Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот koisa » 22 авг 2019 16:55

metodito написа:Това ми е много смешно, koisa - "Правят мача на живота си". Не бе, човек, така си и играеха при нас. И нали се привежда финала срещу Славия и Петков. А мача срещу ЦСКА (R.I.P.) в навечерието на Казанската афера, спомняш ли си. Че ни спаси от резил, да не кажа исторически. Извади 4 или пет сигурни гола.

Като ти е смешно се смей, не е проблем. Изобщо не съм съгласен, че така са играли при нас постоянно... Пусни си мачовете на Райнов когато беше в Берое и сега когато е в Левски и ще видиш коренна разлика в играта му. При нас е далеч по-зле... После как да съжалявам за такъв играч? Петков срещу нас както е правил големи мачове, така сме му вкарвали и по 3-4 гола. Не е нещо, което се случва постоянно, за да съжалявам за изпускането на подобен играч.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 авг 2019 17:13

Michael_Buble написа:
Kiril2681 написа:Ако съм роден в Словакия ( абсолютно примерно избирам примерите ), дошъл съм да изкарам някой лев в Б-я, обещана ми е хубава работа и кариерно развитие ( участие в ЕКТ), обаче идвам и в тази прословута Европа срещам някой АЕК, Зоря...и сме дотам! Остава ми да изляза горд и надъхан срещу Бистрица, Царско село и т.н. Дотук добре! Излизам и гледам на трибуните 700-1000 души, започвам да "работя" и насреща ми двама еднакви - единия се казва Веско, другия Йордан...изчаластрят ме два-три пъти по пищяла, някой съдия...от Шумен, примерно, вика "Играй", от публиката почват да ме псуват...След това отивам да "работя" в Русе, потъвам до топките в калта по терена....и.....се обаждам на мениджъра си..."Айде да се махаме" - как, по дяволите ще ме спреш?

Аз като написах преди няколко месеца, че проблема ни е куртурно-цивилизационен, тука ме наричаха иронично "философ". Преди да мислим за добри чужденци и пробиви в ЕКТ, трябва да си оправим и хардуеъра и софтуеъра. Първото е стадионите, а второто манталитета. Поне в София, Пловдив, Ст.Загора, Варна и Бургас трябва да се направят стадиони тип молове във формата на пръстен. Мача е от 20ч. Ти отиваш със семейството в 17ч. Хапваш нещо със съпругата в Spageti Company, после оставяте детето в Playground или детски кът, тя си обикаля по магазините, а ти отиваш да си гледаш мача. Ако е момченце, взимаш и малчугана, за за го направиш левскарче от малък. :)
Мога да си заложа апартамента, че този подход ще докара средна посещаемост(поне на Левски) около 15 хил. средно на мач на сезон. С печалбата от билети и тази от търговските обекти, наеми от "Zara", H&M, ресторанти, ентъртейнмънт и прочие, за 10-12 години ще се избие цялата инвестиция от около 100 млн. лева.
Има, за съжаление, едно голямо НО!!!
Всичко описано по-горе става абсолютно безмислено, ако на стадиона идват хора отишли на война, с освирепял поглед, които кълнат и псуват, защото са нещастни в личния си живот. А в делнични дни пребиват с метални пръти хора около стадиона, които са на всичкото отгоре служители на клуба. Е, с такива "посетители" на спортно събитие аз не бих си закарал детето, пък ако ще да ми направят стадион като орбитална станция.

Ще цитирам мнението на бубле, да се вижда на всяка страница. Хората искат удобства и лукс, не наркомани и отрепки. Божков да изгони сз и да прати хора да ги смачкат от бой, ако не слушкат и готово. До година две, ще има поне двойно повече хора на стадиона. Следваща стъпка е забрана за всякакви бомбички, димки и подобни по европейски модел.

Лумпените са 0.1 процента от хората, които гледат футбол. Трябва да се мисли за мнозинството и да се угажда на нормалните хора, които са и доста по-платежоспособни, а не на дрогирани олигофрени, които нямат 5 лева в джоба си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2019 17:32

[offtopic]
csimoen2 написа:
Първо, изключително тъпо сравнение си направил с Робърта, това е тежко заболяване, с което даже и майтап не бива...

Второ - ако си прочел / видял интервюто на Мариани - това му е било мечатата - да си прибере 1-2 млн.
Ти хем искаш да нямаме дългове, хем да задоволяваме всяко желание за заплата (Обертан, Мариани, Кабрал, Яблонски и т.н.).

А и чух оттук-оттам, че Марияни е наблюдаван от поне 3 седмици преди трансфера, донякде обясняващо и силните му напъни за голове и т.н.

