Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Конкретно за Краев, Дончо Донев го повтори няколко пъти, ма кой го чу?
- metodito
- Контакти:
Michael_Buble написа:metodito написа:Гледайки в Ютуб този Фабрини, имам лошото усещане, че ще си гризем ноктите, ма да видим.
И аз спомням като гледах Матондо в тубата и се прехласвах от възторг, ама не би! Вече видяхме гледането на играчи в тубата на колко "специалисти" изяде главата(на първо място Гонзо) и какви щети причини на Левски.
Аз съм доволен от сдържаността ни в момента. Мисля, че за първи път от много време насам се действа с мисъл при подбор на нови играчи.
Ми предстои да разберем, но поне ще знаем кого да виним или да хвалим, че не е взет. Визитките на Матондо и на тоя лекинко се различават. Говорейки за визитки, в последните трансферни прозорци се появиха хора със сериозни визитки, като Йерсон, Гомес, Обертан, Холмс, Ники, които се вижда, че стават. И такива, като Виана, Нашименто, Буш, Белмонд, които... Дано именно такива хора се привлекат.
-
Serafim
- Контакти:
Фабиани сигурно ще се вихри. На Армията виреят такива технични играчи, за разлика от при нас, където играят вдървено и без скорост и фантазия.
Айде, сега ще ревем за Фабиани, защото някой казал, той много добър? Голям играч, голяма звезда. Да сме живи и здрави ще го видим.
110 години любов!
Левски е извадил много сериозна оферта за Йончо Арсов, за да го убеди да стане шеф на школата на клуба. ТОПСПОРТ първи Ви информира, че той ще бъде наследникът на Даниел Боримиров.
Предложението на "сините" е далеч по-добро от това на БФС. В момента Арсов е част от екипа на селекционера Красимир Балъков. Специалистът е съсредоточен около предстоящите квалификации на националния отбор с Чехия и Косово. След това ще се раздели с Бала, за да оглави ДЮШ на "Герена".
Арсов, който е потомствен левскар, е немски възпитаник. Той се познава с Петър Хубчев и ще има за цел да въведе модерни методики за обучение на юношите на Левски
Ако е вярно значи вече сме направили важният за тази година трансфер като споменем и факта че имаме права за Европа и в медийте няма грам теч на информация аз ще дам един + за ръководството
Предложението на "сините" е далеч по-добро от това на БФС. В момента Арсов е част от екипа на селекционера Красимир Балъков. Специалистът е съсредоточен около предстоящите квалификации на националния отбор с Чехия и Косово. След това ще се раздели с Бала, за да оглави ДЮШ на "Герена".
Арсов, който е потомствен левскар, е немски възпитаник. Той се познава с Петър Хубчев и ще има за цел да въведе модерни методики за обучение на юношите на Левски
Ако е вярно значи вече сме направили важният за тази година трансфер като споменем и факта че имаме права за Европа и в медийте няма грам теч на информация аз ще дам един + за ръководството
- bilyaletdinov
- Контакти:
Методи, малко ли ти бяха Ю тюб звездите в Левски в последните години? Аре стига с тоя Ю тюб. Щом треньора не го иска. Толкоз!
За пръв път се прави нещо смислено и пак плюем...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Методи, малко ли ти бяха Ю тюб звездите в Левски в последните години? Аре стига с тоя Ю тюб. Щом треньора не го иска. Толкоз!
Аз не съм настоявал и истеричасвал по този. Само го отбелязах.
metodito написа:Говорейки за визитки, в последните трансферни прозорци се появиха хора със сериозни визитки, като Йерсон, Гомес, Обертан, Холмс, Ники, които се вижда, че стават.
От тия за футбол става единствено Холмар, а Ники е просто крачка в правилната посока, спрямо Митрев и Полачек, но не вратарят, който искам да виждам под рамката. Останалите стават само да си прибират заплатите и евентуално да се навадуцят
drvasko98 написа:metodito написа:Говорейки за визитки, в последните трансферни прозорци се появиха хора със сериозни визитки, като Йерсон, Гомес, Обертан, Холмс, Ники, които се вижда, че стават.
От тия за футбол става единствено Холмар, а Ники е просто крачка в правилната посока, спрямо Митрев и Полачек, но не вратарят, който искам да виждам под рамката. Останалите стават само да си прибират заплатите и евентуално да се навадуцят
Какво му е на Ники пък специално? Откакто ни е вратар кое ти е направило чак толкова лошо впечатление в неговата игра, та да е едва "крачка в правилната посока спрямо Полачек и Митрев"?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Да побързат да вземат триото от Септември - току виж някой европейски колос ни превари