Новият отбор на Черно море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: НОВИЯТ ОТБОР НА ЧЕРНО МОРЕ!

Мнениеот sandi74 » 30 юни 2019 09:10

Kolec написа:
WPWW написа:
Ясно е, че тимаджиите са се разбрали по мутренски да мълчат с другите мутро-селяндури

[offtopic]Ако имаше уговорка, дали въобще щеше да "гръмне" такъв скандал? Оставете това кале на мира за известно време, че трудно разсъждавате.[/offtopic]

Иса би бил попадение, ако не беше обиколил всички дребни отбори за последните 12 месеца. Очаквам да вкара не повече от 5 гола за цял сезон.

Той толкова си може.Не случайно отвсякъде го гонят и всяка година сменя отбора.Баламурници,балъци и абдали колкото щеш,с лопата да ги ринеш и на влакова композиция да ги товариш ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 юни 2019 09:42

Xamy написа:Поне едно мнение да беше по темата...

Как да има мнения по темата?Преброй, колко от коментиращите са фенове на ЧЕРНО МОРЕ!?Помисли, тези които коментират от странична позиция........дали ги интересува отбора на моряците?Погледни, как изглежда подфорума на ЧЕРНО МОРЕ........доминиран от сандита и мандита!!!Опитай, да се сетиш защо е така!?Къде са нашите фенове и ако ни няма, защо ни няма?Аз нямам право да коментирам, защото и без това ще ме изтрият!!!Ако опитам само да намекна за истината......и ще ме накажат!!!Не ми дреме за наказанията........и без това не влизам, но се дразня от отношението!!!Вследствие на това отношение, от мнения на това място се въздържат доста емблематични за ТИЧА хора.......а сандитата и мандитата, говорят за НАШИЯ ОТБОР!!!Дали трябва да бъде така, не смея да коментирам........страх ме е, да не ме накажат!!!Надявам се, преди да бъда изтрит отново.......поне няколко души да прочетат мнението ми!!!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 30 юни 2019 10:32

Kolec написа:
WPWW написа:
Ясно е, че тимаджиите са се разбрали по мутренски да мълчат с другите мутро-селяндури

[offtopic]Ако имаше уговорка, дали въобще щеше да "гръмне" такъв скандал? Оставете това кале на мира за известно време, че трудно разсъждавате.[/offtopic]

Уговорката е след като хванатите са хванати и от своето ръководство. Не е сложно, но припознавина размива мисленето. Боковото леке Кралев така и така се набърка, поне да съдейства за селекцията на Тича.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 юни 2019 11:19

ti4a70 написа:След последните събития от края на май около нашия отбор за новото първенство ще сме на практика с нов отбор. Колкото до така наречените „изгонени футболисти“, мисля, че най-точно го каза треньорът ни Илиян Илиев – взаимното доверие вече не съществува!!!
За мен с това тази тема е вече изчерпана и няма какво повече да я дъвчем. Колкото до новите футболисти, мисля, че Исмаил Иса е попадение. Останалите засега са загадка. Ще ми се поне още 2-3 млади наши момчета да заиграят в първия отбор. Но най-големият плюс за нас е оставането на Илиян начело на Черно море. Излишно е да коментираме качествата му, а това, че е генетично свързан с „Тича“, е огромен фактор! Един голям човек и черноморец като Саша Чанович доведе румънски национал, макар и бивш! Участник в Шампионската лига, мачове срещу Ман Юн. – малко наши отбори са имали играчи с подобни визитки. Годините му са перфектни за завършен футболист, дано заиграе и да му тръгне. Най-големите ми опасения са за защитата ни и по-специално за двойката централни защитници. Там нещата изглеждат най-нестабилно. Колкото до бековете- с Цецо Панов, Марти Костадинов, малкия Попов, евентуално Ст.Станчев ще се закърпи положението. На вратата Дюлгеров даде заявка за сериозна кариера, Дичевски и той има страхотни качества, така че нещата изглеждат добре. Само младостта им да не ги подведе. В средата очаквам сериозна роля да играе Панайотов. Знам, че много не харесват не особено добрата му игра в градивен план, но в дефанзивната зона е един от най-добрите в България. Плюс за него е страхотната му физическа издръжливост. Както тича първите 5 минути, така се раздава и последните 5. Най-вероятно ще е и новият ни капитан! По крилата имаме достатъчно опции. Сигурен съм, че само споменаването името на Марти Минчев стряска съня на останалите треньори в „А“ група. За централен нападател Иса е без конкуренция. Силно се надявам и ние- като публика- да сме плътно зад отбора, треньора и ръководството, за да очакваме един по-добър сезон. Вярвам в добрите дни за Черно море.
УСПЕХ И ЗАПЕЙ….. ЗА МОРЯЦИТЕ……

Малко е извън темата, но как ще посрещнете Георги Илиев на Тича първия кръг?Той заяви в Пловдив, че иска да играе срещу Черно море, подразбра се ,че ще се раздаде на 100 процента ,търсейки реванш за обидата от изгонването. Заяви ,че е щастлив да дойде в Пловдиския любимец и с чест ще защитава свещеното черно-бяло райе.

