Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Kotooshu » 07 юли 2019 13:03

Lakokara4a написа:
Kotooshu написа:
Lakokara4a написа:
modor написа:Хубави, лоши, некадърни, млека.... Това са. Трябва да ги подкрепим!

Глупости! И защо да трябва?! Това, което печели фена от футболен мач е положителни емоции- ти колко спечели че на "тъмно" ги подкрепяш?!

Защото подкрепяме ЛЕВСКИ!

Съмнявам се, че имаш представа, какво подкрепяш! И като Левски ни е любим отбор не трябва да има критика ли?!

Съжалявам , не съм се изразил правилно , Защото ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ!
Съмнявам се че изобщо имаш идея какво е "Левски" , независимо от днешното му жалко съществуване !
Не са ви виновни футболистите и Хубчев ... кокала - черепа е заровен на друго място ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юли 2019 13:04

Plamen_i00 написа:
damyanov1963 написа:Тази статия, дано не съм прав, но понеже вече чета и други такива мнения, имам чувството, че служи за притъпяване на сетивата и съответно амбицийте и надеждите у левскарите. Пак ще повторя - дано не съм прав, но по този начин Левски е на път да се затвърди, като посредствено отборче, задоволяващо се с това да прецака някой в баража за Европа. Колко ли години още трябва да ни успокояват и утешават, че - Видите ли, недейте да мрънкате, щото Левски нямаше да го има! Не е ли по лесно да се извадят веднага достатъчно пари за нормална селекция(само не ми обяснявайте, че не са по възможностите на собствениците), за да се направи силен отбор и след това парите за дълговете да се върнат от публика, тв права, сериозен спонсор и т.н., както навремето направиха Берлускони с Милан, Абрамович с Челси и др.?

Искаш да се постъпи както миналата година?

И как точно се е постъпило миналата година - дадоха се пари за нормална селекция и треньор ли, че нещо не си спомням?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 07 юли 2019 13:15

damyanov1963 написа:
Plamen_i00 написа:
damyanov1963 написа:Тази статия, дано не съм прав, но понеже вече чета и други такива мнения, имам чувството, че служи за притъпяване на сетивата и съответно амбицийте и надеждите у левскарите. Пак ще повторя - дано не съм прав, но по този начин Левски е на път да се затвърди, като посредствено отборче, задоволяващо се с това да прецака някой в баража за Европа. Колко ли години още трябва да ни успокояват и утешават, че - Видите ли, недейте да мрънкате, щото Левски нямаше да го има! Не е ли по лесно да се извадят веднага достатъчно пари за нормална селекция(само не ми обяснявайте, че не са по възможностите на собствениците), за да се направи силен отбор и след това парите за дълговете да се върнат от публика, тв права, сериозен спонсор и т.н., както навремето направиха Берлускони с Милан, Абрамович с Челси и др.?

И как точно се е постъпило миналата година - дадоха се пари за нормална селекция и треньор ли, че нещо не си спомням?

2018 се изсипаха маса пари ( всъщност харченето започна няколко месеца по-рано) без резултати, значи не е това формулата. Нека се види сега, че се харчат правилно пък може скоро да станат повече или да се появи възвращаемост.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юли 2019 13:21

Plamen_i00 написа:
damyanov1963 написа:
Plamen_i00 написа:

2018 се изсипаха маса пари ( всъщност харченето започна няколко месеца по-рано) без резултати, значи не е това формулата. Нека се види сега, че се харчат правилно пък може скоро да станат повече или да се появи възвращаемост.

А не бяха ли дадени повече пари за заплати на такива, които бяха взети без пари? Аз не знам Левски една скъпа покупка да е направил.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 07 юли 2019 13:46

wilge написа:Диего Фабрини, Денис Давидов, Греъм Кари, Густаво Бузато и Тони Уот.

Тия по-добре да не ги беше споменавал, без Фабрини идват от селски отбори от 4та дивизия надолу.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 юли 2019 13:46

Според 7 дни Левски, с Янга е постигната договорка!

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 07 юли 2019 13:48

olfix написа:Според 7 дни Левски, с Янга е постигната договорка!

Тоя ще ги пори от корема до гърлото с големия бастун.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 07 юли 2019 13:50

Ако е вярно, това е много сериозен трансфер!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юли 2019 13:55

atanasovt048 написа:
olfix написа:Според 7 дни Левски, с Янга е постигната договорка!

Тоя ще ги пори от корема до гърлото с големия бастун.

:lol: А така! Като нема кво да кажеш, се изцепи с некоя простотия, та поне весело да стане :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2019 14:02

Plamen_i00 написа:

Изсипването на пари не беше грешка, а управлението им. Когато си сложил едни такива пари, трябва да имаш нещо впредвид, а явно финият господин нямаше - само бръмбари в главата. Той похарчи едни пари дето не бяха негови, еднократно, и дотам. Със същия успех мога да си взема сигурно А7-ица. Нищо, че ги нямам парите, нищо, че няма да имам пари да я поддържам, ма видиш ли пред нас има А7 спряно. Тя банката ще ми я вземе след няколко месеца, ама... Вместо да инвестирам в нещо по джоба ми.
Как се харчат сега, никой не знае. Тук имаше такива горестни защитници на Русев и Краси. Самият аз като гледах пресконференцията в Универсиада, си викам: "Па не са толкова зле нещата. Я как хубаво обяснява тоя човек, графики, мрафики подготвил. Браво."... Така че да не се качваме отново на амбразурата за някой друг. Аз лично поне не бързам със заключенията, особено след лъжите на ПК. Левскарите в управлението продължават да са персона-нон-грата (случаенОст?), и не славизация, а бероевизация върви стабилно, което е още по-зле. Единственото, което ме кефи е, че ще видя отново "Левски" с повече българи, отколкото чужденци. Щеше ми се да вземем и някой по-качествен българин, като Неделев, да речем, но явно няма желание. Който ще, каквото и да разправя, но Каргас и Мазурек няма да получават по 6-7000 евро. За пореден път, трябваше да се намерят места на едни футболисти за сметка на други. Това мисля в случая.

Върни се в “Левски”