Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот noo » 05 юни 2019 23:22

И при Ливърпул миналата година Кариус ги препъна. Само дето играха финал на ШЛ, а ние стигнахме до първия предварителен кръг.
Като гледам, някой фенове още не могат да разберат в какво блато бяхме попаднали. Имало 1-2 неудачници в отбора, но иначе всичко си било наред. А това, че десет години не можем да вземем купа, титла е само някакъв невероятен карък.
Последна промяна от noo на 05 юни 2019 23:25, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 юни 2019 23:24

metodito написа:
Michael_Buble написа:
metodito написа:Гледайки в Ютуб този Фабрини, имам лошото усещане, че ще си гризем ноктите, ма да видим.

И аз спомням като гледах Матондо в тубата и се прехласвах от възторг, ама не би! Вече видяхме гледането на играчи в тубата на колко "специалисти" изяде главата(на първо място Гонзо) и какви щети причини на Левски.
Аз съм доволен от сдържаността ни в момента. Мисля, че за първи път от много време насам се действа с мисъл при подбор на нови играчи.

Ми предстои да разберем, но поне ще знаем кого да виним или да хвалим, че не е взет. Визитките на Матондо и на тоя лекинко се различават. Говорейки за визитки, в последните трансферни прозорци се появиха хора със сериозни визитки, като Йерсон, Гомес, Обертан, Холмс, Ники, които се вижда, че стават. И такива, като Виана, Нашименто, Буш, Белмонд, които... Дано именно такива хора се привлекат.

Само да ти вметна ,че Матондо беше с много по-сериозна визитка от Фабрини. Дойде при нас на 24 години , след като преди това е играл в Брюж ( с участия и гол в ШЛ, звезда на младежкия национален отбор на Белгия, избиран за най-добър млад футболист в Белгия) и титуляр в Рода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2019 23:51

honda написа:
metodito написа:
Michael_Buble написа:
metodito написа:Гледайки в Ютуб този Фабрини, имам лошото усещане, че ще си гризем ноктите, ма да видим.

И аз спомням като гледах Матондо в тубата и се прехласвах от възторг, ама не би! Вече видяхме гледането на играчи в тубата на колко "специалисти" изяде главата(на първо място Гонзо) и какви щети причини на Левски.
Аз съм доволен от сдържаността ни в момента. Мисля, че за първи път от много време насам се действа с мисъл при подбор на нови играчи.

Ми предстои да разберем, но поне ще знаем кого да виним или да хвалим, че не е взет. Визитките на Матондо и на тоя лекинко се различават. Говорейки за визитки, в последните трансферни прозорци се появиха хора със сериозни визитки, като Йерсон, Гомес, Обертан, Холмс, Ники, които се вижда, че стават. И такива, като Виана, Нашименто, Буш, Белмонд, които... Дано именно такива хора се привлекат.

Само да ти вметна ,че Матондо беше с много по-сериозна визитка от Фабрини. Дойде при нас на 24 години , след като преди това е играл в Брюж ( с участия и гол в ШЛ, звезда на младежкия национален отбор на Белгия, избиран за най-добър млад футболист в Белгия) и титуляр в Рода.

Когато е дошъл при нас не е бил точно титуляр в Рода, с един мач. Но разбирам какво искаш да кажеш. Нещо да не е бил дошъл с контузия, не помня?

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 06 юни 2019 01:38

ikar написа:Да побързат да вземат триото от Септември - току виж някой европейски колос ни превари :lol:

Някой колос по конен спорт наистина може да ни изпревари за тях. :) :lol:
Сега сериозно. Момчетата не с чак толкова зле, но към момента нямат класата за Левски. Виж, 13 номер(З. Димитров) след 2-3 години смятам, че евентуално ще ни свърши работа по левия фланг. Но не съм ок да взимаме играч, който да развиваме 3 години. Ако ще е така, предпочитам да инвестираме търпение в нашите юноши.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юни 2019 06:27

От гонг "научили", че нашите имат интерес към Доре. Малко на партенка ми мняза..
110 години любов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юни 2019 08:41

groti написа:От гонг "научили", че нашите имат интерес към Доре. Малко на партенка ми мняза..

От сигурен източник ще да е :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2019 08:41

Добриютро. Тук няколко човека се чудехме как са ни изоставили медиЙте. Да, ама не. Не са ни забравили. ;)

Хубчев отхвърлил дузина играчи на Бекали, румънецът отстранен от трансферите в Левски

Тоз Доре е като трамвай. Ужис. Добре, че пишат, че имаме интерес към него. Това най-вероятно означава, че нямаме. :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 юни 2019 08:57

groti написа:От гонг "научили", че нашите имат интерес към Доре. Малко на партенка ми мняза..

Бъди сигурен, че всеки който напусне даден отбор ще бъде спряган за Левски. Търсачите на сензации не спят и понеже мълчанието около трансферната политика на синия клуб ги изкарва извън нерви си правят своободни съчинения по картинка. За да се четатат. Нямам наблюдение върху играта на този дългуч, но щом два пъти не е успял в Ботев едва ли би постигнал успех в Левски, където е много по- тегаво. Но ако играе и в двете фази на играта току виж облякал синята фланелка. По- важното е, че Хубчев е отсвирил Бекали и трансферите са поверени на него и Колев. Румънската връзка не се харесваше от мнозина. Повече приказки, нелепи опити за привличане на скъпи ритнитопковци от Влашко и коренна разлика между думи и дела.
ПП. Дано не е партенка връщането на Божката. Говоря за Божката Краев, разбира се.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 юни 2019 09:12

Никой фен на нико отбор не черпи информация вече от гонг.
Там журналистите с някакви качества и някакви контакти напуснаха заради наложената от домузчиве цензура и си останаха в Дарик радио.
Сестри Тошеви са печелили награди за сценаристи, за журналисти - никога. Освен ако няма награда за поръчкова журналистика. :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2019 09:13

По- важното е, че Хубчев е отсвирил Бекали и трансферите са поверени на него и Колев.

Ти уби всичко деЦко в мен, човек. Тамън коментирам как пускат поредна спекулация, ти казваш, че може да е вярно. Дано не е. На мен проблемът ми с мамалигата не е това, че няма око и нюх. Друга ми е грижата с Бекали - че са компрометирани, и делигирането им на пълни права за трансферите. Което поставя "Левски" в деликатна ситуация, обвързвайки се с едни такива хора... Иначе, Муту не беше ли откритие на Бекали?

Хич не съм впечатлен от подобна вероятност:
и трансферите са поверени на него и Колев.

Идеалната ситуация е и трите страни да работят заедно.

Върни се в “Левски”