Ама да видим, де. Очаквам интересни пресконференции в близките седмици.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Хах, на такава врътка с дълговете може да завиди и "спортния меценат" от Микре.
Последна промяна от TristaNNN на 17 май 2019 09:54, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
SANSIRO7 написа:А стопанската дейност на новата фирма е? С какъв капитал е? Как се прехвърля дълг на фирма без дейност? Я някой светнат да каже.
И аз не разбирам от такива неща, но това явно е факт вече го има и по другите сайтове, а и Томето го намекна. Това тези 15 милиона ако не са вече дълг на Левски е направо повече от чудесно.
Правим пробив в ЛЕ и си оправяме дълговете. След това козирка и да се почва следващия сектор. Поне това си пожелавам...
modor написа:Що за глупост е това. Очаквам скоро време да не ни допускат на сектора
Айде пак недоволни... това е най-доброто, което можеше да стане и за, което беше виновен Иво Козирката ТОнев и Батков
- modor
- Контакти:
TristaNNN написа:Хах, на такава врътка с дълговете може да завиди и "спортния меценат" от Микре.![]()
Дай да почваме и другите сектори. После се знае: Сектор Б - "Само Левски". Сектор В -" Сини шампиони"
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
niki4Him написа:modor написа:Що за глупост е това. Очаквам скоро време да не ни допускат на сектора
Айде пак недоволни... това е най-доброто, което можеше да стане и за, което беше виновен Иво Козирката ТОнев и Батков
Няма как да не съм доволен, че се маха тази тежест. Просто всичко ми е много съмнително. Смятай какъв рев от враговете ще падне сега.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Що за глупост е това. Очаквам скоро време да не ни допускат на сектора
Без дългове и приказки как ни закриват, няма да е интересно... Съсипаха я тая държава!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
modor написа:niki4Him написа:modor написа:Що за глупост е това. Очаквам скоро време да не ни допускат на сектора
Няма как да не съм доволен, че се маха тази тежест. Просто всичко ми е много съмнително. Смятай какъв рев от враговете ще падне сега.
Ами така е, не е малко от главата да ти се махнат някакви си 15 милиона дето си седят... да не говорим Левски от както го има новия сектор не е прибирал нищо от билети за сектор А.
А те вече почнаха да мрънкат особено пенбенените от Армията.
Имам някакво странно усещане, че професор Томов е съветвал г-н Божков!
А това как се прехвърля собственост на нещо, което не е твое ми е малко мътно, но може и тук да има някаква врътка.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Какви са тези врътки със сектора ?
Интересно: Правите още 3 фирми: Ние сме Левски 1, 2 и 3 - за останалите сектори и чисто нов стадион.
А.....на това и Гришата ще завиди!
Интересно: Правите още 3 фирми: Ние сме Левски 1, 2 и 3 - за останалите сектори и чисто нов стадион.
А.....на това и Гришата ще завиди!