Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 02 окт 2019 22:49

blue avalanche написа:
Mitata написа:
blue avalanche написа:
Mitata написа:Да се чуди човек защо не желае да оптимизира работата в клуба, така че всички цесекари да сме доволни, включително самият той. ЦСКА има своята публиката, има легендите, скоро проблемът с активите окончатерно ще бъде решен, нужна е една малка, добронамерена стъпка към успеха. Не разбирам. :?: :geek:

Защото не му дреме дали ще сте "доволни". Тук го обявиха за някакъв "цесекар". Едва ли не ставал и лягал с червената фанелка. Само, че бизнесът няма цвят! Може, пък, някой ден да ви уврът главите...

Какъв е футболният бизнес на Ганчев? Той е на тотална загуба от него. Милиони. Евентуално би спечелил, ако направи ЦСКА отново силен тим, но не пари, по-скоро име, престиж, което никак не е малко.

Много знаеш ти, дали Ганчев е на "милиони" загуба. Да не си му правил ревизия?
Ганчев завинаги ще си остане бивш борец и мутра. И никакво ЦСКА няма да му оправи "престижа".
Божков навремето си тръгна, защото не му дадоха стадиона и базите. На тоя му ги дадоха и глей какъв бизнес ще развихри. Ум да ти зайде... Тъй че недей над "чужд гроб" да плачеш.

Досега не знам собственик на ФК да е спечелил пари от този "бизнес". В конкретния случай само ФРЗ на футбилисти и треньори, без да включваме отнаналите разходи, е 7-8 милиона годишно. А сме продали футболисти за 15 милиона общо.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 02 окт 2019 22:50

Mitata написа:
Дучето е от друг отбор, авиаторите имат техни си цели, ние наши. След опита да разединят червената общност и отправените обиди от тяхна страна не виждам как отново ще бъдем заедно.
Авиаторите все за чест и морал говорят. Но те са дете на Ефбет, фирма занимаваща се с хазартни игри, почернила живота на хиляди българи. Без нейната решаваща помощ единствено в Окръжната могат да живуркат. Егати честта.

A WINBET какво е ( те само дават на бедния български народ) ... а помниш ли че и efbet бяха и при ЦСКА 2014-2015г. Малоумен аргумент.... точно в този форум трябва много да внимавате, кой обиждате понеже не се знае утре Гришата какво ще му хрумне и най-вече какво ще се договори с Цецо Найденов и да не се окаже, че ще трябва да припознавате ЦСКА 1948.....
Понеже веднъж си направих труда да ви чета моралните писаници в тема ЦСКА Възраждането..

Gotzev.88
Когато Божков беше собственик на ЦСКА аз бях юноша на клуба и мисля, че имам поглед и преценка за това как работеха треньорите с мен конкретно, а и с мойте ''колеги''.
Между другото отностно дълговете самите документи показаха, че при прехвърлянето на акциите от Божков към Митал/Томов клубът е имал по-малко от 1млн. дълг ( което е нищожна цифра в сравнение с 30-35-50млн.).
А за успехите на ЦСКА в периода на Божков и успехите на Гриша с ЦСКА-София даже няма да влизам в този спор. ( времето ще покаже за сега сте калъфка след калъфка)
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 окт 2019 22:51

blue avalanche написа:
Mitata написа:
blue avalanche написа:
Mitata написа:Да се чуди човек защо не желае да оптимизира работата в клуба, така че всички цесекари да сме доволни, включително самият той. ЦСКА има своята публиката, има легендите, скоро проблемът с активите окончатерно ще бъде решен, нужна е една малка, добронамерена стъпка към успеха. Не разбирам. :?: :geek:

Защото не му дреме дали ще сте "доволни". Тук го обявиха за някакъв "цесекар". Едва ли не ставал и лягал с червената фанелка. Само, че бизнесът няма цвят! Може, пък, някой ден да ви уврът главите...

Какъв е футболният бизнес на Ганчев? Той е на тотална загуба от него. Милиони. Евентуално би спечелил, ако направи ЦСКА отново силен тим, но не пари, по-скоро име, престиж, което никак не е малко.

Много знаеш ти, дали Ганчев е на "милиони" загуба. Да не си му правил ревизия?
Ганчев завинаги ще си остане бивш борец и мутра. И никакво ЦСКА няма да му оправи "престижа".
Божков навремето си тръгна, защото не му дадоха стадиона и базите. На тоя му ги дадоха и глей какъв бизнес ще развихри. Ум да ти зайде... Тъй че недей над "чужд гроб" да плачеш.

Ама обещаваш ли?! За бизнеса , който ще се развихри в Борисовата градина питам - обещаваш ли или просто си "знаеш"? Ти , вероятно и с Божков си говорил навремето, уведомил те е защо се маха от ЦСКА?! Гъст си ти, с всичките мутри, като "свой гроб" ги приемаш явно! :) Ностралавинос си направо...браво! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 02 окт 2019 22:54

Martinez1948 написа:
Mitata написа:
Дучето е от друг отбор, авиаторите имат техни си цели, ние наши. След опита да разединят червената общност и отправените обиди от тяхна страна не виждам как отново ще бъдем заедно.
Авиаторите все за чест и морал говорят. Но те са дете на Ефбет, фирма занимаваща се с хазартни игри, почернила живота на хиляди българи. Без нейната решаваща помощ единствено в Окръжната могат да живуркат. Егати честта.

