Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва) | 5:1 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва) | 5:1 |
Респектиращ мач , дано това представяне си го оставите само за евро мачовете 

JACKO написа:Шшшшт... искам ви тихи! След 5:1 срещу бащицата - ЦСКА (Москва), няма място за врява.
За - малко 7:1, но решихме да го запазим срещу - то!
Призовавам припознавачите които бяха в сектор гости, да изплюят горчивото от устата си, понеже бях консумирал огромно количество бирапък ако ли не, явно им харесва
![]()
Хубав Петък
П.п. Валентинчо изобщо не си в час, тази 1/4 беше затворена за продажби!
Дъждовно време, 8 000 зрители при 33 хиляден град, ти колко искаш да са, 33 хиляди илюзорни като при хартиените ли?! Аре да си замълчим а!
Блокирани места за продажба в сектор -В и Моци не е имало.Не говори наизуст.И съм сигурен ,че знаеш ...от 8 000 половината от къде бяха.....ако си бил на стадиона...разбира се.
А иначе ,,,голям мач.ТОВА Е ЛУДОГОРЕЦ.
- MASTER_COOL
- Контакти:
На бялото , черно не мога да кажа.
Не очаквах такава игра от Лудогорец.
Играха феноменално през целият мач. Най - силният мач на български отбор от поне 15 години насам.
И няма никакво значение с резерви или юноши са играли руснаците.
Ако играете така и в А група, щяхте да ставате шампиони още на Нова Година
Не очаквах такава игра от Лудогорец.
Играха феноменално през целият мач. Най - силният мач на български отбор от поне 15 години насам.
И няма никакво значение с резерви или юноши са играли руснаците.
Ако играете така и в А група, щяхте да ставате шампиони още на Нова Година
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
valentin1 написа:JACKO написа:...
Дъждовно време, 8 000 зрители при 33 хиляден град, ти колко искаш да са, 33 хиляди илюзорни като при хартиените ли?! Аре да си замълчим а!
Блокирани места за продажба в сектор -В и Моци не е имало.Не говори наизуст.И съм сигурен ,че знаеш ...от 8 000 половината от къде бяха.....ако си бил на стадиона...разбира се.
Е ти всеки жител на града ли очакваш да е фен на футбола, че и на Лудогорец, че и да ходи на мачове, че и да го вали...

Респект към всички нормални колеги

висша математика:31 ≠ 4 

valentin1 написа:JACKO написа:Шшшшт... искам ви тихи! След 5:1 срещу бащицата - ЦСКА (Москва), няма място за врява.
Призовавам припознавачите които бяха в сектор гости, да изплюят горчивото от устата си, понеже бях консумирал огромно количество бирапък ако ли не, явно им харесва
![]()
Хубав Петък
1. Валентинчо, батко ти JACKO никога не говори наизуст. Но ти най - вероятно не си бил в "час по футбол", щом не знаеш че публиката се изтегля нагоре под козирката когато вали дъжд (първите шест реда са изложени на такъв)!
2. Знам, аз съм от втората половина, и пропътувах от Велико Търново до Разград и обратно, като си вземах почивен ден за днес, и болнични за децата!
3. Да бях там, и се изкефих на MAX!
4. За последното си прав, ТОВА Е ЛУДОГОРЕЦ.
5. прочети последното изречение от предният ми пост - приятелски съвет!
Поздрави за Лудогорец,аплаузи и възхищение от играта която показаха.Уникален мач и руснаците се отърваха от много сериозен резил.Това 5-1 бе като леко пошляпване,пред това което бе на път да се случи.По едно време си мислех,че мача отива на двуцифрен,така играеха и въобще не ги жалеха,ВЪПРЕКИ МОЩНАТА
подкрепа на банда безродници,превиващи гръб по навик на изток.Сега по техен стар навик ще започнат да припознават и Лудогорец,на там отиват нещата.Успех на лудите и в останалите мачове и лесно излизане от групите.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Re: Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва)
bubka написа:k20dan4o написа:bubka написа:Браво, 0:1, напред Армейци!
Тези са истински Армейци нали знаеш
Истински или не, това няма отношение към настоящия мач. Важното е, че ви порят яко. Даже са си взели сериозно на подбив. Единият централен защитник е абсолютен дебютант на 17 години. Едното от момчетата е на 19, има и още 2-3 твърди резерви.
Опааааа

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

А бе трябва да се знае, че не ви харесваме.
И аз се чудя на ЦСКА-рите, какво правят там(лично аз при никакви обстоятелства не бих отишъл на стадиона, все пак не играе моя отбор), ама важното е да се напомня периодично, че не сте ни симпатични. За разлика от шпалирджииите, които ви правят "ми-ми" във всеки удобен случай, от нас не го очаквайте.
А за мача, взехте си го заслужено.

А за мача, взехте си го заслужено.
Vladislav написа:JACKO написа:Шшшшт... искам ви тихи! След 5:1 срещу бащицата - ЦСКА (Москва), няма място за врява.
![]()
Хубав Петък
Вярно е че трябва да си абсолютен олигофрен да биеш толкова път, да сложиш шал на несъществуващ отбор, да отидеш в агитката и да подкрепяш друг отбор само защото има съвпадение на четири букви в имената. Като припознаеш веднъж няма спирачка. После някои говорят за комплекси. Браво за победата! При такъв резултат няма какво да се коментира.
Нашите припознавачи са ясни, но коментаторите няколко пъти споменаха, че имало фенове на Партизан, които играеха точно в този момент своя мач....
Поздравления за хубавата победа и красивите голове! Силен мач на Лудогорец. За мен Антон бе над всички, като изключим разбира се Кешару, който тази вечер бе погален от Бога! 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов