ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Мнениеот specter » 21 май 2019 09:54

vvessel написа:Очаквам оранжевите да играят като срещу Берое. Ще се хвърлят първото полувреме да вкарат колкото могат, а второто да пазят резултата. Но ако ние вкараме яко ще им се объркат сметките. И тогава може да ги качим на разлика. Поне на теория е така. Люпко е стара лисица и трудно ще го изработим.

То на тях това им е вечната тактика особено срещу нас... Всичко или нищо в пърите 15-20 минути и след това са край, ако не се получи. В мачовете, в които са ни вкарвали 2 или 3 гола, неизменно поне един от двата, да не кажа и два, са падали до около 20-та минута. Ако Георги Тодоров успее да им овладее първоначалния изблик от нужната им на всяка цена победа, та дори и да ги засечем на някоя контра, може и доста зле да се развие за тях тоя мач. Не са нещо впечатляващо, така че се надявам да не се затворим и да играем за Х...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 май 2019 09:57

При Стамен играеха така, сега стареца ще дебне на контри.
Друго което мие направило впечатление е,че вкарват или в началото на полувремената или след 80мин. :roll:
Последна промяна от mikata на 21 май 2019 10:02, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 май 2019 09:57

damyanov1963 написа:Да ви кажа честно, мъчно ми е, че футбола в България така се изврати, че цесекари се опълчват с/у цесекари, левскари се бият с левскари, най-голямото дерби падна от 60-70 хил. зрители на 15-20 хил., а от всичко това се възползват някои други, на които това им беше целта!
Е, живи и здрави да са, ама да видим до кога!

Това дерби дето говориш за него го няма от няколко години вече.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 21 май 2019 10:02

modor написа:
damyanov1963 написа:Да ви кажа честно, мъчно ми е, че футбола в България така се изврати, че цесекари се опълчват с/у цесекари, левскари се бият с левскари, най-голямото дерби падна от 60-70 хил. зрители на 15-20 хил., а от всичко това се възползват някои други, на които това им беше целта!

Човека не говори само за дербито, а за това ,че докато се замоизяждаме вие сините помежду си и ние червените,футбол няма да има.Нека я има спортната злоба закачките,но мисля ,че нещата преминаха всякакви граници и затова сме си виновни ние феновете ,че позволяваме да ни водят трети страни за носа.Прав е колегата други се облагодетелстват на наш гръб.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2019 10:05

kamilata3 написа:
modor написа:

Човека не говори само за дербито, а за това ,че докато се замоизяждаме вие сините помежду си и ние червените,футбол няма да има.Нека я има спортната злоба закачките,но мисля ,че нещата преминаха всякакви граници и затова сме си виновни ние феновете ,че позволяваме да ни водят трети страни за носа.Прав е колегата други се облагодетелстват на наш гръб.

А, да бе, то понеже ние привържениците играем долу на терена или пък тренираме отборите и прилагаме съответната тактика за мача. Сигурно и ние правим трансферите и сме отговорни за инвестиционните програми в школите и методиките им. Айде стига сте търсили проблемите там, където не са. Знам, че вие така сте свикнали по принцип, ама тука не минават тия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 май 2019 10:08

Само дето не е Люпко тренера им. ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 май 2019 10:11

Тактиката се прави от Люпко,а Митов само се разхожда по тъч линията ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 май 2019 10:17

metodito написа:Само дето не е Люпко тренера им. ;)

Моля???

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 май 2019 10:27

NOMER14 написа:

Моля???

Методи се отнася към Люпко както Христос с Мария Магдалена. Може да е к*рва, но му опрощава всички грехове :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2019 10:31

Не, не изобщо не е той, то не си личи. Това, че не дава интервюта, не означава, че не реди тактиката и смените.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”