Седя и чета тука трансферните драми... Нападатели,тарани,разиграващи халфове, крила...
Голям зор да си сменим играчите в нападение. Защо? Имаме голмайстора на лигата и най добрата атака. Имате ли някакви смислени причини или просто се изказвате ей така...
Ама не причини от типа :
Ааа той Костов ей са ще спре да вкарва и ще видите вие!
или
Мариани Вън! Щот е нисък и не може да центрира!
Тия ги слушам цяла година и единия стана голмайстор на лигата, а другия за мен е един от най-добрите плеймейкъри в лигата. Нападението ни е супер ефективно при все, че сменихме 4 тренера за една година. Статистиката ни го доказва черно на бяло. Айде малко по-сериозно...
За мен проблемите са на бековете и в защита. Там ни трябват 2-3 по сериозни попълнения и това е. Останалото е в ръцете на треньора.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Elliah написа:Седя и чета тука трансферните драми... Нападатели,тарани,разиграващи халфове, крила...
Голям зор да си сменим играчите в нападение. Защо? Имаме голмайстора на лигата и най добрата атака. Имате ли някакви смислени причини или просто се изказвате ей така...
Ама не причини от типа :
или
Тия ги слушам цяла година и единия стана голмайстор на лигата, а другия за мен е един от най-добрите плеймейкъри в лигата. Нападението ни е супер ефективно при все, че сменихме 4 тренера за една година. Статистиката ни го доказва черно на бяло. Айде малко по-сериозно...
За мен проблемите са на бековете и в защита. Там ни трябват 2-3 по сериозни попълнения и това е. Останалото е в ръцете на треньора.
Най-добрата атака викаш? Ми я махни 11 гола срещу Верея и петте в измисления мач с морето и ще видиш къде ти отива тая най-добра атака
- Michael_Buble
- Контакти:
Сега гледам специално повторението на Септември-Арда заради слуховете за трансфер при нас на триото Чандъров-Димитров-Русев.
Ако Патрашку наистина е скаутвал и одобрил тези младежи, значи аз нищо не разбирам от футбол. Абсолютно посредствени обикновени играчи, идеални за средняк от Б група.
А Чандъров милия да не би да има глисти?! Кльощав и недохранен като камбоджанец, който е 15 часа на оризището всеки ден. По-здрави и твърди защитници ще го носят като пръскачка из лозе. Несериозно е такъв човек изобщо да бъде коментиран за Левски, много се извинявам!!!
Ако Патрашку наистина е скаутвал и одобрил тези младежи, значи аз нищо не разбирам от футбол. Абсолютно посредствени обикновени играчи, идеални за средняк от Б група.
А Чандъров милия да не би да има глисти?! Кльощав и недохранен като камбоджанец, който е 15 часа на оризището всеки ден. По-здрави и твърди защитници ще го носят като пръскачка из лозе. Несериозно е такъв човек изобщо да бъде коментиран за Левски, много се извинявам!!!
alexdb написа:Elliah написа:Седя и чета тука трансферните драми... Нападатели,тарани,разиграващи халфове, крила...
Ама не причини от типа :
или
Най-добрата атака викаш? Ми я махни 11 гола срещу Верея и петте в измисления мач с морето и ще видиш къде ти отива тая най-добра атака. Ако извадиш и головете от дузпи (9 от 11) и сме си точно там където ни е мястото - една идея пред Берое и другите малко по-силни от слабите. Във важните мачове срещу преките конкуренти тая атака колко гола има в 8 мача? 2
На преките ни конкуренти да им махам ли головете срещу слабаците или те са си ОК? Те си правят головата статистика срещу Реал и Барса сигурно. Да извадим освен дузпите, също автоголовете и случаите в които не се е намесил вратаря - щот не е честно спрямо конкурентите!:)
Защитата ни е пуснала 2 ПЪТИ повече голове от преките ни конкуренти, ама да сменим нападението... Що пък не.
- Michael_Buble
- Контакти:
alexdb написа:Абе то тук понятието млади футболисти е доста разтегливо. Ние ги броим млади до 23-25 г. Иначе, който си има данните и заложбите си ги има и на 19-20. Като гледам младоци като Мбапе, Пулишич, Марко Асенсио, Сане в сравнение с нашите какво да коментираме? Виж Борусия Дортмунд - имат четири-пет хлапета на по 19-20 г. които си играят редовно и в тяхното първенство и в ШЛ, а някои от тях са несменяеми титуляри. Ние нашите ще ги чакаме до 25 да се понаучат и да свикнат.
Еее, тук много ще споря, да знаеш!
Тези 4-5 хлапета на Дортмунд са избирани от поне 20 скаута, които са ги търсили като игла в купа сено. А купата със сено е МНОГО голяма- 80 милионна Германия, поне още 40-50 млн. от близките страни от Центр. и Изт. Европа. Като прибавим и някои от традиционните африкански футболни дестинации и хайде още 300-350 млн. и то купата със сено стана скромничко ПОЛОВИН МИЛИАРД! От тях 100-200 първокласни "жребчета" ги обират скаутите на Дортмунд, Арсенал, Аталанта и прочие. А пък от тези стотина има едни 10%, които са си направо диамантчета. Тях си ги поместил малко по-нагоре. Не е коректно да даваш такива примери на фона на нашите 7 млн. българи, от които 2 млн. пенсионери и 1 млн. цигани.
Стана ясно, нали?!
- metodito
- Контакти:
Elliah написа:Седя и чета тука трансферните драми... Нападатели,тарани,разиграващи халфове, крила...
Ама не причини от типа :
или
Вземаш ми думите от устата. И аз това се чудя в продължение на много страници и не съм чул достатъчно добре обоснован отговор. Може би е, че те направиха всички ни луди калинки с подмяната на половин отбор титуляри почти всеки сезон. И хората искат нови и нови, и нови, и нови. Щото така ни свикнаха.
За последните четири години, освен дежурните ахмаци, попаднали по втория начин при нас, обаче се появи и много качество, признавам. Което не се задържа достатъчно дълго. Ако бяхме случили и на управленци, еххх. Нека днес да беше съставен отбор от чужденци, като Бурабия, Гомес, Холмс, Роман, Мехди, нищичко против. Покрай тях малките щяха да растат. Ники на варатата. Костов напред. И едно идилично такова се размечтавам... Напълно рИална мИчтЪ смятам аз...
..
Последна промяна от metodito на 30 май 2019 08:19, променено общо 3 пъти.
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:
Абе то тук понятието млади футболисти е доста разтегливо. Ние ги броим млади до 23-25 г. Иначе, който си има данните и заложбите си ги има и на 19-20. Като гледам младоци като Мбапе, Пулишич, Марко Асенсио, Сане в сравнение с нашите какво да коментираме? Виж Борусия Дортмунд - имат четири-пет хлапета на по 19-20 г. които си играят редовно и в тяхното първенство и в ШЛ, а някои от тях са несменяеми титуляри. Ние нашите ще ги чакаме до 25 да се понаучат и да свикнат.
Ти нищо не каза. Мбапе го слагат некъв талант де не се е раждал от немай се кога. Макар че ако гледаш един мач от Лига 1, такива чернички супер добри бол. За Сане какво да кажем? Във футбола днес има и много, хайп, човек. Уааау, невероятен, страхотен, невиждан. Дай 300 милиарда евро.Особено за черничките. Неймар е наистина много добър. Особено, как играе в бразилския национален. Ама... някакси, не знам... Къде го виждаш до Роналдо, Роналдиньо, Императора, Кака? А той е вече по-известен от него. Подгони някакъв рекорд на Пеле...
Примерът за този хайп е Божинката. Ей, Богу, ако ми обясниш как обиколи такива клубове, евала ти правя. Като му гледаш визитката си викаш: бахмааму, тоз най-добрия български футболист евър или един от най-добрите въобще - Сити, Юве, Парма, Фио, Милан го каниха на лагер, Партизан, "Левски"... Явно аз нещо не разбирам.
Кво става? Заваляха ли трансферите?
Гледам сега медиите говорят за Алибек. Ако е истина това, което се пише в пресата - по-добре не. Поредния грандоман. Нападател с 3 ч.к. , скаран с дисциплината и лоялността. Дано Тирето го "отмъкне" и него.
110 години любов!
Нека изчакаме до 12ч. да видим какво ще кажат Колев и Хубчев.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Каква селекция чакате, без пари и ниски заплати? Аз не се надявам на читав играч. Дано поне закърпим слабите места с по някоя алтернативка.