Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот meteorit » 30 май 2019 09:18

Бекали не харесвал Костов, изгладняла е мамалигата и иска да "помогне" за трансфер на нападатели, защото покрай тях падат най-много комисионни. Отборът има нужда от поне 3 нови халфа, цял сезон на практика без халфова линия. Ако не го виждат това скаути и тем подобни, да си сменят професията.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2019 09:34

Дано това са медиЙни спекулации за Костов. Макар че не би ме учудило. Ако беше Тъпспорт щях да съм спокоен, ама Меридиан май имат птичка на Герена.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 май 2019 09:36

И за мен халфовата линия е слаба.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 май 2019 09:38

Ако не друго, то поне медиЙте ни бяха ограничени да си канализират простотиите само към една държава. След като скаутското ни звено го поеха румънците, вие видели ли сте да се пише за футболист извън румънското първенство? :lol: Започна да ми липсва да ни свързват с някакви екзотични футболисти от далечните племена на Африка... :cry:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 май 2019 09:38

В сегашното финансово положение, не очаквайте много и/или гръмки трансфери. Нужни са 1-2 халфа и 1 крило. И много работа с юношите ни, които показаха, че никак не се слаби (Ст. Иванов, Юруков, Кабов и т.н.) За да е силен Левски е важно да има основа от българско днк. Последните десет години се видя, че с чужденци не става. Един мач играят, два се разкарват по терена, а в решаващите мачове се крият по него. Чакат да им свърши договора, и ако до тогава не сме ги изгонили, си обират партакешите и изчезват.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 май 2019 09:46

Получавахме много голове, основно заради неадекватната игра в защита на крилата ни (Кабрал и Паулиньо) и на разиграващия ни халф (Мариани) Разгледайте отново мачовете ни и вижте колко пъти крилата ни са покрили бековете при контраатаките или колко пъти Мариани е отнел топката на някой противник.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 май 2019 10:02

Michael_Buble написа:Сега гледам специално повторението на Септември-Арда заради слуховете за трансфер при нас на триото Чандъров-Димитров-Русев.
Ако Патрашку наистина е скаутвал и одобрил тези младежи, значи аз нищо не разбирам от футбол. Абсолютно посредствени обикновени играчи, идеални за средняк от Б група.
А Чандъров милия да не би да има глисти?! Кльощав и недохранен като камбоджанец, който е 15 часа на оризището всеки ден. По-здрави и твърди защитници ще го носят като пръскачка из лозе. Несериозно е такъв човек изобщо да бъде коментиран за Левски, много се извинявам!!!

И аз го гледах и не се изненадах от видяното. Триото от Септември бе идея на Жадното в онзи момент когато дойде в Левски от Септеври и му бе казано, че ще правят отбора на Левски само от българи. Сега не знам кой повтаря идеята и не съм сигурен дали изобщо е актуална. Триото бяхя с абсолютно посредствени изяви и не впечатлиха. Прехваленият Здравко Димитров бе обезличен от посредствено представящия се в този мач Ивайло Найденов. Последният обаче не играе като десен бек в Арда. Чандъров е в отбора заради баща си, а Русев не блести в сегашния си отбор, как да блесне в гранд. Гледах и нашите преотстъпени чеда. Илия Димитров недвусмислено показа, че мястото му е резерва в отбор от втора лига. Ивайло не се отличи, но си свърши работата. Приемам, че нямаше срещу себе си силни футболисти за да впечатли.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 май 2019 10:07

Според мен тези писаници за трио от Септември са журналистически измислици... Не вярвам да сме изпаднали до положението да взимаме играчи от изпаднал отбор... Че ние имаме по-добри момчета в школата!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 30 май 2019 10:15

wilge написа:
Michael_Buble написа:Сега гледам специално повторението на Септември-Арда заради слуховете за трансфер при нас на триото Чандъров-Димитров-Русев.
Ако Патрашку наистина е скаутвал и одобрил тези младежи, значи аз нищо не разбирам от футбол. Абсолютно посредствени обикновени играчи, идеални за средняк от Б група.
А Чандъров милия да не би да има глисти?! Кльощав и недохранен като камбоджанец, който е 15 часа на оризището всеки ден. По-здрави и твърди защитници ще го носят като пръскачка из лозе. Несериозно е такъв човек изобщо да бъде коментиран за Левски, много се извинявам!!!

И аз го гледах и не се изненадах от видяното. Триото от Септември бе идея на Жадното в онзи момент когато дойде в Левски от Септеври и му бе казано, че ще правят отбора на Левски само от българи. Сега не знам кой повтаря идеята и не съм сигурен дали изобщо е актуална. Триото бяхя с абсолютно посредствени изяви и не впечатлиха. Прехваленият Здравко Димитров бе обезличен от посредствено представящия се в този мач Ивайло Найденов. Последният обаче не играе като десен бек в Арда. Чандъров е в отбора заради баща си, а Русев не блести в сегашния си отбор, как да блесне в гранд. Гледах и нашите преотстъпени чеда. Илия Димитров недвусмислено показа, че мястото му е резерва в отбор от втора лига. Ивайло не се отличи, но си свърши работата. Приемам, че нямаше срещу себе си силни футболисти за да впечатли.

Русев впечатляваше в юношеския национален, после отиде в Испания и свърши, а другите двама изобщо не са започвали с футбола..

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 май 2019 10:49

Четейки повечето мнения изразени тук всеки страничен фен започва леко да се обърква.....Когато се обсъжда трансферната политика на един клуб преди всичко трябва да се опре на целите на този клуб базирани на ясна и последователна стратегия.Имайки в предвид състоянието на отбора с днешна дата е прекалено оптимистично да се смята, че с една смяна на треньора с някаква козметична промяна на състава от 3-4футболисти е възможно да се реанимират шампионски амбиции, камо ли пробив в Европа.
Доста се коментира темата с налагането на млади футболисти от школата.Това е доста специфична материя с която повечето се спекулира безобразно.В школата на Реал работи един български треньор/Александър Дюлгеров/ който преди година бе интервюиран от наши журналисти и даде ясна представа за селектирането и работата в школата.
Обикновено при кастинг за събиране на група се селектират 22-23деца от забележете - 1800 - 2200.За справка преди две години на кастинг в Берое за група от 13деца се явяват 35 от които поне половината са били с наднормено тегло - това са думи на треньор от школата!
Водещите клубове налагат юноши на 16-17години, при нас до 22-23г ги преотстъпваме и все още се страхуваме да налагаме, в същото време при водещите те вече имат по 180-200мача на тази възраст.
Във водещите школи много се държи и върху характера на младите футболисти.Гледайки мача в Ст.Загора - онемях когато гледах цялостното поведение на "младият" ни вратар Кръстев.То бива ,бива, но такова безразличие към случващото се на терена, напълно импотентен от към спортна злоба. Не случайно един приятел се пошегува като каза че той е прекалено интелигентен за вратар....От такива мъртви души отбора няма нужда независимо че са рожба на клуба. Това до голяма степен говори и за потенциала на хората които работят в школата.
Връщайки се в началото пак ще кажа че е нужно да се определят строго приоритетите и целите на отбора, но да смятаме че с една смяна на треньора, 3-4нови попълнения прекалено високи цели за гонене си е абсолютна утопия.

Върни се в “Левски”