Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Kotooshu » 06 юли 2019 16:52

Sinite ot Sofia написа:Мрънкалници, не ви ли омръзна, бе? Или сте някакви чорбари, които си правят гаргара с нас или сте от онези дето вечно ще намерят за какво за плюят. Не ви ли писна ( пак казвам.. Божинка извинявай, че те цитирам) да влачим по 10 несретника от всякакви държави, че и с колосални за стандартите ни заплати и накрая пак 3ти, АМА и пред фалит?!? Забравихте ли в какво финансово положение беше клуба? А наясно ли сте, че и много неща не се споменават... за мен е вярно, че сме били буквално пред фалит!
В момента се прави нещо, което се анонсира в самото начало - факт е, че имаме едно ядро от 7,8 добри футболисти, с опит и качества. Факт е, че българите в състава се увеличиха сериозно, предимно наши юноши ( нали оревахте орталъка как искате как беше.. " млека"). Убеден съм, че ще вземем поне двама качествени чужденци, които ще вдигнат нивото неимоверно ( тия глупости за аклиматизация и тем подобни ги говорете на някой друг.. Бардон влезе и се видя, че е футболист.. има и още примери). Стига мрънкали а вземете и ги подкрепете тия момчета.. дали от някога великия сектор Б, дали от блок 5 или сектор В... айде да си ходим по 10 000 всеки мач и да видим какво ще се получи? Това не са клишета и ще го разберете ако повече обичате и давате и по - малко плюете.. хайде поне сезона да започне.
ПС: Бъдете сигурно, че и аз искам Икарди да дойде днес.. уви, нашето ръководство за нищо не става.

Не си прави труда , не могат да те разберат !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 юли 2019 19:23

Да си призная, на съм шокиран от отказа на всички поканени ЦН до сега. България съвсем не е атрактивно място, още по-малко Левски като клуб. Десет години без отличие, през което време са преминали над 300 различни футболисти, като над 100 от тях са от 37 страни. Сменени са повече от 15 треньори. Заплатите не коментирам, но заявените рестрикции на възнагражденията са сериозен препъникамък. Отделно Левски е загубил всякакъв авторитет на международната сцена. От Спартак Търнава насам е отстранен само Сутиеска. Кой читав играч би дошъл? Та родни футболисти от посредствени отбори отказват трансфер на Герена. Или поканените ЦН са били голяма лъжица за нашата уста, или по- скоро са ни оставили за последен избор в края на август. Когато биха дошли от немай къде. В момента открито желание имат само двама- Валери Божинов и Жуниор Мапуку. Старшията е решил без тях. Като се замисля може и да е прав. Гостуването в Словакия ще е надхитряне. Стабилна отбрана, организиране средна линия и ако случайно Стаси, Паулиньо или някой друг извади късмет с точен удар ще е идеално. Акцентът е да не допуснем попадение. На първо време липсата на ЦН няма да е фатална в предвид тактиката която ще изповядваме в Словакия. Ще останем с надеждата, че до края на трансферния прозорец ще вземен висок над 190 см таран. Току виж и алтернатива на Горанката си намерим. Намеренията на Хубси да отлични- още 5-6 класни чужденци около които "надеждите" от ДЮШ и Септември да се реализират. Дано!

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 06 юли 2019 19:51

Sinite ot Sofia написа: Убеден съм, че ще вземем поне двама качествени чужденци, които ще вдигнат нивото неимоверно ( тия глупости за аклиматизация и тем подобни ги говорете на някой друг..

Мрънкалниците ще гледат тия новите "звезди" срещу Арда и Селото. Те някъде тогава ще дойдат, а преминаването на съперник в Европа ще е мираж. И ако може да имаме спортен директор, който не взема контузени футболисти и не гледа тренировката, седнал на дънер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2019 20:22

wilge написа:Да си призная, на съм шокиран от отказа на всички поканени ЦН до сега. България съвсем не е атрактивно място, още по-малко Левски като клуб. Десет години без отличие, през което време са преминали над 300 различни футболисти, като над 100 от тях са от 37 страни. Сменени са повече от 15 треньори. Заплатите не коментирам, но заявените рестрикции на възнагражденията са сериозен препъникамък. Отделно Левски е загубил всякакъв авторитет на международната сцена. От Спартак Търнава насам е отстранен само Сутиеска. Кой читав играч би дошъл? Та родни футболисти от посредствени отбори отказват трансфер на Герена. Или поканените ЦН са били голяма лъжица за нашата уста, или по- скоро са ни оставили за последен избор в края на август. Когато биха дошли от немай къде. В момента открито желание имат само двама- Валери Божинов и Жуниор Мапуку. Старшията е решил без тях. Като се замисля може и да е прав. Гостуването в Словакия ще е надхитряне. Стабилна отбрана, организиране средна линия и ако случайно Стаси, Паулиньо или някой друг извади късмет с точен удар ще е идеално. Акцентът е да не допуснем попадение. На първо време липсата на ЦН няма да е фатална в предвид тактиката която ще изповядваме в Словакия. Ще останем с надеждата, че до края на трансферния прозорец ще вземен висок над 190 см таран. Току виж и алтернатива на Горанката си намерим. Намеренията на Хубси да отлични- още 5-6 класни чужденци около които "надеждите" от ДЮШ и Септември да се реализират. Дано!

