Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот rhaegar » 26 авг 2019 19:02

Jackxxx написа:
Между другото тоя ВАР за къв чеп го вкараха, като вместо да отсъдят фал срещу Джеймс, съдията му даде жълт картон за симулация. Да не говорим, че Палас имаха положение от засада малко след първият гол, но играта продължи и те изпълниха ъглов удар. Вярно, че нашите са си напълно виновни за загубата, но аз лично не съм изобщо доволен от съдийството този мач.

Те ВАР ако го пускат за всеки фаул и корнер, мачовете ще станат по 6 часа. Можете да обжалвате картона на Джеймс и сигурно ще отпадне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 27 авг 2019 09:07

Проблема не е толкова заради жълтият картон. Нарушението беше пред наказателното поле, което си е много добра ситуация за гол. Отделно ако бяха вкарали гол от контраатаката после и гола ли трябва да обжалваме. Марсиал като беше бутнат в наказателното си беше положение за дузпа, което повечето съдии ще свирят и без ВАР. А тоя дори не поиска да погледне видеото и директно отсъди, че не е дузпа.

Не искам да звуча все едно се извинявам със съдията. И Оле го каза след мача, че не е нормално да изпускаме дузпа в два поредни мача, както и че головете са твърде лесни и има забележки към защитата. Очевидно страдаме от липса на качество в състава. Но дори и с тези играчи стила на игра ни е добър и създаваме много положения. Просто липсва последният пас или последното докосване. Отделно колко пряк свободни изпълнихме от чудесни позиции и дори вратата не можем да уцелим.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 авг 2019 10:23

Те са идиоти и още не са се научили как и кога да го ползват ВАР-а :evil:
Иначе само за 4 ситуации се ползва навсякъде по света (дузпа, ЧК, объркана самоличност и дали гола е редовен или не), за фалове пред наказателното, втори ЖК и т.н. никъде не го гледат :roll:

На Марсиал беше дузпа, както и на нашия мач изритаха Азпи в наказателното поле и ония кауни нищо не свириха... после пък отмениха гол на Зума заради фал на Жиру срещу вратаря, който беше меко казано спорен - съдията ПРИЗНА гола, но ВАР-а го отмени :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 авг 2019 13:59

Много различен спорт е спрямо тениса, волейбол, където нещата стават много бързо. Не следват други ситуации, които да отменят предходната. Не може да вкараш гол, но преди 30 секунди е имало нарушение пред твоето наказателно. Връщат се на него и отменят попадението.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 04 сеп 2019 09:20

Честно, аз подкрепям напълно Оле и смятам, че се опитва да върши нещата по правилният начин. Реално тримата нови, които докара са и тримата най-стабилно представящи се през новият сезон. Отделно се опитва да разкара многото плява. Не знам колко подкрепа получава от Еди, но едно е сигурно. Напъвахме на края на прозореца за още един трансфер и то важен и не успяхме. За мен това си е изцяло в градинката на Еди.

Стила на игра изобщо не е този дефанзивно-агонизиращ начин на провеждане на мачовете на Моуриньо, нито безкрайното-апатично разиграване на ЛВГ. Отбора пресира, изнася бързо, а атаките са в типичният за Юнайтед стил от времето на сър Алекс. Единственото, което липсва е диктуването на темпото на мача. Едно време Юнайтед можеше да играе 15 минути на ниски обороти и изведнъж рязко да увеличи честотата на атаките. Да не говорим за пресата в края на мача, когато се гонят точки. Липсата на резултати аз я отдавам на липса на качество в състава. Все още имаме нужда от дясно крило, стабилен полузащитник и нападател. Ако Линдельоф продължава да оставя да го надскачат всеки мач, ще трябва да го заменим и него.

Аз мисля, че колкото и да са зле резултатите, ако Оле се опитва да налага правилните идеи, то той трябва да остане и да му купят играчите, които той иска. Този сезон е обречен най-вече заради липсата на играчи като бройка и липсата на играчи като качество. Но не защото стила на игра и начина на провеждане на мачовете е грешен.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 сеп 2019 09:48

Jackxxx написа:Честно, аз подкрепям напълно Оле и смятам, че се опитва да върши нещата по правилният начин. Реално тримата нови, които докара са и тримата най-стабилно представящи се през новият сезон. Отделно се опитва да разкара многото плява. Не знам колко подкрепа получава от Еди, но едно е сигурно. Напъвахме на края на прозореца за още един трансфер и то важен и не успяхме. За мен това си е изцяло в градинката на Еди.