Имайки предвид ,че мачът е в сезона на почивките, очаквам пълен гостуващ сектор от черно-бели братя на Тича. Според мен ще загубите и на терена и по трибуните! Като си представя ,че последното гостуване на Тича бяхме 5-6 човека, сега съм щастлив, че ще има могъща агитка от Пловдив.

Успех Моряци! И само ЛОКО...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 юни 2019 11:22

КироВарна написа:

Как да има мнения по темата?Преброй, колко от коментиращите са фенове на ЧЕРНО МОРЕ!?Помисли, тези които коментират от странична позиция........дали ги интересува отбора на моряците?Погледни, как изглежда подфорума на ЧЕРНО МОРЕ........доминиран от сандита и мандита!!!Опитай, да се сетиш защо е така!?Къде са нашите фенове и ако ни няма, защо ни няма?Аз нямам право да коментирам, защото и без това ще ме изтрият!!!Ако опитам само да намекна за истината......и ще ме накажат!!!Не ми дреме за наказанията........и без това не влизам, но се дразня от отношението!!!Вследствие на това отношение, от мнения на това място се въздържат доста емблематични за ТИЧА хора.......а сандитата и мандитата, говорят за НАШИЯ ОТБОР!!!Дали трябва да бъде така, не смея да коментирам........страх ме е, да не ме накажат!!!Надявам се, преди да бъда изтрит отново.......поне няколко души да прочетат мнението ми!!!

Вече попитах един съфорумец, но пък и теб ще питам.Как мислите да посрещнете Георги Илиев на Тича първия кръг? Почти сигурно ще е титуляр за Пловдивския любимец и ще търси реванш за изгонването??? Възможни ли са освирквания?Обиди?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 юни 2019 11:37

sandi74 написа:
Kolec написа:
WPWW написа:

Иса би бил попадение, ако не беше обиколил всички дребни отбори за последните 12 месеца. Очаквам да вкара не повече от 5 гола за цял сезон.

Той толкова си може.Не случайно отвсякъде го гонят и всяка година сменя отбора.Баламурници,балъци и абдали колкото щеш,с лопата да ги ринеш и на влакова композиция да ги товариш ;)

Санди, май още не си ми честитил купата на България, кога възнамеряваш да се поправиш? Все пак взехме КУПАТА НА КУПИТЕ В МАЧА НА МАЧОВЕТЕ ВЪВ ФИНАЛА НА ФИНАЛИТЕ!!! Поклони се пред Пловдиския любимец ,победил папагалите и на терена и на трибуните...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 юни 2019 12:15

mark1926 написа:
КироВарна написа:

Вече попитах един съфорумец, но пък и теб ще питам.Как мислите да посрещнете Георги Илиев на Тича първия кръг? Почти сигурно ще е титуляр за Пловдивския любимец и ще търси реванш за изгонването??? Възможни ли са освирквания?Обиди?

Не мога да ти отговоря приятелю, защото от много време не споделям мнения на форума!!!Обичам да контактувам, не само с феновете на нашия отбор, но и с коректни привърженици на други отбори!!!Много уважавам хората, които приемат отбора на своя град......като продължение на своята идентичност и отделят част от живота си на тази идея!!!Това, че всеки подкрепя своя клуб е нормално и не бива да ни противопоставя, извън спортната страна!!!Обяснявам ти всичко това, за да ме разбереш правилно!!!Не ти отговарям, защото смятам че на под форума на ЧЕРНО МОРЕ няма условия за нормален диалог и коректни отношения!!!Толерират се съвсем цинични и идиотски мнения, които уронват авторитета на любимия ми отбор!!!В същото време, всеки опит за отговор от страна на нашите фенове се санкционира!!!Дължа да уточня, че повод за тези санкции и изтривания на мнения в никакъв случай не са ругатни и нецензурни изрази!!!По тази причина, аз както вече споменах отдавна не си казвам мнението тук!!!Защото или говорим свободно и нормално, или си спомняме за милиционерските времена!!!Днес реших да се обадя, защото ми стана болно до къде са докарани нещата в подфорума на ЧЕРНО МОРЕ!!!По тема, касаеща пряко отбора има мнения на варненци,по малко отколкото са половината пръсти на лявата ми ръка!!!Желая ти хубав ден, както и на всички съфорумници, които успеят да прочетат моето пожелание преди да го изтрият........по някаква причина, съобразена със строгите правила на западащия форум!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 юли 2019 13:27

В новия отбор на Черно море Илиан успя да запуши повечето пробойни, но остана още една в центъра на защитата- все още няма заместник на Виктор Генев!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 08 юли 2019 10:49

Sole написа:В новия отбор на Черно море Илиан успя да запуши повечето пробойни, но остана още една в центъра на защитата- все още няма заместник на Виктор Генев!

гърка като цяло знае какво да прави, но няколко пъти доста лесно го разминаваха вчера. разбира се, трябват доста повече мачове да изгледаме за дадем някаква оценка. Енчев ... като десен бек се справяше много по-добре :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 13 юли 2019 23:57

Много красив отбор.Юноши искахме- имаме ги в изобилие!Класни чужденци-имаме ги.Добър тренер-имаме го.Това е...Форца МОРЯЦИ!

Върни се в “Черно море”