Чак пък изключително тежко... А и не съм имал предвид... Както и да е. А какво искаш да каже? Тука, като дойдат, ако е българин казва, че от малък е левскарче, ако е чужденец - че идва на точното място. И на тях ли им вярваш? Но в неговия случай може би е така. Формата му беше постоянна, човек. Просто имаше един период на адаптация, през който и аз се чудих какъв е. Отделно, въпреки експериментите да го слагат дефанзивен, той пак вкарваше. Да те попитам: вземането на Мазурек, малко не те ли загложди относно швейцареца? Но защо само него?[/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 авг 2019 17:33

Soulen написа:
Michael_Buble написа:
Kiril2681 написа:Ако съм роден в Словакия ( абсолютно примерно избирам примерите ), дошъл съм да изкарам някой лев в Б-я, обещана ми е хубава работа и кариерно развитие ( участие в ЕКТ), обаче идвам и в тази прословута Европа срещам някой АЕК, Зоря...и сме дотам! Остава ми да изляза горд и надъхан срещу Бистрица, Царско село и т.н. Дотук добре! Излизам и гледам на трибуните 700-1000 души, започвам да "работя" и насреща ми двама еднакви - единия се казва Веско, другия Йордан...изчаластрят ме два-три пъти по пищяла, някой съдия...от Шумен, примерно, вика "Играй", от публиката почват да ме псуват...След това отивам да "работя" в Русе, потъвам до топките в калта по терена....и.....се обаждам на мениджъра си..."Айде да се махаме" - как, по дяволите ще ме спреш?

Аз като написах преди няколко месеца, че проблема ни е куртурно-цивилизационен, тука ме наричаха иронично "философ". Преди да мислим за добри чужденци и пробиви в ЕКТ, трябва да си оправим и хардуеъра и софтуеъра. Първото е стадионите, а второто манталитета. Поне в София, Пловдив, Ст.Загора, Варна и Бургас трябва да се направят стадиони тип молове във формата на пръстен. Мача е от 20ч. Ти отиваш със семейството в 17ч. Хапваш нещо със съпругата в Spageti Company, после оставяте детето в Playground или детски кът, тя си обикаля по магазините, а ти отиваш да си гледаш мача. Ако е момченце, взимаш и малчугана, за за го направиш левскарче от малък. :)
Мога да си заложа апартамента, че този подход ще докара средна посещаемост(поне на Левски) около 15 хил. средно на мач на сезон. С печалбата от билети и тази от търговските обекти, наеми от "Zara", H&M, ресторанти, ентъртейнмънт и прочие, за 10-12 години ще се избие цялата инвестиция от около 100 млн. лева.
Има, за съжаление, едно голямо НО!!!
Всичко описано по-горе става абсолютно безмислено, ако на стадиона идват хора отишли на война, с освирепял поглед, които кълнат и псуват, защото са нещастни в личния си живот. А в делнични дни пребиват с метални пръти хора около стадиона, които са на всичкото отгоре служители на клуба. Е, с такива "посетители" на спортно събитие аз не бих си закарал детето, пък ако ще да ми направят стадион като орбитална станция.

Ще цитирам мнението на бубле, да се вижда на всяка страница. Хората искат удобства и лукс, не наркомани и отрепки. Божков да изгони сз и да прати хора да ги смачкат от бой, ако не слушкат и готово. До година две, ще има поне двойно повече хора на стадиона. Следваща стъпка е забрана за всякакви бомбички, димки и подобни по европейски модел.

Лумпените са 0.1 процента от хората, които гледат футбол. Трябва да се мисли за мнозинството и да се угажда на нормалните хора, които са и доста по-платежоспособни, а не на дрогирани олигофрени, които нямат 5 лева в джоба си.

Aз пък искам да попитам защо другите 99,9 процента трябва да се съобразяваме с тези 0, 1, които ти описваш като лумпени ?
И това ли е довода на платежоспособните левскари да не идват на стадиона ( не визирам специално теб ) ?
Има 3 сектора на стадиона, във всеки един от тях има идиоти ( чувал съм неща, които и тук трудно могат да се прочетат ), като в Б са най-голямата част. Така че всеки сам си избира къде и с кого да ходи. В крайна сметка отиваме на мач 2 пъти в месеца за 2 часа, за молчета, магазини и спа процедури си има места през останалото време.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2019 17:35

koisa написа:
metodito написа:Това ми е много смешно, koisa - "Правят мача на живота си". Не бе, човек, така си и играеха при нас. И нали се привежда финала срещу Славия и Петков. А мача срещу ЦСКА (R.I.P.) в навечерието на Казанската афера, спомняш ли си. Че ни спаси от резил, да не кажа исторически. Извади 4 или пет сигурни гола.