Всъщност, wilge, ние не знаем въобще какво са поискали, дали са търсили, кой и как е търсил. Супер ,много са футболистите, които биха искали да ги видят в Европа. Убеден съм. За мен нещата по отношение на трансферната ни политика са много прогнили в последните години. Перверзни! И скандални! Що се отнася до Хубси, чиито балон се надува ли, надува тук... Абе как от това поколение на 94'та не излезе един читав, като професионалист. Всъщност, тези от 94-та, които не се занимават с футбол, май ще излязат единствените читави. И може би Ицо, който, човека разбра, че това треньорстването не е за него. Като почнеш от Боби и стигнеш до Борката, все калпави. Ма то си е закономерност - от добър футболист, читав професионалист,тренер не става. А всичките бяха много качествени като футболисти, ерго... За нападател и тактиката на Хубчев, философията, която изповядва, не таран, а ни трябва според мен, някой тип Емил Ангелов - дребна моторетка, участваща в граденето на атаките, а не някой забит отпред да чака топки... И какво наистина е "класен", което толкова се повтаря тук? Класен в минало време или класен сега, как се измерва класата? Понеже Обертан напълно влиза в категорията "класен", ама... Според мен Хубси, поне така разбрах от думите му, търси тип черноработници - работни пчелички, дето не блестят с нещо като индивидуални качества, а с отборен дух и себераздаване. Звезди от ранга на Обертан и Йерсон, да речем, точно за такива неща не ги търси. Те искат да са дзвездите, да минат двама-трима петима, ек на ек, да блестят.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 06 юли 2019 20:54

Само за пример : оранжевите през последната година и половина взеха : Каранга , Мауридес и Соу. По едно и също време в Левски и ЦСКА дойдоха : Али Соу и Луис Виана :mrgreen: Хайде сега дерзайте.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 06 юли 2019 20:58

kempesmario написа:Само за пример : оранжевите през последната година и половина взеха : Каранга , Мауридес и Соу. По едно и също време в Левски и ЦСКА дойдоха : Али Соу и Луис Виана :mrgreen: Хайде сега дерзайте.

От тия изброените само Каранга ставаше за нещо. МаВридес и СоЛ са чеп голям.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 06 юли 2019 21:07

atanasovt048 написа:
kempesmario написа:Само за пример : оранжевите през последната година и половина взеха : Каранга , Мауридес и Соу. По едно и също време в Левски и ЦСКА дойдоха : Али Соу и Луис Виана :mrgreen: Хайде сега дерзайте.

От тия изброените само Каранга ставаше за нещо. МаВридес и СоЛ са чеп голям.

Чепове за зеле, ама ги продават и печелят, не като бушка и блемендо и др.недоразумения за които ни се смее цял свят. :mrgreen:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 юли 2019 21:16

Гледал съм ЗД Димитров и ми изглежда леке, Чандъра се бори много и изглежда като лидер, но леко бавен и лимитиран.Септември имат много интересно крило Георги Русев се казва и за мен лично по добър от Димитров... дано последния ме опровергае.Яко подкрепа и Само Левски

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 06 юли 2019 21:25

kempesmario написа:Чепове за зеле, ама ги продават и печелят, не като бушка и блемендо и др.недоразумения за които ни се смее цял свят. :mrgreen:

Ама как спечелиха само, 35 милиона борчове.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 06 юли 2019 22:13

Kotooshu написа:
Lakokara4a написа:
modor написа:Хубави, лоши, некадърни, млека.... Това са. Трябва да ги подкрепим!

Глупости! И защо да трябва?! Това, което печели фена от футболен мач е положителни емоции- ти колко спечели че на "тъмно" ги подкрепяш?!

Защото подкрепяме ЛЕВСКИ!

Съмнявам се, че имаш представа, какво подкрепяш! И като Левски ни е любим отбор не трябва да има критика ли?!

Върни се в “Левски”