Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот djd » 13 окт 2019 17:24

Dust написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:
Mitata написа:Как подбират тия "футболисти" идея си нямам.

ССкаута нали отговори на този въпрос, че всеки един новопривлечен е гледан поне по 2-3 пъти.

Тоя СС,ако имаше дисциплината на SS ,щяхме да сме много добре. :mrgreen:

Все пак СС може да се чете и като ЦЦ... то ест уйде коньо у рЯката

Цанко Цветанов? :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2019 18:09

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
baraba написа:
damyanov1963 написа:
baraba написа:[offtopic]Е, вие ги докарахте до три пъти, та водите доста убедително ... не мо'ем ви насмогнем по никой начин ... :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ако имаш предвид Динамо, Левски-Спартак и Витоша - не сме ги докарали ние, а вашите създатели.
А вие, като изгоните ГГ и се припознаете в числото, или някой друг, пак ще казвате, че винаги сте били от ЦСКА.[/offtopic]

[offtopic]Хайде сега нЕкви плоски оправдания .... не нашите създатели качиха бюста на Сталин на Мусала , а вие ... всичко случило се е с активното ви съдействие и единствено с цел извличане на облаги за вас, не за филанкешията ;)[/offtopic]

[offtopic]Колко смешни и нелогични са привържениците на отбора от Подуене с постоянните си оправдания относно "репресиите" едно време. :lol: Забравят, че точно тогава имаха що годе прилични тимове, печелеха титли, купи, макар епизодични постигаха успехи и в Европа. Имаха силни единици. Днес въпреки всевъзможната подкрепа от държавата и терора над ЦСКА те вече 10 години нямат нищо в България, в Европа ги бие и куцо и сакато. :)[/offtopic]

[offtopic]А ти нещо да кажеш за "терора над ЦСКА" :lol:
Терора над вас след 10 ноември е в това, че няма вече М. Балев за да печелите титли и купи и не можете да стигнете напролет в Европа, докато ние два пъти, че втория път даже и до третия пролетен кръг, а вие не може да стигнете щото отпадате още в пр. кръг от абсолютни дебютанти, като Мура и кви ли не още[/offtopic]

Дамянов няма да ти отговарям защото виждам че ти е отговорено,само да вметна че НЕ ДОСТИГНАТ и НЕДОСТИГНАТ са различни думи и една запетая пък може направо да ги промени изцяло :) .

[offtopic]Ти и да искаш не можеш да ми отговориш, защото футболните ти познания са колкото една запетайка :idea:[/offtopic]
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 13 окт 2019 19:31

Крушчич е най - качествения треньор който сме имали последните 10 години. Вчера гледах много внимателно контролата с Пирин и за първи път видях отбор в България да играе с асиметрично 4-3-3! Тактиката очевидно беше направена според индивудалността на играчите. Пинто и Тиаго имаха доста свободни функции, което придаде съвсем различен облик на играта. От ляво играхме с уинг бек Мазику и Джеферсон като крило, което влизаше към средата когато Мазику тръгваше по фланга. От дясно Евандро действаше като външен нападател, а Стойчо си беше просто десен защитнкик. Позицията на Давидов беше фалшива девятка сновяща по целия фронт на атаката. Имаше доста брак, което е напълно нормално при положение, че играем с нова тактика и тежките физически натоварвания в предишните дни.
Крайно време беше да дойде треньор, който да е малко по - гъвкав и да се опита да нагоди тактиката към индивидуалните качества на играчите.
Със сигурност ще му трябва време да вкара идеите си, но според мен Крушчич е точния човек. Огромно предимство е и факта, че никой не очаква нищо от него.
Джарета ясно го каза! Треньор трябва да е някой амбициозен и перспективен треньор с лидерски качества, който познава местните нрави.
Ако Крушчич успее да овладее съблекалнята съм сигурен, че ще вземем купата и ще дадем сериозен отпор на Лудогорец.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2019 19:57

