Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: metodito
Аз пък не разбирам този катарзис в естетически или психоаналитичен смисъл е употребен. В естетически нещо не ми се връзва като пречистване с предишното изречение, с психоаналитичен - още по-малко като терапевтична техника за справяне с душевни травми. Ако е ирония или сарказъм - признавам си , че е далеч над моите възможности за разбиране 
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 24.08 | 20:30ч.
TristaNNN написа:Кой ще да е този треньор, който ще успее да изгради боеспособен отбор с играчи, на които им липсва АБВ-то във футболната игра?
Аз тогава се питам: какво изобщо правят в Левски играчи, на които им липсва АБВ-то във футболната игра и то при положение, че сме заплашени от фалит?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:TristaNNN написа:Кой ще да е този треньор, който ще успее да изгради боеспособен отбор с играчи, на които им липсва АБВ-то във футболната игра?
Аз тогава се питам: какво изобщо правят в Левски играчи, на които им липсва АБВ-то във футболната игра и то при положение, че сме заплашени от фалит?Освен за натрупване на допълнителни разходи, не виждам за какво друго може "помогнат" подобни играчи! Не вярвам да се научат на АБВ-то във футбола на по 23-29 години.
Чакай, чакай малко. Говорим за Езе, конкретно за него. Останалото е съвсем отделна тема.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Kris_men2000
metodito написа:Kris_men2000 написа:
Много ме кефи как всеки гласно и негласно е признал Хубси за супер специалист и всеки обяснява какви играчи и колко време му трябва да създаде силен Левски но никой и даже не си помисля и грам да го нападне за каквото и да е.Катарзиса в мисленето на феновете е огромен.
Това за "катарзиса", като сарказъм ли го използваш или имаш предвид наистина "катарзис", като "положителна промяна"?
Иначе мен ми е притеснено от този мач. За Берое нямах никакви притеснения и паднахме, значи - твърдо бием.
Напълно честно и от сърце го казвам и оценявам за положителна промяна.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
TristaNNN написа:Kris_men2000 написа:TristaNNN написа:wilge написа:TristaNNN написа:...
Не знам на какво се дължи това прехласване по Езе. Да, голям, черен и як. Супер. А да, грозен и страшен. Още по́ супер. Не знам колко мача си му гледал, но срещу Лудогорец тръгна да се прави на Белаид (Справка: оня мач, де Белаид упорито опитваше да си вкара автогол и накрая май успя). Във Варна моряците го разпиляха в първия кръг. Може и да е висок, ама колко гола има с глава? Да припомним ли оня пропуск срещу Страсбург, когато му я качиха на тиквата и необезпокояван я изчеластри на два метра встрани от вратата. А играта му с крака, допада ли ти? Аз не бих се радвал половината от пасовете на централния ни защитник да са директно в краката на противниковите халфове в центъра на терена. А контролът му над топката харесва ли ти? И не на последно място - защо ще дойде от Локо в Левски, с какво повече ще се заинтригува, какво повече ще му предложим ние на този мегаталантлив проектонационал?
Прехласване е дума от твоя речник. Ти може и да се прехласваш по футболисти ... Впечатлил ме е. На времето ме впечатли Гарра Дембеле. Гледах го как пипа топката и си мислех, че в Левски ще успее защото има с кого да си партнира. Сега мисля същото. Ако ще търсим кусури, сигурно мога да ти изредя две страници с дребен почерк такива на Дидо, Рейш и Каргас. Тук ти си по- специалист. Аз се стремя да гледам оптимистично и с надеждата, че всяко следващо действие е стремеж към по- добро. Ако всеки следващ играч не е по- добър от сегашния то се обезсмислят трансферите. А "защо ще дойде от Локо в Левски"? Сам ще си отговориш в други ден.
По изказа ти усещам, че може да съм те засегнал леко, а не целях това, прощавай.
Сега ще ти кажа обаче защо си позволих да коментирам мнението ти за Езе. Аз самият все още играя футбол. Вярно, вече на аматьорско ниво, но това не е важно. Важното е, че играя основно на поста централен защитник и поназнайвам това-онова за играта, за позицията, а на АБВ-то в тая игра преди години са ме учили, развинтвали и "шкурили" хора, които си гледал по телевизора, затова и съм доста чувствителен по темата за защитниците.
Ако допреди доста време Езе се вписваше в понятието добър защитник за Левски, то тия времена вече отдавна минаха. Допреди години работата на централните защитници в изграждането на играта се свеждаха дотам да добутат топката до халфчето, което според плана на тренера се връща назад да "поеме" и "изнесе". Но играта се изменя с бързи темпове. Вече е обезателно централните да поемат част от тези задължения, а на тоя пич хич не му се получава. Няма и да му се получи, ако ще и 3 гола да вкара на Герена в събота. За сравнение - удоволствие е да се наблюдава Холмар и умението му да играе с топката, както и придвижването му и играта без нея (фундаментални за тази позиция!), вместо просто да я "чобани" напред и да я подарява на противника поради липса на елементарни футболни умения като пас на средна дистанция. Това е моето мнение за Езе и желанието да го видим на Герена. Не става въпрос да му гледаме грешките под лупа, а да се загледаме дали си е научил АБВ-то, щото ако ще стягаме отбор, на Хубчев ще са му нужни играчи, които не са бягали от клас в началното си футболно училище.
Много ме кефи как всеки гласно и негласно е признал Хубси за супер специалист и всеки обяснява какви играчи и колко време му трябва да създаде силен Левски но никой и даже не си помисля и грам да го нападне за каквото и да е.Катарзиса в мисленето на феновете е огромен.
Ми, хубаво. Задраскай Хубчев и сложи който и да е треньор с професионален лиценз - Мъри, Славиша, Роси, абе който ти е кеф там. Който ти е най-симпатичен. Кой ще да е този треньор, който ще успее да изгради боеспособен отбор с играчи, на които им липсва АБВ-то във футболната игра?
Явно не си разбрал какво искам да кажа.Къде тръгна да сменяш треньора пък и мен намеси в тази игра, Даже много се кефя на това , че няма никакви нападки срещу Хубси и е оставен на спокойствие да си върши работата.Когато го назначиха помниш колко помия се изля върху него още преди да са гледали и един мач.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:metodito написа:Kris_men2000 написа:
Това за "катарзиса", като сарказъм ли го използваш или имаш предвид наистина "катарзис", като "положителна промяна"?
Иначе мен ми е притеснено от този мач. За Берое нямах никакви притеснения и паднахме, значи - твърдо бием.
Напълно честно и от сърце го казвам и оценявам за положителна промяна.
Хахаха, доообре. Хареса ми.
- damyanov1963
Аз лично не казвам, че Хубчев е голям треньор, а че трябва да му се даде време да покаже какъв е. Нещо като експеримент, щото досега смяната на треньори, като носни кърпи се видя докъде ни доведе.
А това, че в първия предварителен кръг на ЕКТ се представихме най-добре от българските отбори загатва, че има някакъв потенциал. За следващите издънки мисля че причините не са само футболни, но това времето което евентуално ще се даде на Хубчев ще го покаже.
А това, че в първия предварителен кръг на ЕКТ се представихме най-добре от българските отбори загатва, че има някакъв потенциал. За следващите издънки мисля че причините не са само футболни, но това времето което евентуално ще се даде на Хубчев ще го покаже.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Kris_men2000
damyanov1963 написа:Аз лично не казвам, че Хубчев е голям треньор, а че трябва да му се даде време да покаже какъв е. Нещо като експеримент, щото досега смяната на треньори, като носни кърпи се видя докъде ни доведе.
Следващите му издънки са плод на темерутският му начин да покаже на собственика , че му трябват още и качествени играчи и , че с тези които има в наличност ще е посредствен и няма да има никакво развитие на отбора а само временни проблясъци а не класа и постоянство и основа за градеж на нещо голямо и велико.
- metodito
- Контакти:
damyanov1963 написа:Аз лично не казвам, че Хубчев е голям треньор, а че трябва да му се даде време да покаже какъв е. Нещо като експеримент, щото досега смяната на треньори, като носни кърпи се видя докъде ни доведе.
А може би ружите не са онзи отбор наистина от миналия им сезон. От пет мача в първенството имат една победа. Гледал съм ги и за това доста се страхувах от този съперник, но явно трусовете при тях се отразяват по-зле от при нас.
- damyanov1963
metodito написа:damyanov1963 написа:Аз лично не казвам, че Хубчев е голям треньор, а че трябва да му се даде време да покаже какъв е. Нещо като експеримент, щото досега смяната на треньори, като носни кърпи се видя докъде ни доведе.
А може би ружите не са онзи отбор наистина от миналия им сезон. От пет мача в първенството имат една победа. Гледал съм ги и за това доста се страхувах от този съперник, но явно трусовете при тях се отразяват по-зле от при нас.
Така е. Но все пак, ако ги сравним с Титоград и Осиек, че и със Зоря?
Ами Марибор, които в момента са тъпана в Словения?
Незнам, футболните ми разбирания са от 46 години, тогава гледах един друг Левски, който след издънка в Европа на следващия сезон правеше фурор. Сега правят още по-голяма такава.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч