ivo55 написа:Много умно. Като за 1-ви клас. Айде лека на малцината цесекари останали да пишат тук. Оставям Слугинажа да почива и да се чудят какво да правят за напред. .
Иво, от около месец те чета наистина задълбочено и се опитвам да разбера какво искаш? Не се заяждам, не ме разбирай погрешно, просто питам - какво е решението според теб? Защото ние, "малцината цесекари останали да пишат тук ", се опитваме да разсъждаваме градивно. Докато ти само хейтиш ( отново извинявай ако това те обижда ) - С.С., Д.Г., Ст.Ат....Ок - напълно съм съгласен , че този начин на управление се проваля все повече и повече, но ти просто го констатираш, "нахранваш" ги едно хубаво и дотам. Кое е решението според теб? Казваш, че смяната на Дедо няма да промени нищо, а тяхната какво ще промени? Ще дойдат следващите, после по-следващите и т.н........докато ти люпиш семки на дивана. Лично аз не съм слуга на никого, боли ме за ЦСКА, гадно ми е, че нещата не вървят както искам, не харесвам начина на управление, но съм на Армията, при всеки мач, защото това е моя отбор - хубав , лош - мой си е. Това слуга ли ме прави? За така създалата се ситуация около клуба, смятам че една смяна на Дедо би променила много неща. Той е един инатлив, дърт пияница, който е имал успехи в миналото, но сега просто е на СПА при нас! Не искам такъв човек в ЦСКА! Пансиони за стари хора в Борисовата няма! Люпко успя, при това много успешно да разедини играчите, да разбие микроклимата и да ни накара да играем футбол от 60-те години. НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА треньор да излиза пред камерите и да обвинява играчите - кой ги е пуснал да играят, аз ли?! Изолира Бодуров, махна Пинто, направиш грешка и следващия мач си аут...това нормално ли е?! Ядосвам се и спирам, просто исках да те попитам какво решение на проблемите виждаш. А Любо Пенев просто се изплю върху ЦСКА - лично мое мнение! Лека и от мен