Стила на игра изобщо не е този дефанзивно-агонизиращ начин на провеждане на мачовете на Моуриньо, нито безкрайното-апатично разиграване на ЛВГ. Отбора пресира, изнася бързо, а атаките са в типичният за Юнайтед стил от времето на сър Алекс. Единственото, което липсва е диктуването на темпото на мача. Едно време Юнайтед можеше да играе 15 минути на ниски обороти и изведнъж рязко да увеличи честотата на атаките. Да не говорим за пресата в края на мача, когато се гонят точки. Липсата на резултати аз я отдавам на липса на качество в състава. Все още имаме нужда от дясно крило, стабилен полузащитник и нападател. Ако Линдельоф продължава да оставя да го надскачат всеки мач, ще трябва да го заменим и него.

Аз мисля, че колкото и да са зле резултатите, ако Оле се опитва да налага правилните идеи, то той трябва да остане и да му купят играчите, които той иска. Този сезон е обречен най-вече заради липсата на играчи като бройка и липсата на играчи като качество. Но не защото стила на игра и начина на провеждане на мачовете е грешен.

Нарочно чаках да мине малко време от мача със светците, та да напиша мнението си след тези четири мача и ти си ми го написал. :lol: Единствено бих искал да добавя, че съм изключително доволен от факта, че Оле налага качествен и директен стил на игра и не се съобразява със съперниците. Някои биха казали, че е тактически неграмотен, но според мен точно по този начин трябва да се действа в Юнайтед. В началото Палас ще ни думкат, но очаквам избухване към средата и края на сезона, разбира се ако Уди кълвача не направи някаква глупост и не го уволни преди това.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 сеп 2019 15:18

С качествени хора в атака като Рууни, Нистелрой, Перси, Гигс може би би успял да наложи печеливш стил. Но след като не си взел класни играчи, които да ти вадят всеки мач, си обречен на огромен срив и провал. Наистина се пригответе за невиждан трагичен сезон.
Как да имаш довери на футболисти като Марсиал, Рашфорд, Грийнууд? Царя няма нужда да бъде споменаван. Въобще с нелепите си интервюта, че е доволен от нападанието, дали не покрива упадъка в клуба - фамилия Глейзър и Наркомана?

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 04 сеп 2019 15:32

Е, какво искаш да каже? "Нападението е шит, халфовата линия е шит, а в защитата стават само двамата нови."

Този сезон аз не се надявам и на топ 4. Това стана ясно още преди мача с Челси. Само, че съм против Оле да бъде уволнен при каквито и да е резултати. Да не говорим, че от самолет се вижда, че той не работи сам и разчита на Фелън, Карик и другите около него. И за мен това е правилният начин в момента. Ако Оле бъде махнат, ще докарат някой, който ще се прави пак на революционер, а от такива ми писна.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 сеп 2019 15:39

Абсурдно е да бъде оставен, ако продължим така. Отиваме на под 10то място. И това е приемливият вариант. Трябва да извади някаква серия от 15 мача без загуба, както когато дойде, за да не запишем най-слабото класиране в ерата на Висшата лига. Нелепо изгубени нарисувани 3 мача в началото на кампанията.
Не трябва да говори, че състава е шит пред медиите, а да го каже на сосбтвениците и тези, които правят трансферите. Аз също искам да го налбюдавам на скамейката за дълго, но всичко е против него. Само резултатите помагат и нищо друго. Ние се дъним мач след мач.
Идеята ми е, че няма кой да го остави без значение какво се случва. Нулевите сезони отминаха - иска се краен и печеливш продукт.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 04 сеп 2019 15:48

Първо, от къде знаеш какво говори на шефовете?
Второ, ти гледа ли мачовете? Две изтървани дузпи и куп други положения. Отделно стигаме с лекота до наказателното поле, както при контраатаки, така и при постопенно настъпление, НО постоянно липсва точният пас или правилното спиране на топката. Лингард играе 10-ка, а не може едно положение да създаде. Рашфорд го бият за всяка топка и не може да играе с гръб към вратата. Разчитаме за точни пасове само на Погба, който обаче 80% от времето на терена се надиграва с двама-трима в центъра. Второто полувреме срещу Челси, когато Погба спря да губи топката в центъра и започна да раздава се видя какво стана. Но той си е келеш и няма да стане с него. Рашфорд колкото и да иска да е централен нападател, просто не се справя там. Джеймс показва много добра игра и прави всичко, за което е на терена. Лингард, Мата, Перейра са най-големите длъжници, защото имат всички шансове за изява, но не доставят нищо.

Върни се в “Манчестър Ю”