Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
И аз изгледах пресконференцията, но освен това за мача в Кипър, друга конкретика не чух. Всъщност, това, което очаквах: "Ние сме пътя, истината и живота". Досега е нямало управление, ние сме уникални, бла-бла. Трябваше да изберат "Универсиада" или по-скоро "Армеец", за да е по-така. Относно това, което каза за трансфера на Мариани... не знам, раздвоен съм. Относно Петков... нямам мнение, но пое отговорност. Каза "аз". Това е май единственото, което ми хареса в тази прес-конференция. Някой да поеме отговорност.
metodito написа:И аз изгледах пресконференцията, но освен това за мача в Кипър, друга конкретика не чух. Всъщност, това, което очаквах: "Ние сме пътя, истината и живота". Досега е нямало управление, ние сме уникални, бла-бла. Трябваше да изберат "Универсиада" или по-скоро "Армеец", за да е по-така. Относно това, което каза за трансфера на Мариани... не знам, раздвоен съм. Относно Петков... нямам мнение, но пое отговорност. Каза "аз". Това е май единственото, което ми хареса в тази прес-конференция. Някой да поеме отговорност.
Какво пак съзря сега?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- modor
- Контакти:
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
TristaNNN написа:Какво пак съзря сега?

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:И аз изгледах пресконференцията, но освен това за мача в Кипър, друга конкретика не чух. Всъщност, това, което очаквах: "Ние сме пътя, истината и живота". Досега е нямало управление, ние сме уникални, бла-бла. Трябваше да изберат "Универсиада" или по-скоро "Армеец", за да е по-така. Относно това, което каза за трансфера на Мариани... не знам, раздвоен съм. Относно Петков... нямам мнение, но пое отговорност. Каза "аз". Това е май единственото, което ми хареса в тази прес-конференция. Някой да поеме отговорност.
Какво пак съзря сега?
Нищо не съм съзрял. Беше честен: че Мариани е бил разколебан, но се събрали и му казали: "Пич, я си ходи най-добре".

- modor
- Контакти:
Методи е непоправим 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Методи е непоправим
Псолютно 1

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- metodito
- Контакти:
modor написа:Методи е непоправим
Че кое ми е счупено, че да го оправяш?

- ChelseaFUN
- Контакти:
Методи, няма как да задържиш футболист(и не само футболист, а почти всеки човек) да играе в отбор, в който ще получава много по-малка заплата. Това е практически невъзможно. А като го има и нежеланието на футболиста да остане, просто няма смисъл.
ChelseaFUN написа:Методи, няма как да задържиш футболист(и не само футболист, а почти всеки човек) да играе в отбор, в който ще получава много по-малка заплата. Това е практически невъзможно. А като го има и нежеланието на футболиста да остане, просто няма смисъл.
Не, не е така. Значи, според мене, Мариани се е молил на колене да остане в Левски, понеже обожава публиката и София, а тия гадни директорчета са му рекли - "Вън, мама ти деева! Марш при шейха на тлъстата заплата!"

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Да взима пример от ТошкУ. Китайци, турци, араби идват, молят му се на колене да го позлатят, ама той си остава в Коматево