Като ти е смешно се смей, не е проблем. Изобщо не съм съгласен, че така са играли при нас постоянно... Пусни си мачовете на Райнов когато беше в Берое и сега когато е в Левски и ще видиш коренна разлика в играта му. При нас е далеч по-зле... После как да съжалявам за такъв играч? Петков срещу нас както е правил големи мачове, така сме му вкарвали и по 3-4 гола. Не е нещо, което се случва постоянно, за да съжалявам за изпускането на подобен играч.

Райнов винаги си е бил дърво. Но! полезно дърво. А сега и това не е. Не знам защо. Иво Иванов също си беше на едно средно ниво за България футболист. Между другото и Костов спадаше в тази категория. Явно е до топки. Предните двама просто нямаха топки за "Левски".
А защо го правят - да се хвърлят на кило кръв? Ми да се харесат на някой чукундур в "Левски", сложен за отговорен за трансферите и той от един мач с нас да реши, че така играе всеки мач, и да го вземе. Щото това е единствения му мач де го е гледал. :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 авг 2019 17:39

Стадиона е мизерия, извън стадиона също срещаш тия злобни погледи на някакви 18 годишни лапенца. Последно ходих на мача с Марибор на Герена. Бях с приятелката ми и хич не ми беше приятно някакви групички лапета, татуирани с бръснати глави, как ни гледаха. Ако стане нещо, как ще я защитя, не е като да дават да влизаш с пистолет на стадиона,въобще аз излагам семейството ми, приятелите ми на риск за един мач. Дете пък да водиш е абсурд.

Синя крепост, друг е въпроса, че аз съм от Пловдив и не ми е близко, 50 лева отиване и връщане и нерви с паркиране и т.н. Като теглиш чертата, не си заслужава, ако не си софиянец.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2019 17:43

Soulen написа:Ще цитирам мнението на бубле, да се вижда на всяка страница. Хората искат удобства и лукс, не наркомани и отрепки. Божков да изгони сз и да прати хора да ги смачкат от бой, ако не слушкат и готово. До година две, ще има поне двойно повече хора на стадиона. Следваща стъпка е забрана за всякакви бомбички, димки и подобни по европейски модел.

Не съм съгласен с това, или поне не на 100%. Да, добре, всички мечтаем за европейско спортно съоръжение, точно както колегата го е описал, а аз дори си искам и метрото най-накрая!
Не мога обаче да приема тезата ви, че ще има чак пък двойно повече хора на стадиона след като се изгонят лумпени, олигофрени или както искате ги наричайте. В момента всеки левскар има цели 3 алтернативи на сектор Б. ЦЕЛИ ТРИ :!: Кеф ти сектор В да си шлюпкаш семки и да си мрънкаш с чичаците, кеф ти 5-ти Блок в случай, че желаеш цял мач да си пееш и пляскаш, кеф ти останалата част от сектор А, ако искаш да си заведеш децата, Цецката, брадчеда от Македония, колегата от Словения, бабата, въображаемия си приятел или който там си решил.
Тия оправдания с олигофрените и СЗ не минават вече. Народът се разглези, вече почти всеки си има платени канали, безплатни шано линкове в нета,и въобще, що да си прави труда да ходи до стадиона като може да се наслади на диванния мързел и домашния уют.
Другото и най-важно условие за посещаемостта е, че отборът играе слабо и няма успехи - нито у нас, нито в Европа. Пример за това са последните финали за купата - стадионите се пръскаха по шевовете от сини привърженици, които тогава грам не се притесняваха от наркомани и олигофрени, ама понеже, нали тенекето беше само на 90 минути разстояние, взеха че забравиха за отрепки и луксове и всички се юрнаха и станаха "запалени и болни левскари". Подобна картинка се видя и на някои от полуфиналите за купата, както и на мачовете срещу Марибор и Вадуц, макар че посещаемостта срещу вторите не може да се сравнява с тази срещу словенците. И тогава имаше СЗ и олигофрени, ама не ни пречеха, нали? Щото имаше тръпка и надежда отборът да се пребори за нещо или да стигне напред. Това пали хората и това ги води на стадиона. Не разни спагетаджийници, баничарници и козметични студия. Не казвам, че ще е лошо да има и такива, но вижте, няма смисъл от такива оправдания за ниската посещаемост. Търсенето на проблемите там, където не са, е напълно безсмислено и безпреспективно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 авг 2019 17:59

Тристан, за важен мач е ясно, че ще съберем много хора, аз говоря за устойчиво увеличение. Подобряваш инфраструктурата, гониш престъпниците от стадиона и лека полека ще подобриш посещаемостта и на не чак дотам възлови мачове.

За повече си трябва и отбор. Ние само си цъкаме на клавиатурата, всички много добре знаем,че нищо няма да се оправи и Левски и почти всичко в България са на доизживяване и след години или няма да съществуват или ще са някакво жалко подобие тип преименувано тире или отбор кретащ с по 200 човека публика, докато не се превърне в Славия някой ден.

