Наистинна си прав за Левски... НО ТИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕШ ИЗПИТИТЕ...
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Дими, знай само че четвърти и пети курс минават по-добре... До тогава ще ти е зор...И съм сигурен че бъркъш в нещо много сериозно...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Духовит си... това ми харесва
Абе не ми е дотова -ама какво да се прави.Късмета явно тази година е някъде на майната си

ros написа:Дими, знай само че четвърти и пети курс минават по-добре... До тогава ще ти е зор...И съм сигурен че бъркъш в нещо много сериозно...
Абе въпроса е тази година да мине!!! Аз че ще ги взема -ще ги взема ,проблема е в това че не може да записваме 2 курс с повече от три ликвидаций!!Аз иамм една вече със сигурност,по физика предполагам ще е втората!!!

Дими ,а поради каква причина не си взимаш изпитите?
Абе Дими, кво и се плашиш на физиката. Малко електрични потенциали, малко закони на Поазьой и Стокс, малко кръвно налятане и си готов. А и латинския ... отиваш...dum spiro spero... и си тръгваш доволен
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ЕМИЛ написа:Дими ,а поради каква причина не си взимаш изпитите?
Поред карам:
Химия-не че се оправдавам но ме прецакаха яко -анулириха ми и двете теми за съвсем малки грешки -а иначе цитирам " били за над 5,но от разсейване съм допуснал грешки",който си личало че не били от незнание,но такива били правилата"
Физика-никога не съм я разбирал и там претенций нямам!
Цитология- не научих 4 теми от ........................114 и ми се паднаха 3 от тях(ако това не е малшанс-незнам)

ros написа:Абе Дими, кво и се плашиш на физиката. Малко електрични потенциали, малко закони на Поазьой и Стокс, малко кръвно налятане и си готов. А и латинския ... отиваш...dum spiro spero... и си тръгваш доволен
Физиката се палша,защото се подлъгах и направих колосалната грешка да преписвам................................сещаш се нататък!!

cska_90 написа:ЕМИЛ написа:Дими ,а поради каква причина не си взимаш изпитите?
Поред карам:
Химия-не че се оправдавам но ме прецакаха яко -анулириха ми и двете теми за съвсем малки грешки -а иначе цитирам " били за над 5,но от разсейване съм допуснал грешки",който си личало че не били от незнание,но такива били правилата"
Физика-никога не съм я разбирал и там претенций нямам!
Цитология- не научих 4 теми от ........................114 и ми се паднаха 3 от тях(ако това не е малшанс-незнам)
Химия-попаднал си на доста принципни модератори
Физика-кофти работа
Цитология-На това му се вика повече от малшанс
Дими, искаш ли един съвет от мен... Не е важно да научиш 111 от 114, важно е да знаеш от всяка тема по нещо и то по много разбира се... Не се става така лесно такъв какъвто ти си си избрал... И никога не отивай предубеден на изпит - това е най хлъзгавата кора...
Относно преписването - отучи се това не е средно образование... Сигурно звуча като някой старец, но смятам че ще ти е от полза...
А кои теми по цитология ти изядоха главата?
Относно преписването - отучи се това не е средно образование... Сигурно звуча като някой старец, но смятам че ще ти е от полза...
А кои теми по цитология ти изядоха главата?
Ти Роска и от Цитология ли поназнайваш?