36/10 последен кръг /Лудогорец - Черно море/ 24.05 петък 20.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 36/10 последен кръг /Лудогорец - Черно море/ 24.05 петък 20.00
amoros написа:Добре ,че обясни на хората.Кажи им сега и за дядо Коледа че не съществува.
Ще те разочаровам.Не знам какво са ти разправяли,но мамка му,дядо Коледа не съществува братле.
Трябваше в този мач Илиан да даде повече шансове на юноши. Черно море излиза само с титуляри като изключим вратаря, но Дичевски е дори една идея по добър от Китанов.
Интересно защо припознавачите коментират състава на Черно море , а мълчат за тоя на Ботев . Там също липсват доста титуляри - Кристиян Димитров , Терзиев , Антонио Вутов , Доре . . . И защо си мислят , че всички отбори и съдии трябва да се впрегнат за да им донесат първата титла . Много бързат - ако бяха си започнали както е по закон от окръжните групи , сега щяха да се борят за влизане в елита , а не да бълнуват за титла .
Жалки и малки хора.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Браво моряци! Харесва ми как играем. Дичевски май ще е новият Минчев. За разлика от Дюлгеров не се притеснява да излиза при центриранията. Много съм доволен от малките моряци, Костадинов днес също играе много уверено.
ivo55 написа:Жалки и малки хора.
Жалък си ти,какво чакаш другите да ви вършат вашата работата,понеже вие сте некадърници.
Би трябвяло много да ви е срам! Седят и гледат как им вкарват голове.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Най-лошото е, че този мач остава завинаги. Ще се помни и дава за пример. Заслужаваше ли си?
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Eminem написа:Би трябвяло много да ви е срам! Седят и гледат как им вкарват голове.
Не е вярно пич.Първо,хич не ме е срам,и второ,не съм седнал,легнал съм.