HardWork написа:Крушчич е най - качествения треньор който сме имали последните 10 години. Вчера гледах много внимателно контролата с Пирин и за първи път видях отбор в България да играе с асиметрично 4-3-3! Тактиката очевидно беше направена според индивудалността на играчите. Пинто и Тиаго имаха доста свободни функции, което придаде съвсем различен облик на играта. От ляво играхме с уинг бек Мазику и Джеферсон като крило, което влизаше към средата когато Мазику тръгваше по фланга. От дясно Евандро действаше като външен нападател, а Стойчо си беше просто десен защитнкик. Позицията на Давидов беше фалшива девятка сновяща по целия фронт на атаката. Имаше доста брак, което е напълно нормално при положение, че играем с нова тактика и тежките физически натоварвания в предишните дни.
Крайно време беше да дойде треньор, който да е малко по - гъвкав и да се опита да нагоди тактиката към индивидуалните качества на играчите.
Със сигурност ще му трябва време да вкара идеите си, но според мен Крушчич е точния човек. Огромно предимство е и факта, че никой не очаква нищо от него.
Джарета ясно го каза! Треньор трябва да е някой амбициозен и перспективен треньор с лидерски качества, който познава местните нрави.
Ако Крушчич успее да овладее съблекалнята съм сигурен, че ще вземем купата и ще дадем сериозен отпор на Лудогорец.

За треньор, който до сега се е спотайвал в сянката на друг треньор не може да се каже, че има лидерски качества :idea: :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 окт 2019 20:08

HardWork написа:Крушчич е най - качествения треньор който сме имали последните 10 години. Вчера гледах много внимателно контролата с Пирин и за първи път видях отбор в България да играе с асиметрично 4-3-3! Тактиката очевидно беше направена според индивудалността на играчите. Пинто и Тиаго имаха доста свободни функции, което придаде съвсем различен облик на играта. От ляво играхме с уинг бек Мазику и Джеферсон като крило, което влизаше към средата когато Мазику тръгваше по фланга. От дясно Евандро действаше като външен нападател, а Стойчо си беше просто десен защитнкик. Позицията на Давидов беше фалшива девятка сновяща по целия фронт на атаката. Имаше доста брак, което е напълно нормално при положение, че играем с нова тактика и тежките физически натоварвания в предишните дни.

При всички случаи треньорът трябва да бъде оставен да работи на спокойствие, припряността за бързи резултати е вредна.
Но не съм оптимист, с тези футболисти (за съжаление вече си нямаме Каранга, Недялков и Десподов. Енрике не е ясно дали ще влезе във форма и кога, Бодуров е аут, на Тиаго сякаш вече не му се играе в ЦСКА и прави глупост след глупост ) сме между 3-то и 6-то място. За купата можем да говорим, ако късметлийски преминем кръговете до нова годин и през паузата се вземат качествени попълнения.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 окт 2019 20:23

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
baraba написа:
damyanov1963 написа:[offtopic]Ако имаш предвид Динамо, Левски-Спартак и Витоша - не сме ги докарали ние, а вашите създатели.
А вие, като изгоните ГГ и се припознаете в числото, или някой друг, пак ще казвате, че винаги сте били от ЦСКА.[/offtopic]

[offtopic]Хайде сега нЕкви плоски оправдания .... не нашите създатели качиха бюста на Сталин на Мусала , а вие ... всичко случило се е с активното ви съдействие и единствено с цел извличане на облаги за вас, не за филанкешията ;)[/offtopic]

[offtopic]Колко смешни и нелогични са привържениците на отбора от Подуене с постоянните си оправдания относно "репресиите" едно време. :lol: Забравят, че точно тогава имаха що годе прилични тимове, печелеха титли, купи, макар епизодични постигаха успехи и в Европа. Имаха силни единици. Днес въпреки всевъзможната подкрепа от държавата и терора над ЦСКА те вече 10 години нямат нищо в България, в Европа ги бие и куцо и сакато. :)[/offtopic]

[offtopic]А ти нещо да кажеш за "терора над ЦСКА" :lol:
Терора над вас след 10 ноември е в това, че няма вече М. Балев за да печелите титли и купи и не можете да стигнете напролет в Европа, докато ние два пъти, че втория път даже и до третия пролетен кръг, а вие не може да стигнете щото отпадате още в пр. кръг от абсолютни дебютанти, като Мура и кви ли не още[/offtopic]

Дамянов няма да ти отговарям защото виждам че ти е отговорено,само да вметна че НЕ ДОСТИГНАТ и НЕДОСТИГНАТ са различни думи и една запетая пък може направо да ги промени изцяло :) .

[offtopic]Ти и да искаш не можеш да ми отговориш, защото футболните ти познания са колкото една запетайка :idea:[/offtopic]

Терорът е от страна на държавата и на БФС. Единствено през този сезон реферите свирят нормално мачовете на ЦСКА, както се казва 50 на 50, може би защото сме толкова слаби, съответно не представляваме заплаха, че няма нужда да ни режат.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 окт 2019 21:39

damyanov1963 написа:

За треньор, който до сега се е спотайвал в сянката на друг треньор не може да се каже, че има лидерски качества :idea: :idea:

За пореден път ни заливаш с футболният си интелект,какво значи спотайвал,Крушич идва в България като помощник-треньор,има добра футболна биография и скромна такава като треньор,най-нормалното нещо е да се ориентира с обстановката в България и при въэможност да си използва шанса.Не знам футболен корифей като теб как си е представял кариерата на Крушчич в ЦСКА ,ако ни обясниш ще ти бъдем благодарни,все пак ти си мозАк,а аз съм запетая която си позволи да ти каже че НЕДОСТИГНАТ е една дума,нормалната твоя реакция беше да ми благодариш и да си оправиш граматическата грешка,но тъй като ти си от друга порода ти е простено.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 13 окт 2019 23:04

HardWork написа:Крушчич е най - качествения треньор който сме имали последните 10 години. Вчера гледах много внимателно контролата с Пирин и за първи път видях отбор в България да играе с асиметрично 4-3-3! ...

Изображение
Евала! Лягам си спокоен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 окт 2019 09:10

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

За пореден път ни заливаш с футболният си интелект,какво значи спотайвал,Крушич идва в България като помощник-треньор,има добра футболна биография и скромна такава като треньор,най-нормалното нещо е да се ориентира с обстановката в България и при въэможност да си използва шанса.Не знам футболен корифей като теб как си е представял кариерата на Крушчич в ЦСКА ,ако ни обясниш ще ти бъдем благодарни,все пак ти си мозАк,а аз съм запетая която си позволи да ти каже че НЕДОСТИГНАТ е една дума,нормалната твоя реакция беше да ми благодариш и да си оправиш граматическата грешка,но тъй като ти си от друга порода ти е простено.

[offtopic]Интересно, как разбрахте, че помощник треньора ви е с лидерски качества - по резултатите при вас, или в предишния му отбор(ако съм пропуснал някоя запетая, поправи ме)?[/offtopic]
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 окт 2019 10:35

Гриша Ганчев щял да се срещне в офиса си с избрани от него 20 "топ фенове".

Има 2 изисквания:
1. Да могат да ръкопляскат непрестанно, без да се задават глупави въпроси.
2. Да носят на бой.

По въпрос 2 може да възникне резонния въпрос - "ама на колко бой трябва да могат да носят?".
Детайлен отговор могат да дадат от Торсида Пловдив.
Но все пак се препоръчва да се наблегне на умения по първото изискване.

Утре вечер чакаме изключително позитивни новини от срещата с "феновете". След постигнатото взаимно разбирателство да се има предвид, че със сигурност "всички" (20) фенове на ЦСКА ще са поели твърд ангажимент за подкрепа от трибуните, и че тече нов 4-ри годишен срок, който е нужен на новия треньор Крушчич (какъвто треньор в ЦСКА не е имало поне от 10 години), за да направи стойностен отбор! Който с нещо не е съгласен, то той не е цесекар, и който отказва да ходи да подкрепя отбора на стадиона, е предател! А с предателите ще се процедира безкомпромисно!

На следващото дерби ще има хореографии "Търпение му е майкята" , "4 години не стигат", "Всеки свободен агент - бъдещ диамант", "Левски - отборът на агентите от ДС, а ЦСКА - отборът на свободните агенти. ЦСКА = СВОБОДА, ЛЕВСКИ = ДС".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”