За трансферите сигурно се иска не само знание, опит, нюх и интуиция. Сам аз се чудех този Райнов дали ще се поочупи малко, а срещу Етър ми се видя със завидно самочувствие и ми се стори, че допусна само една очевидна грешка (признавам си, че други и не бих забелязал - не съм специалист).
Левски: Трансферна зима
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Трансферна зима
Ако Костов до края на годината влезе във форма, сигурно (но според мене
) ще поиска трансфер. С Алар положението засега е на кантар. Робърта също едва ли ще свърже кариерата си само с Левски, а е млад. Да го гледат и да го преценяват това момче от Дунав.
За трансферите сигурно се иска не само знание, опит, нюх и интуиция. Сам аз се чудех този Райнов дали ще се поочупи малко, а срещу Етър ми се видя със завидно самочувствие и ми се стори, че допусна само една очевидна грешка (признавам си, че други и не бих забелязал - не съм специалист).
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Добре, човек, този коментар как да го чета? За това говоря. И всеки си има мнение. Какво от това? Все едно, както не съм съгласен с "блу"-то за това, което в момента е "Левски" като игра (не говоря като клуб и такива неща), да тръгна да го иронизирам, да го категоризирам, да се опитвам почти тъничко да го обиждам, мислейки си, че е глупав и няма да се сети. Не. Чета му мнението и това е. Радвам се мач за мач и победа за победа и гледам да не се вглеждам в глобален план... А и мисля, че някои неща ги разбира повече от мен, така че може аз пък да се заблуждавам. Кой знае?! Но не това е основното. Всъщност е просто това форума, не е квантова механика.[/offtopic]
"Партията" лично на мен не ми е направила нещо. На родители, роднини... доста. Индиректно, всъщност ми е направила доста.Просто, човек, не ме кефи това: различното мнение - веднага в коловоз си пратен - "мрънкач", "разбирач" и любимото ми "лелка". Мисленето под строй и дамгосването на несъгласните е спомен от друго време, макар и да присъства и днес. То явно е вкоренено. Обобщения на някаква такава основа, критиката е "мрънкане". It doesn't work like that.Странджата написа:Не знам какво все тази пария ти е в устата - както би казал някой психотерапевт - много травми явно ти е нанесла.
Безлично, третолично, отстранено - разбираш, че става дума за това да не е второлично. Иначе за тази твоя партия - както ти е приятно. Но аз младостта си не свързвам с нея, за да си я припомням,...пък и да помня, не ровя. туй, що съм ази намразил
Приятен ден!
Назовеш ли ги, могат да те укорят затова, че не съблюдаваш "свободата на словото". Този укор обаче също е под рубриката -"тук има свобода на словото".
Добре, човек, този коментар как да го чета? За това говоря. И всеки си има мнение. Какво от това? Все едно, както не съм съгласен с "блу"-то за това, което в момента е "Левски" като игра (не говоря като клуб и такива неща), да тръгна да го иронизирам, да го категоризирам, да се опитвам почти тъничко да го обиждам, мислейки си, че е глупав и няма да се сети. Не. Чета му мнението и това е. Радвам се мач за мач и победа за победа и гледам да не се вглеждам в глобален план... А и мисля, че някои неща ги разбира повече от мен, така че може аз пък да се заблуждавам. Кой знае?! Но не това е основното. Всъщност е просто това форума, не е квантова механика.[/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Това за Ахмедов звучи много добре. МедиЙте четат форума, ама надали е истината, иначе според мен тоя пич има потенциал. Дано да е вярно.
metodito написа:Това за Ахмедов звучи много добре. МедиЙте четат форума, ама надали е истината, иначе според мен тоя пич има потенциал. Дано да е вярно.
Добре, бърз въпрос: Взимаме Ахмед и какво правим с Костов, Алар и Робърта? Ставаме с четирима нападача, при положение, че играем с един такъв. "Пращаме" Робърта на крилото и Алар зад централния нападетел не са адекватни отговори на въпроса, отсега казвам.
