Морейра, 4. Фабиан Балбуена, 15. Густаво Гомес - к, 20. Блас Ривейрос, 8. Хорхе Морел, 14. Рамон Мартинес, 7. Матиас Виясанти, 23. Мигел Алмирон, 19. Дарио Лесано, 11. Анхел Ромеро
Селекционер: Едуардо Берисо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта