Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Еми те са му казали в прав текст че търсят алтернатива на Михаилов.Уж конкуренция ама да вземеш дъртак пред момче от школата....Как няма да е обиден.Тои кога ще играе.Само по милост ли.За Кръстев пиша....
- metodito
- Контакти:
Искам да ви споделя нещо, което нашите приятели, несправедливо понякога, да, всъщност, съвсем незаслужено, определяни като леки жени и разни други нецензуризми, са създали и един техен най-ярък представител. Аз знам, че двама съфорумци вече споделиха електронна връзка към този текст (колко незаслужено простовато звучи това "текст"), но ще го направя и аз, защото и аз искам да съм носител на тази светлина, допринасяйки за озаряването на едно така посърнало и потъмняло кътче от Интернет. Заповядайте, братя:
https://www.kotasport.com/v-levski-nay- ... -oslE7Pbng
Ликуйте! Ликуйте, четейки всяка сутрин след сън и всяка вечер преди да заспите този шедьовър на словослагателството и мъдростта.
Каква радост, манна, манна небесна!
https://www.kotasport.com/v-levski-nay- ... -oslE7Pbng
Ликуйте! Ликуйте, четейки всяка сутрин след сън и всяка вечер преди да заспите този шедьовър на словослагателството и мъдростта.
Вълчан написа:Еми те са му казали в прав текст че търсят алтернатива на Михаилов.Уж конкуренция ама да вземеш дъртак пред момче от школата....Как няма да е обиден.Тои кога ще играе.Само по милост ли.За Кръстев пиша....
А,според теб Кръстев показа ли с нещо, че трябва да е в Левски? Може и да има шанс за момчето, но не и в момента, не и в Левски.
110 години любов!
Вълчан написа:Еми те са му казали в прав текст че търсят алтернатива на Михаилов.Уж конкуренция ама да вземеш дъртак пред момче от школата....Как няма да е обиден.Тои кога ще играе.Само по милост ли.За Кръстев пиша....
Кръстев няма да го бъде в Левски за съжаление. Има страхотни качества, ръст, отличен рефлекс, но е твърде свито и притеснително момче, а за поста на който играе това много му отразява.
Кръстев се оказа, че няма характер за поста си. И това го показа и във Враца.
Предполагам,че Кръстев ще отиде при Захариев в Локо Сф.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Колкото и талантлив футболист да си , без спортна злоба си оставаш ... ТошкУ от Коматево
Един Кюрд без спортната злоба щеше да е , нищо и половина .
Бачо Иванков , още си го спомням как гонеше футболистите на тирето от албански произход да ги млати у Лоич
Един Кюрд без спортната злоба щеше да е , нищо и половина .
Бачо Иванков , още си го спомням как гонеше футболистите на тирето от албански произход да ги млати у Лоич
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
А отрядът за бързо реагиране? Пажин, Драгич, Иванков
Драгич все още е на пиедестал в очите ми. Няма толкова всеотдайни и себеотрицателни футболисти. Добавяме Гошо Рендето и Илиян Стоянов и завършваме с Гонзо.. Ако на футбол не ги биехме, на шамари нямаше бягане.
110 години любов!
Доктора явно е решил да ни скъси допълнително състава.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
specter написа:Доктора явно е решил да ни скъси допълнително състава.![]()
И аз това видях във видеото вчера .
Трябва да го пускат да тренира отделно .