goshev написа:Как да напреднеш с куци коне?
Това е вярно. В момента в ЦСКА има ръгачи, а на нас ни трябват играчи.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
goshev написа:Как да напреднеш с куци коне?
Kiril2681 написа:goshev написа:Как да напреднеш с куци коне?
Това е вярно. В момента в ЦСКА има ръгачи, а на нас ни трябват играчи.По ред обстоятелства го докарахме до мач, в който играем за титла, обаче нямахме ФУТБОЛНИ аргументи да го вземем. Раздаване, тичане, енергия и дух - ок, ама футбола го нямаше. Как да вземеш мача без точен удар във вратата?! Аз не помня такъв, ако някой е видял, ще бъда много благодарен да ме осветли. Имаме Малинов, Пинто, Бикел, Евандро, Чорбата, Соу, Жоржиньо...ръгач до ръгача! Имаме и Джеси, който играе футбол, ама на малки вратички, пред блока.
Имаме и Томаш, в който има футболна мисъл, но няма физ. скорост. Имаме и Жеферсон, който е по-добре да нямаме - без коментар! Липсваше Тиаго, който е също като Томаш - има футбол в него, но няма необходимите физ.данни, за да го покаже на нивото, което е необходимо. И кво остана ....Енрике и Турицов..евалла и на двамата, повече на втория, ама това е смешно за отбор като ЦСКА! И тъжно! Този мач показа и друго - вината не е в треньорите ни, колкото и да сменим..се тая. Видя се и друго - публиката е там, на Армията, просто чака такива мачове, налична е, просто иска мачове със заряд и поне малко футбол - шапка свалям на всички, които напълниха стадиона! Ама само те не стигат - наистина трябва да се играе и футбол
Mitata написа:Ръководството се оправдава с лафа за капарираната титла. Дано желанията и възможностите на Ганчев и Инджов не са простират до второто място и втори - трети предварителен кръг за ЛЕ.
Kiril2681 написа:Mitata написа:Ръководството се оправдава с лафа за капарираната титла. Дано желанията и възможностите на Ганчев и Инджов не са простират до второто място и втори - трети предварителен кръг за ЛЕ.
Не знам, Мита, надявам се вече да са избили тези 8мил. и да помислят малко по-футболно. Въпреки, че се съмнявам, сега и стадион ако тръгнат да правят...а ТРЯБВА да тръгнат! Реално титла без победа и вкаран гол ( 1! на Десподов ) срещу Лудогорец и Левски няма как да се спечели! Този път, за разлика от предните години, не се издънихме срещу "малките", ако не се брои онзи нещастен мач със Славия, обаче в шестицата сме просто потресаващи! Може би само някакъв извънземен късмет, който да ни вкара в групите на ЛЕ би помогнал - финансово, а и да им се услади на ръководството, но такъв късмет няма, така че...уф!
CaptainBertorelli написа:Не знам какви са функциите на Джарета, какви са на Стоилов. Има нещо сбъркано, чисто структурно. Както и да е, моля се да надделее разума. А разумното е, връщаш Гълъбов, ако има още един като Турицов, още по-добре. 2-3 юноши и МАКСИМУМ още 1-2 бежанци, които можем да препродадем, евентуално. Ако искаме някой ден да изгрее слънцето, не трябва да държим да е непременно утре!
Mitata написа:Ганчев е четвърта година в ЦСКА, но напредък няма никакъв. Нещо повече, възможно е да се върнем назад, ако се наложи повторен търг за активите.
Честно казано очаквах много повече от Ганчев. При тази гореща фенска подкрепа ЦСКА трябваше да върши низ от чудеса.
Дано скоро ме опровергае, на надали. Изглежда не се отличава от останалите олигарси и си прави сметка за всяко левче.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Наистина ми е много интересно на база, какво си очаквал много повече от него?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 4 госта