A WINBET какво е ( те само дават на бедния български народ) ... а помниш ли че и efbet бяха и при ЦСКА 2014-2015г. Малоумен аргумент.... точно в този форум трябва много да внимавате, кой обиждате понеже не се знае утре Гришата какво ще му хрумне и най-вече какво ще се договори с Цецо Найденов и да не се окаже, че ще трябва да припознавате ЦСКА 1948.....
Понеже веднъж си направих труда да ви чета моралните писаници в тема ЦСКА Възраждането..

Gotzev.88
Когато Божков беше собственик на ЦСКА аз бях юноша на клуба и мисля, че имам поглед и преценка за това как работеха треньорите с мен конкретно, а и с мойте ''колеги''.
Между другото отностно дълговете самите документи показаха, че при прехвърлянето на акциите от Божков към Митал/Томов клубът е имал по-малко от 1млн. дълг ( което е нищожна цифра в сравнение с 30-35-50млн.).
А за успехите на ЦСКА в периода на Божков и успехите на Гриша с ЦСКА-София даже няма да влизам в този спор. ( времето ще покаже за сега сте калъфка след калъфка)

Уууууумен аргумент - цитат на друг потребител във форума! Изкачваш висините една след друга!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 окт 2019 22:54

Martinez1948 написа:
Mitata написа:

Ние за чест и морал не говорим, настояваме за силен ЦСКА.
Освен това парите на WINBET вероятно са не повече от 5-10% от всички приходи на ЦСКА. Докато парите на Ефбет съставляват вероятно не по-малко от 80% от бюджета на авиаторите.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 02 окт 2019 23:16

Mitata написа:
Освен това парите на WINBET вероятно са не повече от 5-10% от всички приходи на ЦСКА. Докато парите на Ефбет съставляват вероятно не по-малко от 80% от бюджета на авиаторите.

Това е истината!
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 окт 2019 00:23

hydetoshi написа:Венгер е свободен! Навремето в Арсенал каза,че парите са му достатъчно. Може да го вземем,като свободен агент.

Венгер е по-млад и от Люпко, по-добре Идалго, той е опитен и е бил европейски шампион през 80-те, ЦСКА не е училище за треньори! А и Дедо нема да смее да го тормози като Мр Смит, ако му стане консултант. А заедно с Трапатони, който също е свободен агент и Добри, разбира се, могат да заформят след време втори триумвират, който, както знаем от историята, е по-успешен от първия и води до световна хегемония.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 окт 2019 01:08

Martinez1948 написа: Когато Божков беше собственик на ЦСКА аз бях юноша на клуба и мисля, че имам поглед и преценка за това как работеха треньорите с мен конкретно, а и с мойте ''колеги''.

Забелязал съм, че когато човек няма какво да каже в този форум се превръща в "свидетел"- тук половината са юноши, другата половина- ветерани :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 окт 2019 06:19

goshopileto написа:
Mitata написа:

Това е истината!

Когато се изкарваш "честен" и "морален" трябва постоянно да си такъв за каквто се представяш. В противен случай силно олекваш.
Освен, че "шапката" им е компания за хазартни игри, без чиито средства те не биха играли във Втора лига, има още една причина да си мисля, че са далеч от морала и честта. Да си припомним времето, когато като матросовци защитаваха юношите на ЦСКА и моментите, когато един по един ги разкарваха от отбора, за да се "обзаведат" накрая с футболисти от къде ли не, не и от ЦСКА.

Пиле, като знам историята ви, по-далечна и скорошна, вие също нямате право да припявате за чест и морал. Далеч сте от тях.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 окт 2019 08:48

hydetoshi написа:Венгер е свободен! Навремето в Арсенал каза,че парите са му достатъчно. Може да го вземем,като свободен агент.
Иначе сериозно- този клуб се управлява не с цел да става шампион, а един затворен кръг от хора да паразитират и живуркат, понеже образователният им ценз и мозъчен капацитет не позволяват да се занимават с нищо друго в този живот.

Проблемът на Ганчев е че е лоялен към екипа си, за съжаление този екип за Ловеч може и да е работил добре, но за ЦСКА и Армията показа че не става,за съжаление и футболистите я карат лежерно, дойде ли по-завързан мач и им омекват краката, после едни извинения, едни закани че вече ще мачкаме всичко наред, трябват промени на всички нива. Като говорим за българския футбол как да не споменем БФС, треньорският съвет им дал предложението за вратарите, само че този съвет отрече това. Като как виждате Балъков, Лечков и Костадинов да управят детско-юношеския футбол през следващите 10 години, кой от тях е работил с деца и докато Балъков поне се пробва като треньор, няма да коментирам качествата му, видни са,то останалите двама откакто спряха да играят активно футбол го играят търтеи.Лечков се опита да издои и Община Сливен но бързо го усетиха и му биха шута.За работата на Костадинов само ще спомена че когато ни взеха лиценза 2008г. беше изпълнителен директор в ЦСКА и заместник на Боби Михайлов в БФС, при тези позиции да позволиш да се разбие ЦСКА за мижави задължения показва каква стока е.Та тези тримата ще градят бъдещето на футбола в България, явно сме големи наивници и вместо да ги изгоним със шутове им позволяваме да ни се подиграват.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”