Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

krumeto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот krumeto » 11 май 2019 04:44

baraba написа:Ми не знам, какви са тия уговорки дето трябвало 2:0 да завърши пък той завършил 1:0 ... т'ва са к'во е :roll: Айде по сериозно, може ли ?
Много по интересни са другите мачове с отбори от топ 3 :
Верея 3:4 Левски .... много интрига, много чудесии и на точен резултат е муцка за нагласено тото ;)
Верея 0:0 Лудогорец .... изключително изненадващ резултат за дадения момент .... отново муцка е за нагласено тото ...
В нито един от всичките мачове, които се разследват не може да се докаже НИЩО и ще си останат ей така ... по СЪМНЕНИЯ ... по съмнения обаче няма присъда в НИТО един съд в света ... освен може би в ... България :oops:
"Нямаме някакви други данни освен съмнения, които са на Българския футболен съюз", обясни пред bTV Надежда Белчева - говорител на Районната прокуратура в Стара Загора.

Интересно, как пък съмненията се раздухаха точно преди решаващия мач с ... Лудогорец :shock:

Да, прав си може би. Но всеки се пита защо "съмненията" падат и се споменава пак един отбор, който бе уличен преди няколко години в употреба на допинг???
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2019 09:24

krumeto написа:
baraba написа:Ми не знам, какви са тия уговорки дето трябвало 2:0 да завърши пък той завършил 1:0 ... т'ва са к'во е :roll: Айде по сериозно, може ли ?
Верея 3:4 Левски .... много интрига, много чудесии и на точен резултат е муцка за нагласено тото ;)
Верея 0:0 Лудогорец .... изключително изненадващ резултат за дадения момент .... отново муцка е за нагласено тото ...
В нито един от всичките мачове, които се разследват не може да се докаже НИЩО и ще си останат ей така ... по СЪМНЕНИЯ ... по съмнения обаче няма присъда в НИТО един съд в света ... освен може би в ... България :oops:
"Нямаме някакви други данни освен съмнения, които са на Българския футболен съюз", обясни пред bTV Надежда Белчева - говорител на Районната прокуратура в Стара Загора.

Интересно, как пък съмненията се раздухаха точно преди решаващия мач с ... Лудогорец :shock:

Да, прав си може би. Но всеки се пита защо "съмненията" падат и се споменава пак един отбор, който бе уличен преди няколко години в употреба на допинг???

Обществена тайна е че на вашите в България е забранено да се правят проби за допинг.Как си обясняваш че второто полувреме в последния шампионатен мач в Разград с ЦСКА зелените припкаха като че ли срещата сега започваше.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2019 11:59

krumeto написа:

Първо ... как едни нормален човек би си обяснил да се "разследва" някой заради "съмнения" за уговорка на мач, който трябвало да завърши 2:0 пък той реално завършил ... 1:0 .... изобщо как може изобщо да се говори за каквато и да е уговорка в този случай :idea:
Второ ... Как пък точно тези "съмнения" и конкретни действия се развихриха точно ... ама ТОЧНО два дена преди така важния за вас мач с който евентуално се решава титлата този сезон :roll:
Трето ... дали тези "съмнения" не са изказани пред прокуратурата с определена цел, от определени хора в БФС обслужващи един ... "проект-кауза" ... защото ОТНОВО има ОПАСНОСТ (според един собственик на "проект") ... ЦСКА да стане шампион :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 май 2019 15:32

peliforewer написа:
Sstefanov написа:
peliforewer написа:ЦСКА сме така устроени да се мъчим на два,ако се наложи на три фронта.На нас шпалири не ни правят, но и ние не правим шпалири, всичко което ни е дала държавата си го плащаме двойно и тройно , на нас не ни пращат спонсори, не ни дават базите безвъзмездно и безсрочно, плащаме над милион лева на година за да сме на Армията и Панчарево, а други им подариха базите за тридесет години при символичен наем от десетина хиляди лева на година. Не се оплакваме само показваме фактите такива каквито са и въпреки това сме до последно в борбата и за Купата и за титлата.

Защо лъжеш, че плащате за армията? За последните 30 години и вие не сте платили стотинка. Другата лъжа е сумата 1 мил, ама друг път. 257 хил и някой друг лев отгоре.

