34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Мнения: 4245
Регистриран на: 06 юни 2008 14:38
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот k_oleto » 19 май 2019 00:05

HardWork написа:
k_oleto написа:
HardWork написа:
mikata написа:Нещо гнило има тук, Домусчиев май не иска да е шампион!

Именно! Ако искаше да стане шампион днеска щяха да ви спукат гьона, а съдията нямаше да ви подари фал и да изгони двама от Лудогорец. В последно време реферите спряха да ни режат, което също подсказва, че Домуса не гони титла. Въпроса е дали ние искаме да станем шампиони (под ние имам предвид ГГ)?? Миналата седмица мача на Армията си беше откровенно съмнителен, сякаш и двата отбора играха за Х! До сега като изключим днешната победа, при всяка издънка на Разград си дънихме и ние, без да има никаква логика.


Какво именно! ?? а хванем ли бас ??

Ами не ти ли прави впечатление, че има нещо гнило? За какво да се хванем на бас? Аз не изключвам варианта да станем шамиони, просто и това ми изглежда сякаш много наредено :mrgreen: ...


ако имаше нещо уредено.........Лудогорец нямаше да са със статистика: ПЗРРР
щяха да са си капарирали титлата и туй то
Представям си, ако бяха само с победи и точка разлика = щеше да уревеш махалата

На линия
Потребителски аватар
bubka
Мнения: 9221
Регистриран на: 12 юли 2011 00:34

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот bubka » 19 май 2019 00:26

HardWork написа:
mikata написа:Нещо гнило има тук, Домусчиев май не иска да е шампион!

Именно! Ако искаше да стане шампион днеска щяха да ви спукат гьона, а съдията нямаше да ви подари фал и да изгони двама от Лудогорец.


Той пак ще си стане шампион, ама знаете ли колко е коефициента за три червени картона в едно полувреме :lol: . Те двамата с Божков си се намериха.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

peliforewer
Мнения: 9487
Регистриран на: 18 фев 2011 17:40
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот peliforewer » 19 май 2019 00:29

Прехвърчат искри в темата,нито мачовете са нагласени,нито има някаква далавера,просто първите три отбора са много слаби и докато за ЦСКА и Левски е обяснимо то за Лудогорец е изненада,може да гадаем дали отстраняването от отбора на Ренан и Натанаел не е взривило обстановката в съблекалнята или високата възраст на футболистите си казват думата,но този отбор в момента няма нищо общо с това което беше,а днес без Марселиньо и Вандерсон нямаха никаква идея в атака,без дузпа не виждах как ще вкарат гол.толкова за Лудогорец да се оправят.ЦСКА тази пролет вече трябваше да си е осигурил титлата ,не го е направил единствено заради неадекватно ръководство,слаби треньори и футболисти.Какво имам предвид, ако бяха привлекли поне двама-трима сносни футболисти на позиции където сме зле,ляв бек,плеймейкър и централен нападател отборът щеше да изглежда по съвсем друг начин,истинско чудо е че Соу издържа да играе вече цял сезон без алтернатива,затова не се чудете защо напоследък не играе както в началото на сезона.За мача днес,изиграхме го типично в стил Люпко Петрович,в началото много добре с пресиране,бързина и вместо да използваме объркването на Берое и да си решим мача до 30 мин. позволихме второто полувреме да ни смачкат и само късметът ни покри.През целият мач много непредизвикани грешки от нашите футболисти,кой не се опита да изведе футболисти на Берое опасно срещу защитниците ни,Евандро,Сержиньо,Пинто,Тиаго,Бикел се надпреварваха да правят подаръци на заралии.Светлият лъч от цялата работа са Антов,Турицов и Чорбаджийски,тези момчета са млади,нахъсани и с качества,това е бъдещето на ЦСКА ,нямаме нужда от футболисти които играят на забавен каданс,футболисти които не могат да спират топката,футболисти които не могат да си подадат два паса на 5м разстояние,какви чужденци уж звезди имаме в ЦСКА като може би най-добър този сезон е Турицов,едно момче докарано на пожар от Б група.Накрая няколко думи за Люпко Петрович защото на всички ни е ясно че той е треньора на ЦСКА в момента,използва максиума от този състав и съумява да излъже противниците,единствено Лудогорец взеха равен но там решаваща се оказа изпуснатата дузпа,ако Любо Пенев не беше изолирал Петрович а се допитваше до него може би щяхме да избегнем резила за Купата и впоследствие загубата в Пловдив за шампионата.Остават два мача до края,за нас ще е много трудно да вземем трите точки срещу Левски защото нашите момчета този шампионат се дънят във всички дерби-мачове,а иначе ако се играе феърплей Лудогорец като нищо могат да загубят още точки,те са разколебани,а без Марселиньо и Вандерсон са съвсем друг отбор.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963
Мнения: 14213
Регистриран на: 13 сеп 2010 19:28