Няма ли, според твоето мнение, този евентуален ход да породи вълни от демократични критики колко несъобразителна е трансферната ни политика, колко са некадърни всички в клуба, как пак рушим отбора, как четвърто, как пето и т.н.?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:metodito написа:Това за Ахмедов звучи много добре. МедиЙте четат форума, ама надали е истината, иначе според мен тоя пич има потенциал. Дано да е вярно.
Добре, бърз въпрос: Взимаме Ахмед и какво правим с Костов, Алар и Робърта? Ставаме с четирима нападача, при положение, че играем с един такъв. "Пращаме" Робърта на крилото и Алар зад централния нападетел не са адекватни отговори на въпроса, отсега казвам.
Няма ли, според твоето мнение, този евентуален ход да породи вълни от демократични критики колко несъобразителна е трансферната ни политика, колко са некадърни всички в клуба, как пак рушим отбора, как четвърто, как пето и т.н.?
Може някой от тия да си заминава. Може Алар да бъде върнат в Австрия, може да продадем Робърта... Много неща може
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Спокойно можем да кажем, че Ахмедов е звездата на Дунав. Това в никакъв случай не е гаранция че би паснал на отбор с високи цели. На неговият пост в момента разполагаме с трима, докато на други позиции няма никаква алтернатива. Ако все пак се търси подсилване във фаза атака ми се струва далеч по продуктивен холандеца Антуи от Царско село.Много подвижен, отлична бързина и линейна техника, може да играе както крило, така и таран - в момента с 8гола.Все пак жизнено важни на този етап са намирането на разиграващ халф и защитник. За първата позиция ще са нужни доста средства, за втората ми се струва че румънеца Чибутару е доста добра находка стига да е вярно твърдението че Бекали може да съдейства за привличането му?
W84me написа:TristaNNN написа:metodito написа:Това за Ахмедов звучи много добре. МедиЙте четат форума, ама надали е истината, иначе според мен тоя пич има потенциал. Дано да е вярно.
Може някой от тия да си заминава. Може Алар да бъде върнат в Австрия, може да продадем Робърта... Много неща може
Aлар, по договора за наем, е с нас до лятото на 2020, Робърта го взехме буквално преди няколко месеца и в момента е контузен, плюс това не е като да е вкарал 20 гола, а за Костов никой няма да се юрне да вади пачки, при положение, че дори не е започнал да тренира пълноценно след операцията.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Aлар, по договора за наем, е с нас до лятото на 2020, Робърта го взехме буквално преди няколко месеца и в момента е контузен, плюс това не е като да е вкарал 20 гола, а за Костов никой няма да се юрне да вади пачки, при положение, че дори не е започнал да тренира пълноценно след операцията.
Съвсем спокойно Робърта може да вкара 20 гола до лятото, ако и Алар си тръгне оставаме само с Костов. Нали не мислим, че Ахмедов ще дойде и ще почне да ги пори като риби. Ще му трябва време. Имаме по-наложителни постове все пак, но мисля че е добър вариант.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Нека първо да видим дали ще го вземем и тогава да мислим къде и на кого на мястото би играл...
Ако се вземе четвърти нападател, значи някой ще си заминава...
И все пак нали казаха, че няма да взимаме повече от двама-трима и то не на всяка цена... Доколкото разбрах става дума за бек, който може да играе в ляво и дясно, за деф. халф и за цент. защитник.
Ако се вземе четвърти нападател, значи някой ще си заминава...
И все пак нали казаха, че няма да взимаме повече от двама-трима и то не на всяка цена... Доколкото разбрах става дума за бек, който може да играе в ляво и дясно, за деф. халф и за цент. защитник.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:Това за Ахмедов звучи много добре. МедиЙте четат форума, ама надали е истината, иначе според мен тоя пич има потенциал. Дано да е вярно.
Ще видим. Алар дойде като типична деветка, а в по-задна позиция играе супер. От това, което съм гледал от Ахмедов, има много добра техника, мощен е, но скоростта му... Може да го вземат за задна позиция, може да продават Робърта. Алар едва ли ще остане след края на сезона. Погледни цената му. Няма как да го откупим. Ако Робърта вкара този сезон 20+ гола, вероятно и него няма да може да "задържим".
Относно другото... брат, не ти се отдава, ок? Приеми го просто.