Аз вярвам на официалната информация, а не на хора на които омразата и злобата към ЦСКА им осмисля живота.Когато Титан поискаха стадиона на концесия и той им беше даден след като бяха уредени финансовите взаимоотношения между клуба и Държавата. Има и изявление на зам.министър мисля че на финансите в което се каза че ЦСКА е платил всичко дължимо за базите си.Наскоро Гриша Ганчев заяви че в момента ФК ЦСКА плаща на година около милион и половина лева с ддс за базите си, за мен това е официална информация казана от този който плаща,не съм чул някой от ММС да я оспори.А въпреки че Кралев даде обещание че приеме ли се Закона за спорта базите на ЦСКА ще бъдат дадени за 30години, закона бе приет преди няколко месеца но развитие няма и срока за отдаване под наем продължава да е 10години, нещо което отказва всеки нормален инвеститор да прави нещо дългосрочно. Можех и да ти покажа цитираните от мен факти,но съм на работа и пиша от телефона, но ти гарантирам че посоченото от мен е истина.

Плащате си всичко на държавата?- странно. Аз доколкото си спомням според съда задълженията на ЦСКА ( ако се считаш за цесекар, ако си от Литекс , пропусни настоящия коментар- той не се отнася към теб). към държавата са приблизително 13 млн лв (без лихвите) , общата сума платена за ТМ към НАП е 8 млн(Апропо за тази сума дължат ли се данъци? Както дължат ли се данъци на "изкупуването" на "Ред Енималс" от ЦСКА-София?(между другото никъде не разбрах точно за каква е изкупено "Ред Енималс"?- дали държавата не е ощетена от тези евкалибристики?)Аз ли не разбирам от математика или дължите и то не малко ;) .
Би ли посочил какви правомощия точно има зам.министъра на финансите по изнесената от теб информация.Защото според общо взето никакви. Въпроса е от правомощията на съвсем друга институция. Надявам се правиш разлика между "уредени взаимоотношения" и "платени задължения" . Ако не правиш -питай ,ще ти бъде обяснено. Античното ЦСКА не е платил никога и една стотинка наем за базите си. Оставям настрана ,че наема беше смехотворен-колкото на средно голям магазин на "Витошка".
Надявам се ти ясно ,че разходите ,които прави един клуб за поддръжка на базата си надхвърля многократно като стойност наема за същата и е напълно нормално тези разходи да бъдат прихванати от наема(стига да не се надписани или изкуствено увеличени).
Много обичате да се сравнявате с другите клубове , но сравни "Лудогорец Арена" или Герена с Армията ?- Май разликата се изразява в десетки милиони лв . Защо я има тази разлика питайте вашите началници.
Това ,че разходите на ЦСКА-София за базата са около 1,5 млн лв на година- според мен са в този порядък,дори е много вероятно и тази сума да е занижена. Без да искам да се самоцитирам .Още преди около 10 години в този форум писах,че поддръжката на Армията и на Герена на година е в порядъка на 1-1,5 млн лв на година и това преди около 10 години без да се правят някакви значителни инвестиции и при тогавашното ниво на цените , в момента може да се счита и двойно приблизително. Но тази сума от 1,5 млн лв не е платена на Държавата, а е платена за базата. Разноските към Държавата са относително малка част от нея.
Между другото нещо изгубих нишката. Какво се случи с отдаването на Армията на концесия по времето на Титан- беше ли отдадена или не? има ли някой ,който е виждал въпросния договор? Ако беше отдадена какво прави в момента ЦСКА-София на Армията? Ако ли не -защо пишеш глупости. Ако е бил развален договора за концесия- не съм чул, а и процедурата е много дълга ,сложна и тежка и няма как да стане до момента в който ЦСКА-София се настани на Армията.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 май 2019 18:43

Хонда, надрънкал си един куп глупости, примесени с откровени лъжи, но опита ме е научил, че е безсмислено човек да се въвлича в спорове с тебе .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2019 18:44

honda написа:
peliforewer написа:
Sstefanov написа:
peliforewer написа:ЦСКА сме така устроени да се мъчим на два,ако се наложи на три фронта.На нас шпалири не ни правят, но и ние не правим шпалири, всичко което ни е дала държавата си го плащаме двойно и тройно , на нас не ни пращат спонсори, не ни дават базите безвъзмездно и безсрочно, плащаме над милион лева на година за да сме на Армията и Панчарево, а други им подариха базите за тридесет години при символичен наем от десетина хиляди лева на година. Не се оплакваме само показваме фактите такива каквито са и въпреки това сме до последно в борбата и за Купата и за титлата.

Защо лъжеш, че плащате за армията? За последните 30 години и вие не сте платили стотинка. Другата лъжа е сумата 1 мил, ама друг път. 257 хил и някой друг лев отгоре.

Аз вярвам на официалната информация, а не на хора на които омразата и злобата към ЦСКА им осмисля живота.Когато Титан поискаха стадиона на концесия и той им беше даден след като бяха уредени финансовите взаимоотношения между клуба и Държавата. Има и изявление на зам.министър мисля че на финансите в което се каза че ЦСКА е платил всичко дължимо за базите си.Наскоро Гриша Ганчев заяви че в момента ФК ЦСКА плаща на година около милион и половина лева с ддс за базите си, за мен това е официална информация казана от този който плаща,не съм чул някой от ММС да я оспори.А въпреки че Кралев даде обещание че приеме ли се Закона за спорта базите на ЦСКА ще бъдат дадени за 30години, закона бе приет преди няколко месеца но развитие няма и срока за отдаване под наем продължава да е 10години, нещо което отказва всеки нормален инвеститор да прави нещо дългосрочно. Можех и да ти покажа цитираните от мен факти,но съм на работа и пиша от телефона, но ти гарантирам че посоченото от мен е истина.

Плащате си всичко на държавата?- странно. Аз доколкото си спомням според съда задълженията на ЦСКА ( ако се считаш за цесекар, ако си от Литекс , пропусни настоящия коментар- той не се отнася към теб). към държавата са приблизително 13 млн лв (без лихвите) , общата сума платена за ТМ към НАП е 8 млн(Апропо за тази сума дължат ли се данъци? Както дължат ли се данъци на "изкупуването" на "Ред Енималс" от ЦСКА-София?(между другото никъде не разбрах точно за каква е изкупено "Ред Енималс"?- дали държавата не е ощетена от тези евкалибристики?)Аз ли не разбирам от математика или дължите и то не малко ;) .
Би ли посочил какви правомощия точно има зам.министъра на финансите по изнесената от теб информация.Защото според общо взето никакви. Въпроса е от правомощията на съвсем друга институция. Надявам се правиш разлика между "уредени взаимоотношения" и "платени задължения" . Ако не правиш -питай ,ще ти бъде обяснено. Античното ЦСКА не е платил никога и една стотинка наем за базите си. Оставям настрана ,че наема беше смехотворен-колкото на средно голям магазин на "Витошка".
Надявам се ти ясно ,че разходите ,които прави един клуб за поддръжка на базата си надхвърля многократно като стойност наема за същата и е напълно нормално тези разходи да бъдат прихванати от наема(стига да не се надписани или изкуствено увеличени).
Много обичате да се сравнявате с другите клубове , но сравни "Лудогорец Арена" или Герена с Армията ?- Май разликата се изразява в десетки милиони лв . Защо я има тази разлика питайте вашите началници.
Това ,че разходите на ЦСКА-София за базата са около 1,5 млн лв на година- според мен са в този порядък,дори е много вероятно и тази сума да е занижена. Без да искам да се самоцитирам .Още преди около 10 години в този форум писах,че поддръжката на Армията и на Герена на година е в порядъка на 1-1,5 млн лв на година и това преди около 10 години без да се правят някакви значителни инвестиции и при тогавашното ниво на цените , в момента може да се счита и двойно приблизително. Но тази сума от 1,5 млн лв не е платена на Държавата, а е платена за базата. Разноските към Държавата са относително малка част от нея.
Между другото нещо изгубих нишката. Какво се случи с отдаването на Армията на концесия по времето на Титан- беше ли отдадена или не? има ли някой ,който е виждал въпросния договор? Ако беше отдадена какво прави в момента ЦСКА-София на Армията? Ако ли не -защо пишеш глупости. Ако е бил развален договора за концесия- не съм чул, а и процедурата е много дълга ,сложна и тежка и няма как да стане до момента в който ЦСКА-София се настани на Армията.

За разлика от теб нямам време да пиша ЕСЕ,само показвам някои факти от историята с базите на ЦСКА,ти твърдиш че ЦСКА не са платили стотинка за наема на базите си ,аз съм категоричен че не стотинки ,а милиони са платени от различните собственици на ЦСКА и продължават да се плащат.Фактите които съм предоставил не са по хронологичен ред ,но който има малко мозАк би трябвало да разбере за какво става дума.Базите бяха отнети от ММС след фалита и бяха придобити след търг спечелен от Гриша Ганчев.
[offtopic]Дълг към НАП спира концесията на Армията
Дълг от около 2 млн. лв. към Националната агенция по приходите е последната пречка футболен клуб ЦСКА да вземе на концесия Българска армия. Шефовете на червените Димитър Борисов и Иво Иванов в срок до 31 март трябва да подпишат договор за разсрочване на задълженията си с данъчните, за да получат стадиона в Борисовата градина и тренировъчната база в Панчарево. За целта те ще прехвърлят активи от основния си бизнес към фирмата-собственик на ЦСКА - Титан Спорт, с които да обезпечат дълга. Клубът изплати голяма част от задълженията си към държавните ведомства, като само през последните седмици бяха погасени просрочени над 1 млн. лв. към институции, бивши играчи и служители.

