Jackxxx написа:Честно, аз подкрепям напълно Оле и смятам, че се опитва да върши нещата по правилният начин. Реално тримата нови, които докара са и тримата най-стабилно представящи се през новият сезон. Отделно се опитва да разкара многото плява. Не знам колко подкрепа получава от Еди, но едно е сигурно. Напъвахме на края на прозореца за още един трансфер и то важен и не успяхме. За мен това си е изцяло в градинката на Еди.
Стила на игра изобщо не е този дефанзивно-агонизиращ начин на провеждане на мачовете на Моуриньо, нито безкрайното-апатично разиграване на ЛВГ. Отбора пресира, изнася бързо, а атаките са в типичният за Юнайтед стил от времето на сър Алекс. Единственото, което липсва е диктуването на темпото на мача. Едно време Юнайтед можеше да играе 15 минути на ниски обороти и изведнъж рязко да увеличи честотата на атаките. Да не говорим за пресата в края на мача, когато се гонят точки. Липсата на резултати аз я отдавам на липса на качество в състава. Все още имаме нужда от дясно крило, стабилен полузащитник и нападател. Ако Линдельоф продължава да оставя да го надскачат всеки мач, ще трябва да го заменим и него.
Аз мисля, че колкото и да са зле резултатите, ако Оле се опитва да налага правилните идеи, то той трябва да остане и да му купят играчите, които той иска. Този сезон е обречен най-вече заради липсата на играчи като бройка и липсата на играчи като качество. Но не защото стила на игра и начина на провеждане на мачовете е грешен.
Нарочно чаках да мине малко време от мача със светците, та да напиша мнението си след тези четири мача и ти си ми го написал.

Единствено бих искал да добавя, че съм изключително доволен от факта, че Оле налага качествен и директен стил на игра и не се съобразява със съперниците. Някои биха казали, че е тактически неграмотен, но според мен точно по този начин трябва да се действа в Юнайтед. В началото Палас ще ни думкат, но очаквам избухване към средата и края на сезона, разбира се ако Уди кълвача не направи някаква глупост и не го уволни преди това.