Martinez1948 написа:Mitata написа:Когато твърдиш, че легендите са взели по 10 хил., за да са на Армията трябва да си абсолютно сигурен. Иначе
-> ЕЖК (една жена каза).
Ако, ако, ако. Не виждам как ЦСКА 1948 можеше да получи стадиона, в този клуб са 150 човека, напоследък станаха по-малко.
Аз залагам на мнозинството, с него съм.
Защо мислиш, че феновете на ЦСКА трябва да припознаят ЦСКА 1948 на Ефбет, компания, чийто собственик е собственик и на сините?
Това с легендите го споменах заради https://www.24chasa.bg/sport/article/5138347 Пак се повтарям, че не е факт, а просто съмнение, което се прокрадна още в началото на 2016-17г.
Много е емблематичен изказа на Петър Жеков ... аз съм от това ЦСКА, което вземе Армията https://www.youtube.com/watch?v=NG6MNnGNDc8
Аз не съм казал, че ЦСКА 1948 са ''автентичния клуб'', нито, че съм от тях. Споменавам ги понеже уж те бяха алтернативата срещу Гриша и проекта му. Един от върлите ви защитници, а именно Чезаре беше на основаването на ЦСКА 1948 тогава ''МНОЗИНСТВОТО'' бяха против Гриша и неговия отбор. ( самият той си го е признавал в НА РИГА ).
Мисълта ми е че мнението на ''мнозинството'' много лесно се променя. Едно време (Honda може да разкаже с подробности, това е от неговото детство) само един човек е казал, че Земята е кръгла, а мнозинството са казвали, че тя е като дъска !!! Това че едно мнение е мнозинство не означава, че е вярно !!!!
И не съм казал че ЦСКА 1948 трябва да се припознават, казвам, че ако 2016г. те бяха взели Армията, легендите пак щяха да са на стадиона, защото там им е мястото, а мнозинството фенове щяха да са там независимо, кой е собственика ( не забравяй, че Лупи два пъти беше на Армията, това е пример, че собственика колкото и да е черен не е голям фактор). Тогава може би само Дърпатов и Анималс щяха да са с Гриша хипотетично ако ЦСКА-София домакинстваше на национални примерно !
Приел съм това мнозинство, този ЦСКА. След всичко, което се случи през последните години не ми се струва, че друго мнозинство, друг ЦСКА биха ме вдъхновили.
Прекалено много залагащ на думичката "ако", реалността е такава каквато е.