Plamen_i00 написа:
2018 се изсипаха маса пари ( всъщност харченето започна няколко месеца по-рано) без резултати, значи не е това формулата. Нека се види сега, че се харчат правилно пък може скоро да станат повече или да се появи възвращаемост.
Изсипването на пари не беше грешка, а управлението им. Когато си сложил едни такива пари, трябва да имаш нещо впредвид, а явно финият господин нямаше - само бръмбари в главата. Той похарчи едни пари дето не бяха негови, еднократно, и дотам. Със същия успех мога да си взема сигурно А7-ица. Нищо, че ги нямам парите, нищо, че няма да имам пари да я поддържам, ма видиш ли пред нас има А7 спряно. Тя банката ще ми я вземе след няколко месеца, ама... Вместо да инвестирам в нещо по джоба ми.
Как се харчат сега, никой не знае. Тук имаше такива горестни защитници на Русев и Краси. Самият аз като гледах пресконференцията в Универсиада, си викам: "Па не са толкова зле нещата. Я как хубаво обяснява тоя човек, графики, мрафики подготвил. Браво."... Така че да не се качваме отново на амбразурата за някой друг. Аз лично поне не бързам със заключенията, особено след лъжите на ПК. Левскарите в управлението продължават да са персона-нон-грата (случаенОст?), и не славизация, а бероевизация върви стабилно, което е още по-зле. Единственото, което ме кефи е, че ще видя отново "Левски" с повече българи, отколкото чужденци. Щеше ми се да вземем и някой по-качествен българин, като Неделев, да речем, но явно няма желание. Който ще, каквото и да разправя, но Каргас и Мазурек няма да получават по 6-7000 евро. За пореден път, трябваше да се намерят места на едни футболисти за сметка на други. Това мисля в случая.