wilge написа:Да си призная, на съм шокиран от отказа на всички поканени ЦН до сега. България съвсем не е атрактивно място, още по-малко Левски като клуб. Десет години без отличие, през което време са преминали над 300 различни футболисти, като над 100 от тях са от 37 страни. Сменени са повече от 15 треньори. Заплатите не коментирам, но заявените рестрикции на възнагражденията са сериозен препъникамък. Отделно Левски е загубил всякакъв авторитет на международната сцена. От Спартак Търнава насам е отстранен само Сутиеска. Кой читав играч би дошъл? Та родни футболисти от посредствени отбори отказват трансфер на Герена. Или поканените ЦН са били голяма лъжица за нашата уста, или по- скоро са ни оставили за последен избор в края на август. Когато биха дошли от немай къде. В момента открито желание имат само двама- Валери Божинов и Жуниор Мапуку. Старшията е решил без тях. Като се замисля може и да е прав. Гостуването в Словакия ще е надхитряне. Стабилна отбрана, организиране средна линия и ако случайно Стаси, Паулиньо или някой друг извади късмет с точен удар ще е идеално. Акцентът е да не допуснем попадение. На първо време липсата на ЦН няма да е фатална в предвид тактиката която ще изповядваме в Словакия. Ще останем с надеждата, че до края на трансферния прозорец ще вземен висок над 190 см таран. Току виж и алтернатива на Горанката си намерим. Намеренията на Хубси да отлични- още 5-6 класни чужденци около които "надеждите" от ДЮШ и Септември да се реализират. Дано!
Всъщност, wilge, ние не знаем въобще какво са поискали, дали са търсили, кой и как е търсил. Супер ,много са футболистите, които биха искали да ги видят в Европа. Убеден съм. За мен нещата по отношение на трансферната ни политика са много прогнили в последните години. Перверзни! И скандални! Що се отнася до Хубси, чиито балон се надува ли, надува тук... Абе как от това поколение на 94'та не излезе един читав, като професионалист. Всъщност, тези от 94-та, които не се занимават с футбол, май ще излязат единствените читави. И може би Ицо, който, човека разбра, че това треньорстването не е за него. Като почнеш от Боби и стигнеш до Борката, все калпави. Ма то си е закономерност - от добър футболист, читав професионалист,тренер не става. А всичките бяха много качествени като футболисти, ерго... За нападател и тактиката на Хубчев, философията, която изповядва, не таран, а ни трябва според мен, някой тип Емил Ангелов - дребна моторетка, участваща в граденето на атаките, а не някой забит отпред да чака топки... И какво наистина е "класен", което толкова се повтаря тук? Класен в минало време или класен сега, как се измерва класата? Понеже Обертан напълно влиза в категорията "класен", ама... Според мен Хубси, поне така разбрах от думите му, търси тип черноработници - работни пчелички, дето не блестят с нещо като индивидуални качества, а с отборен дух и себераздаване. Звезди от ранга на Обертан и Йерсон, да речем, точно за такива неща не ги търси. Те искат да са дзвездите, да минат двама-трима петима, ек на ек, да блестят.