Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 02 фев 2010 14:25

Дими, знай само че четвърти и пети курс минават по-добре... До тогава ще ти е зор...И съм сигурен че бъркъш в нещо много сериозно...
Наистинна си прав за Левски... НО ТИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕШ ИЗПИТИТЕ... ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2010 14:27

ros написа:Духовит си... това ми харесва

Абе не ми е дотова -ама какво да се прави.Късмета явно тази година е някъде на майната си :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2010 14:32

ros написа:Дими, знай само че четвърти и пети курс минават по-добре... До тогава ще ти е зор...И съм сигурен че бъркъш в нещо много сериозно...
Наистинна си прав за Левски... НО ТИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕШ ИЗПИТИТЕ... ;)

Абе въпроса е тази година да мине!!! Аз че ще ги взема -ще ги взема ,проблема е в това че не може да записваме 2 курс с повече от три ликвидаций!!Аз иамм една вече със сигурност,по физика предполагам ще е втората!!! ;) Като прибавим и латинския,които се взима много трудно може и да станат три,което значи ,че биологията и материалото ,които са на лято -трябва задължително да ги взема-което ако уча няма да е проблем.........................................но има малка подробност,че по био има СТОП тест преди изпита ,на който трябва да имаш 13 верни от 20!!!А тестовете колкото и да знаеш-винаги стават издънки!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 фев 2010 14:34

Дими ,а поради каква причина не си взимаш изпитите?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 фев 2010 14:37

Абе Дими, кво и се плашиш на физиката. Малко електрични потенциали, малко закони на Поазьой и Стокс, малко кръвно налятане и си готов. А и латинския ... отиваш...dum spiro spero... и си тръгваш доволен
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2010 14:39

ЕМИЛ написа:Дими ,а поради каква причина не си взимаш изпитите?

Поред карам:

Химия-не че се оправдавам но ме прецакаха яко -анулириха ми и двете теми за съвсем малки грешки -а иначе цитирам " били за над 5,но от разсейване съм допуснал грешки",който си личало че не били от незнание,но такива били правилата"

Физика-никога не съм я разбирал и там претенций нямам!

Цитология- не научих 4 теми от ........................114 и ми се паднаха 3 от тях(ако това не е малшанс-незнам) :evil:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2010 14:39

ros написа:Абе Дими, кво и се плашиш на физиката. Малко електрични потенциали, малко закони на Поазьой и Стокс, малко кръвно налятане и си готов. А и латинския ... отиваш...dum spiro spero... и си тръгваш доволен

Физиката се палша,защото се подлъгах и направих колосалната грешка да преписвам................................сещаш се нататък!!
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 фев 2010 14:48

cska_90 написа:
ЕМИЛ написа:Дими ,а поради каква причина не си взимаш изпитите?

Поред карам:

Химия-не че се оправдавам но ме прецакаха яко -анулириха ми и двете теми за съвсем малки грешки -а иначе цитирам " били за над 5,но от разсейване съм допуснал грешки",който си личало че не били от незнание,но такива били правилата"

Физика-никога не съм я разбирал и там претенций нямам!

Цитология- не научих 4 теми от ........................114 и ми се паднаха 3 от тях(ако това не е малшанс-незнам) :evil:

Химия-попаднал си на доста принципни модератори

Физика-кофти работа

Цитология-На това му се вика повече от малшанс

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 фев 2010 14:54

Дими, искаш ли един съвет от мен... Не е важно да научиш 111 от 114, важно е да знаеш от всяка тема по нещо и то по много разбира се... Не се става така лесно такъв какъвто ти си си избрал... И никога не отивай предубеден на изпит - това е най хлъзгавата кора...
Относно преписването - отучи се това не е средно образование... Сигурно звуча като някой старец, но смятам че ще ти е от полза...
А кои теми по цитология ти изядоха главата?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 фев 2010 14:57

Ти Роска и от Цитология ли поназнайваш?

Върни се в “Свободна зона”