delqnski47 написа:https://www.vbox7.com/play:5100873a
https://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=31370
Покрай жълтите новини(а и може да не са) за преминаватето на Гранде Спаско на Вивакома,няма как да не ми излезе в съзнанието един просволут мач на Герена и радостта на нашите след мача
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- delqnski47
- Контакти:
Kiril2681 написа:delqnski47 написа:https://www.vbox7.com/play:5100873a
Покрай жълтите новини(а и може да не са) за преминаватето на Гранде Спаско на Вивакома,няма как да не ми излезе в съзнанието един просволут мач на Герена и радостта на нашите след мача
![]()
А на Апостол Попов още от тогава му личи, че ще е от 1948
Нещо не се радва много-много!
Пък относно новините и техния цвят - Спас няма да играе в Б-я, просто не иска и не опира до пари
''Айде седайте бе...''
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Red Warrior
- Контакти:
В България нищо не става лесно. Не е важно я да съм добре, а Вуте да е зле. Очаквайте голям зор с чиновниците и сините "еколози" за новата "Армия". Ако не натиснем преди местните избори - забравете нещо да се случи!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Не вярвам Делев да премине в Левски, освен ако не е решил да приключва с кариерата си и да се надява бенефисът му да е срещу Ливърпул на турнир в Турция на годишнина на ФК Адана нещо си
В българския футбол има четири сезона- есен, пролет и два жълти сезона, в които нищо не се случва и журналистите се борят със зъби и нокти за хляба си. А за съжаление, по много обясними причини нац. отбор отдавна не е интересен за читателите. Виж, ако Павел Колев излезе и категорично отрече интерес към Спас, то тогава новината ще стане сигурна и официална
В българския футбол има четири сезона- есен, пролет и два жълти сезона, в които нищо не се случва и журналистите се борят със зъби и нокти за хляба си. А за съжаление, по много обясними причини нац. отбор отдавна не е интересен за читателите. Виж, ако Павел Колев излезе и категорично отрече интерес към Спас, то тогава новината ще стане сигурна и официална
delqnski47 написа:https://www.vbox7.com/play:5100873a
Абе ,тва на края на клипа на Спортал ,не е ли Костов?
- delqnski47
- Контакти:
Kuku написа:delqnski47 написа:https://www.vbox7.com/play:5100873a
Костовче е,да.Жалко,че не е заснет.Сто про и той пее
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Kuku написа:ivo55 написа:Сега поне знаем министъра на кой се отчита.
То имаше и един дето му се отчитаха едни гръцки милионери,ама дойдоха само до границата![]()
![]()
![]()
Е той си е същия..!!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
peliforewer написа:Включвам се по изключение, направи ми впечатление че на обсъждането липсваше представител на Спортното министерство, това никак не кореспондира с критичните коментари на министър Кралев, явно сме силни само по медиите,а когато трябва да се поставят въпросите на точното място ни няма. Защо реновирането не е изгодно за ръководството, защото практиката показва че е по лесно и по евтино да изградиш нова сграда отколкото да кърпиш стара. Доколкото съм запознат вече има събрана част от сумата за стадиона като 50% е от собствениците и още толкова от чужд инвеститор.Естествено че който дава пари ще иска и някаква възвращаемост, дали ще е магазини,ресторанти или казина.Фандъкова и екипа и са толкова много загрижени за зеленината в София че се учудвам как пропуснаха да се изсече петдесетгодишна борова гора граничеща със стадиона на Витоша в Бистрица,някой да коментира, да обсъжда .Мнимата загриженост за флората и фауната на чиновниците в Столична община е доказано че се лекува с финикийски знаци, само дето Ганчев не е свикнал да бъде рекетиран. Единственото решение за да ни разрешат нов стадион е да излезем на жълтите павета, но поне 10хил.Преди евроизборите един младеж от ВМРО ни продъни ушите да ни казва как защитава червената кауза за нов стадион, то не бяха коментари, снимки, само че след изборите нещо изчезна,както се казва делото на давещите се е в техните ръце.Накрая да не забравя да напомня на новопоявилите се еднодневки че доста като тях изтекоха в канала,тъй като съм сигурен че онези и тези сте едни и същи ще ви кажа че вече не сте ни и дразнители,станахте за съжаление.
Мразя смарт устройствата, но някой път се налага... та
На обсъждането на ПУП имаше представител на министерството, една русолява жена.
Дори на това обсъждане никъде не се каза, че се забранява строеж на нов стадион, та срещу, какво е недоволството.
Няма никакво значение, колко ще излязат на протест, освен да навредят друго няма сторят, защото изграждането на подобни обекти са си политически игри.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:Kuku написа:delqnski47 написа:https://www.vbox7.com/play:5100873a
Костовче е,да.Жалко,че не е заснет.Сто про и той пее![]()
Костов, Костов
Пее нещо, ма.....било минало - бил от малък милиционер
-
peliforewer
- Контакти:
Dust написа:peliforewer написа:Включвам се по изключение, направи ми впечатление че на обсъждането липсваше представител на Спортното министерство, това никак не кореспондира с критичните коментари на министър Кралев, явно сме силни само по медиите,а когато трябва да се поставят въпросите на точното място ни няма. Защо реновирането не е изгодно за ръководството, защото практиката показва че е по лесно и по евтино да изградиш нова сграда отколкото да кърпиш стара. Доколкото съм запознат вече има събрана част от сумата за стадиона като 50% е от собствениците и още толкова от чужд инвеститор.Естествено че който дава пари ще иска и някаква възвращаемост, дали ще е магазини,ресторанти или казина.Фандъкова и екипа и са толкова много загрижени за зеленината в София че се учудвам как пропуснаха да се изсече петдесетгодишна борова гора граничеща със стадиона на Витоша в Бистрица,някой да коментира, да обсъжда .Мнимата загриженост за флората и фауната на чиновниците в Столична община е доказано че се лекува с финикийски знаци, само дето Ганчев не е свикнал да бъде рекетиран. Единственото решение за да ни разрешат нов стадион е да излезем на жълтите павета, но поне 10хил.Преди евроизборите един младеж от ВМРО ни продъни ушите да ни казва как защитава червената кауза за нов стадион, то не бяха коментари, снимки, само че след изборите нещо изчезна,както се казва делото на давещите се е в техните ръце.Накрая да не забравя да напомня на новопоявилите се еднодневки че доста като тях изтекоха в канала,тъй като съм сигурен че онези и тези сте едни и същи ще ви кажа че вече не сте ни и дразнители,станахте за съжаление.
Мразя смарт устройствата, но някой път се налага... та
На обсъждането на ПУП имаше представител на министерството, една русолява жена.
Дори на това обсъждане никъде не се каза, че се забранява строеж на нов стадион, та срещу, какво е недоволството.
Няма никакво значение, колко ще излязат на протест, освен да навредят друго няма сторят, защото изграждането на подобни обекти са си политически игри.
Толкова си слушал,точно това казаха.Аз слушах директно обсъждането,не чух някой да се представи че е от Спортното министерство,предаването сечеше може и да съм пропуснал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...