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2019 08:19

peliforewer написа:Прехвърчат искри в темата,нито мачовете са нагласени,нито има някаква далавера,просто първите три отбора са много слаби и докато за ЦСКА и Левски е обяснимо то за Лудогорец е изненада,може да гадаем дали отстраняването от отбора на Ренан и Натанаел не е взривило обстановката в съблекалнята или високата възраст на футболистите си казват думата,но този отбор в момента няма нищо общо с това което беше,а днес без Марселиньо и Вандерсон нямаха никаква идея в атака,без дузпа не виждах как ще вкарат гол.толкова за Лудогорец да се оправят.ЦСКА тази пролет вече трябваше да си е осигурил титлата ,не го е направил единствено заради неадекватно ръководство,слаби треньори и футболисти.Какво имам предвид, ако бяха привлекли поне двама-трима сносни футболисти на позиции където сме зле,ляв бек,плеймейкър и централен нападател отборът щеше да изглежда по съвсем друг начин,истинско чудо е че Соу издържа да играе вече цял сезон без алтернатива,затова не се чудете защо напоследък не играе както в началото на сезона.За мача днес,изиграхме го типично в стил Люпко Петрович,в началото много добре с пресиране,бързина и вместо да използваме объркването на Берое и да си решим мача до 30 мин. позволихме второто полувреме да ни смачкат и само късметът ни покри.През целият мач много непредизвикани грешки от нашите футболисти,кой не се опита да изведе футболисти на Берое опасно срещу защитниците ни,Евандро,Сержиньо,Пинто,Тиаго,Бикел се надпреварваха да правят подаръци на заралии.Светлият лъч от цялата работа са Антов,Турицов и Чорбаджийски,тези момчета са млади,нахъсани и с качества,това е бъдещето на ЦСКА ,нямаме нужда от футболисти които играят на забавен каданс,футболисти които не могат да спират топката,футболисти които не могат да си подадат два паса на 5м разстояние,какви чужденци уж звезди имаме в ЦСКА като може би най-добър този сезон е Турицов,едно момче докарано на пожар от Б група.Накрая няколко думи за Люпко Петрович защото на всички ни е ясно че той е треньора на ЦСКА в момента,използва максиума от този състав и съумява да излъже противниците,единствено Лудогорец взеха равен но там решаваща се оказа изпуснатата дузпа,ако Любо Пенев не беше изолирал Петрович а се допитваше до него може би щяхме да избегнем резила за Купата и впоследствие загубата в Пловдив за шампионата.Остават два мача до края,за нас ще е много трудно да вземем трите точки срещу Левски защото нашите момчета този шампионат се дънят във всички дерби-мачове,а иначе ако се играе феърплей Лудогорец като нищо могат да загубят още точки,те са разколебани,а без Марселиньо и Вандерсон са съвсем друг отбор.

:lol: Това ми звучи, като - Страхотен удар, но слаб и не точен :lol: С други думи отбора за нищо не става, а ти се дразниш че не си е осигурил титлата :lol:
То с привличането на класни дутболисти и добро ръководство всеки отбор може да има претенции за титла.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Мнения: 5700
Регистриран на: 22 фев 2017 10:11
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот gihuelo » 19 май 2019 17:16

От този мач най-важни са трите точки.
Трябва обаче да отбележим добрата игра на Черни! Извади 3-4 чисти гола.
Бикел ,който иначе харесвам падна или се подхлъзна точно 14 пъти! Все едно беше с маратонки.
Направи ми впечатление ,че Антов се кара почти на всички пред него ,което значи че е лидер още от сега.
Като го няма Малинката да търчи пред защитата нещата са нелицеприятни :)
Общо взето стила на Дъртия дава резултати :)

kamilata3
Мнения: 694
Регистриран на: 19 май 2010 09:50
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот kamilata3 » 20 май 2019 13:50

HardWork написа:Някой има ли логично обяснение, защо нашите спряха да играят второто?? Сякъш се опитваме да създаваме положения за Берое!


Колко баса загуби на този мач?
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
HardWork
Мнения: 2736
Регистриран на: 29 авг 2010 19:17
Местоположение: ...
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот HardWork » 20 май 2019 22:33

kamilata3 написа:
HardWork написа:Някой има ли логично обяснение, защо нашите спряха да играят второто?? Сякъш се опитваме да създаваме положения за Берое!


Колко баса загуби на този мач?

Много! Хващам се на бас, че утре ще сцепим сините с 5 гола разлика!

kamilata3
Мнения: 694
Регистриран на: 19 май 2010 09:50
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот kamilata3 » 20 май 2019 23:25

HardWork написа:
kamilata3 написа:
HardWork написа:Някой има ли логично обяснение, защо нашите спряха да играят второто?? Сякъш се опитваме да създаваме положения за Берое!


Колко баса загуби на този мач?

Много! Хващам се на бас, че утре ще сцепим сините с 5 гола разлика!

Това вече е хубав бас,ще го спечелиш и аз съм поне за 0-3 .
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
HardWork
Мнения: 2736
Регистриран на: 29 авг 2010 19:17
Местоположение: ...
Контакти:

Re: 34 кръг / Берое - ЦСКА / 2019-05-18 20:30ч.

Мнениеот HardWork » 21 май 2019 17:21

kamilata3 написа:
HardWork написа:
kamilata3 написа:
HardWork написа:Някой има ли логично обяснение, защо нашите спряха да играят второто?? Сякъш се опитваме да създаваме положения за Берое!


Колко баса загуби на този мач?

Много! Хващам се на бас, че утре ще сцепим сините с 5 гола разлика!

Това вече е хубав бас,ще го спечелиш и аз съм поне за 0-3 .

Трудно, но да видим :mrgreen: !


Върни се в “ЦСКА”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта