NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Болница

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2019 23:08

Амидофен, от 25 поста 24 са ти свързани с омраза към ЛеБрон. Ай, спри се вече... Много ви бърка отзад, с твоя болен приятел с кукуржлянката.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Дюрант

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2019 23:11

Суперзвездата на Голдън Стейт Уориърс Кевин Дюрант е отказал опцията си от 31,5 милиона долара за сезон 2019/2020 и по този начин ще стане неограничен свободен агент на 30 юни, съобщават медиите в САЩ. Според авторитетния НБА инсайдър Ейдриън Уоджнароуски Дюрант в момента се намира в Ню Йорк, заедно с бизнес мениджъра си Рич Клайман, като обмисля възможностите си оттук нататък.
Тия от Никс, каквито са балами нищо чудно и да му предложат максимален договор. Абсурд за играч, който е претърпял скъсване на ахилес... Няма отърване...!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Season 2019-2020

Мнениеот rhaegar » 26 юни 2019 23:24

То тва беше ясно, че ще я откаже тая опция.

Не само Никс, други отбори също ще му предложат макс. Ползата ако се завърне на нормалното си ниво е в пъти по-голяма от страха, че може да не го направи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Дюрант

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2019 23:34

rhaegar написа:То тва беше ясно, че ще я откаже тая опция.

Не само Никс, други отбори също ще му предложат макс. Ползата ако се завърне на нормалното си ниво е в пъти по-голяма от страха, че може да не го направи.

Помисли какъв е шансът...
Не играеш една година, губиш форма, липсва ти игрова подготовка. На всичкото отгоре и си претърпял подобна контузия, с която шансът, да се възстановиш напълно е минимална...
Еб*хти рискът...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 юни 2019 23:43

Първо, няма да е година. Най-късно март е в игра.

Плюс това, нито сме 70-те, нито това са обикновени хора като мен и теб. Нивото на възстановяване в отборите от НБА е на светлинни години, да не говорим, че става дума за толкова тренирани хора....Та на Джибрил Сисе глезенът му се весеше на сухожиия и 5-6 месеца след това игра на финала в ШЛ, какво да говорим? Ако хората в лигата мислеха, че шансовете да се завърне на 100% са малки, никой нямаше да му предлага макс. Ако той самият и агентът му мислеха подобно нещо, щяха да си приемат опцията с ГСУ и да си свиркат, пък от следващия сезон каквото стане.

Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 27 юни 2019 07:42

Рокетс пак някакви комбинации замислят, чрез които на финала Джими Бътлър с цапнатата уста се присъединява към вече скараните и нацупени Хардън и Крис Пол. :) Това ще бъде много весело да се види. Мога да си представя след 2-3 месеца заедно, какво чудо ще бъде :) Бътлър трябвало да се навие, да подпише с Фили и sign-and-trade...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Дюрант

Мнениеот Drunken_Master » 27 юни 2019 09:56

Регър, всеки организъм е различен, както и хората са различни... Къзънс щеше, да се връща уж още през зимата, но какво се случи де факто.
Истината е, че има и по-тежки контузии от "скъсаният ахилес", като кръстни връзки и т.н., където буквално не си същият след подобен удар от съдбата. Дерик Роуз колко пъти ги къса и от MVP се превърна в много добър ролеви играч. Няма как, да бъде скъсан ахилес два пъти, защото след скъсването той става дори по-здрав, но води след себе си и последствия. Поправи ме, ако греша, но точно Коби Браянт си приключи кариерата след онзи мач с Уориърс, където получи такава контузия. Някои специалисти намесиха и химиците от Берлин, понеже Мамбата беше ходил преди сезона там на "рехабилитация". Каква е истината, никой не знае...
Със сигурност ще има някакви последствия от тази чудовищна контузия на Кей Ди. Според мен ще загуби от скоростта и атлетизма си. Пак ще вкарва от всякаква позиция, но няма да бъде същият играч. Ще поживеем, ще видим...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

LeBron 16

Мнениеот Drunken_Master » 27 юни 2019 14:31

Изображение
Изображение

pill
Контакти:

Air Jordan 33

Мнениеот pill » 27 юни 2019 18:25

Изображение
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юни 2019 23:10

Мо Вагнер, Бонга и JJ в Уизардс, AD е уейвнал клаузата, имаме кап за максимален договор. Да идва Ленард. 8-)

Брон сигурно ще даде 23 на Дейвис. Да си връща шестицата.

Изображение

Върни се в “Архив”