rane написа:olimpi написа:Истината ще си проличи следващите два мача с Делиормана и тирето. Ако ги вземем , на някой доста ще му припари, хеле пък ако чорбое им тресне един хикс на тирето.
При всички случаи при добро представяне в следващите два мача може да се помисли нашият си чичо Гошо да остане. Защото това е пътят, както писаха горе сплав от наши си играчи + няколко по-опитни българи и класни чужденци (Холмар, Павлин, Мариани и Тиам - вчера специално го гледах, въпреки понякога неразумната му игра, той чете играта на противника и с дългата си крачка обира страшно много топки, играч тип Виера, е не с неговите качества, но все пак).
Освен това ГТ ще налага младоци (вчера бяха двама, които играха доста прилично, а Стаси показа страхотно израстване), знае си ги , а се след като са му минали през ръцете имат нещо доста повече от уважение към него.
Дано не разпродадем отбора (Сляи, Холмар, Тиам) и не се напълним с легионери, че нищо по-различно от предишните десет години няма да се получи.
Не си мисли, че Берое няма да разтвори бузки на тирето. Особено пък, ако ние треснем турците преди това! Такива бузки ще разтворят заралии, че цял петролен танкер да можеш им набута
Напълно съгласен съм с теб, че на всяка цена трябва да задържим Холмар и Тиам, а и Костов също, освен ако някой отбор не извади добри пари за него(4-5 млн. лв). Холмар и Тиам са ни стълбове в защита и средата на терена. Заедно с Рейш, Д. Иванов(дано Господ му помогне и се спре с тези чести контузии), Райнов и Юруков евентуално там не бихме имали никакви проблеми през следващия сезон. По фланговете обаче ръководството трябва да намери алтернативи. Жиката е добре, но не се знае колко още ще издържи. Горанов е пълен потрес този сезон.
Ако по програма са след нас е ясно че ще се н..ят като за световно.
От дясно Жиката е лидер, но вече поиздъхва малко, но да не забравяме, че се връща Найденов, за който има доста суперлативи.
Горанката показва добро взаимодействие с Павлин на левия фланг, но само в атака. Вчера си изпусна човека за гола на Морето, отделно прави доста грешки и играе нечисто в защита. Франсето явно иска да се маха, а и не е ясно каква му е заплатата и с оглед на редуцирането на бюджета може да изникне проблем.
В центъра на защитата с Холмар, Дидо, Рейш сме ОК, както и в центъра на терена.
За по-горния пост, гледал съм Пецата Петров като ученик, тогава по едно време играехме на Раковски и ми беше близо до даскалото и извънкласната дейност, та ги гледах.
Шпайдела налагаше, явно повлиян от действащия ЕШ Франция, модерен стил на бековете - да атакуват и мачкахме покойника преди да ни накажат. Пецата играеше с финес за разлика от първа хирургия Пацо Николов.
А Хубси го взехме като десен бек и стана един от най-добрите ни ЦЗ играли за нас (от тези които съм гледал след Ники Илиев и Топчо). Дъртилката и Сашо Марков запълваха дупки и изправяха косите поне с една митревка на мач.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.