Най-кофти е липсата на всякаква перспектива нещата да се оправят. Затова милионите българи в чужбина ще се увеличават.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 авг 2019 18:09

Soulen написа:Стадиона е мизерия, извън стадиона също срещаш тия злобни погледи на някакви 18 годишни лапенца. Последно ходих на мача с Марибор на Герена. Бях с приятелката ми и хич не ми беше приятно някакви групички лапета, татуирани с бръснати глави, как ни гледаха. Ако стане нещо, как ще я защитя, не е като да дават да влизаш с пистолет на стадиона,въобще аз излагам семейството ми, приятелите ми на риск за един мач. Дете пък да водиш е абсурд.

Синя крепост, друг е въпроса, че аз съм от Пловдив и не ми е близко, 50 лева отиване и връщане и нерви с паркиране и т.н. Като теглиш чертата, не си заслужава, ако не си софиянец.

Аз също ходя често с приятелката ми. Постоянно ме пита някви глуповати въпросчета (женски). Миналата седмица с Витоша взехме и малката й, бяхме в А. Псувните и идиотите както казах ги има навсякъде. Въпроса е за какво отиваш ? Защото ако е за Левски, нищо от тези неща не би трябвало да те спира. Да, ще те мокри, ако вали дъжд, ще слушаш до тебе някви тъпи чичаци с малоумни разсъждения, ще видиш бръснати и татуирани лапета и не само, но всичко това са само оправдания. Който търси уюта и спокойствието плаща диемите, отваря бира на дивана, реже мезето и почва да цъка как от никой нищо не става.
А това че си от Пловдив го кажи на хората от Варна, Симитли, Бяла Слатина и т.н., които идват да подкрепят всеки мач отбора. То и тук, ако си от Борово или Бъкстон да кажем, предвижването с градски транспорт ще ти отнеме повече време отколкото от Пловдив по магистралата с кола. Но всичко е въпрос на желание и предпочитания.
И последно, наистина не разбирам хората, които не идват на мачове, но винаги са с мнение за всичко.. Наскоро чета в оранжевия форум един редовен драскач пише, че не ходил на мач от 82-ра, но разтяга едни локуми и лее недоволство без да е допринесъл с абсолютно нищо ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 авг 2019 18:17

sinqkrepost1914 написа:
Soulen написа:Стадиона е мизерия, извън стадиона също срещаш тия злобни погледи на някакви 18 годишни лапенца. Последно ходих на мача с Марибор на Герена. Бях с приятелката ми и хич не ми беше приятно някакви групички лапета, татуирани с бръснати глави, как ни гледаха. Ако стане нещо, как ще я защитя, не е като да дават да влизаш с пистолет на стадиона,въобще аз излагам семейството ми, приятелите ми на риск за един мач. Дете пък да водиш е абсурд.

Аз също ходя често с приятелката ми. Постоянно ме пита някви глуповати въпросчета (женски). Миналата седмица с Витоша взехме и малката й, бяхме в А. Псувните и идиотите както казах ги има навсякъде. Въпроса е за какво отиваш ? Защото ако е за Левски, нищо от тези неща не би трябвало да те спира. Да, ще те мокри, ако вали дъжд, ще слушаш до тебе някви тъпи чичаци с малоумни разсъждения, ще видиш бръснати и татуирани лапета и не само, но всичко това са само оправдания. Който търси уюта и спокойствието плаща диемите, отваря бира на дивана, реже мезето и почва да цъка как от никой нищо не става.
А това че си от Пловдив го кажи на хората от Варна, Симитли, Бяла Слатина и т.н., които идват да подкрепят всеки мач отбора. То и тук, ако си от Борово или Бъкстон да кажем, предвижването с градски транспорт ще ти отнеме повече време отколкото от Пловдив по магистралата с кола. Но всичко е въпрос на желание и предпочитания.
И последно, наистина не разбирам хората, които не идват на мачове, но винаги са с мнение за всичко.. Наскоро чета в оранжевия форум един редовен драскач пише, че не ходил на мач от 82-ра, но разтяга едни локуми и лее недоволство без да е допринесъл с абсолютно нищо ..

Без да се обиждаш,но повечето с това мислене да си дават живота и здравето за футболен отбор,и да ходят в дъжд и сняг са или тинейджъри или са си останали с такова мислене. Аз обичам Левски и Челси, ходил съм и на двата отбора по мачове, на Челси повече в последно време, тази година също планирам да отида. Като по-малък и аз бях така,но сега има по-важни неща от ритнитопковци.

Та като са кофти условията има и диеми. Пак по някакъв начин се допринася и така най-малкото от тв правата, които отиват в касите на отборите после.

Върни се в “Левски”