Според действащите наредби на БФС е необходимо всеки футболен клуб да е изчистил дълговете си за изминалата календарна година, ако иска да бъде лицензиран за новия сезон. Изключение се прави само при подписано споразумение за разсрочване или ако има съдебен спор за сумите. От страна на Министерството на спорта са готови с договора за концесия, като той ще е за 20+10 години. Червените ще трябва да съборят и незаконните постройки в Панчарево, за да получат държавната благословия.

Собственикът на ЦСКА “Титан спорт” ЕАД ще трябва да се издължи на държавата за използван морски плаж, за да получи стадион “Българска армия” в София и спортния комплекс в Панчарево. Това става ясно от публикувано правителствено решение по въпроса. “Титан спорт” дължи 90 427 лв. по концесия за използване на плаж “Иканталъка I” в Каварна. Тъй като дружеството не изпълняваше задълженията си, правителството разтрогна договора с него в началото на април.

Освен това “Титан чистота” дължи 2 025 917 лв. за стопанисване на централния плаж в Кранево от 2006 до 2010 г. и 334 505 лв. по концесия за плажна ивица “Бяла Карадере”. Тези суми обаче не са записани в решението за предоставяне на двете спортни съоръжения въпреки заръката на премиера Бойко Борисов преди време да бъдат прихванати всички задължения на “Титан” към държавата, преди тя да даде стадиона на ЦСКА, пише "24 часа". Според юристи просто няма връзка между двете фирми.

От Министерството на регионалното развитие обясниха, че се водят дела за натрупаните задължения по трите концесии и те ще решат окончателния размер на сумите, тъй като се начисляват и лихви.

Според правителственото решение ЦСКА също ще трябва да плати дълговете си от 2,5 млн. лв. към държавата, като част от тях ще бъдат използвани за подобряване на двата спортни имота, които получава клубът. Сумата остана само 382 хиляди след последния ремонт на стадиона, потвърдиха от спортното министерство. След сключването на договора и тя ще може да бъде инвестирана според точка три на решението.

Освен стадион “Българска армия” ЦСКА взема едноименния спортен комплекс към него от 61 372 кв. м и футболната база в Панчарево. Процедурата за това трябва да стартира ведомството на Свилен Нейков, като срокът за отдаването е 10 + 20 години.

Предстои сключването и на допълнително споразумение с областния управител на София Данаил Кирилов за предоставяне на прилежащи терени около стадиона. Водят се преговори ЦСКА да получи и площадката пред “Българска армия”, която да използва за паркинг, но само при спортни прояви, за да не се нарушава спокойствието в Борисовата градина. За своя сметка клубът ще трябва да изгради и поддържа алеите, водещи към стадиона на 500 м от него. В момента обаче тя също се ползва за паркинг, и то безплатен. Никой не се интересува за спокойствието на хората в Борисовата градина. Проблемът е абсолютно същият и с Националния стадион “Васил Левски”, където е немислимо да се мине от паркиралите автомобили.

Вчера в спортното министерство никой не бе чувал за допълнителните изисквания към ЦСКА за получаването на стадиона. “Червените” са единственият клуб в елита, който плаща наем през последните години на държавата. Всички останали отбори си решиха тихомълком проблемите с помощта на правителство и община. Левски взе безсрочно и безвъзмездно “Георги Аспарухов” от Стефан Софиянски в последния работен ден на служебното му правителство. През скандалната фирма “Софийски имоти” пък стадионът на Славия и дори паркът около него в "Овча купел" се оказаха апортирани в акционерното дружество. Единствено Локомотив имаше сериозни проблеми, защото дори не се знаеше кой е собственик на техния стадион. /БЛИЦ От публикуваните на официалния сайт документи (лист по лист) е видно, че "червените" плащат по 43 158 лв. месечен наем за стадион "Българска армия" и 38 941 лв. за комплекса в "Панчарево", където собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов направиха мащабен ремонт, като възстановиха терените, съблекалните и бунгалата.

Общо ЦСКА-София дава на спортното министерство 82 099 лв. на месец.

Договорите бяха сключени през миналата година, след като Красен Кралев прекрати концесията за същите бази с фалиралия ПФК ЦСКА АД. Сега предстои процедура по отдаване на Армията и "Панчарево" на нов дългосрочен наем. https://clubz.bg/60180-cska_sofiq_plash ... _bazite_si Министърът на спорта Свилен Нейков обяви, че ръководството на ЦСКА вече е изплатило задълженията си и много скоро "червените" ще получат стадион "Българска армия" и базата си в Панчарево.

"ЦСКА изплати задълженията към спортното министерство и до Коледа или Нова година ще бъде разгледан договорът за отдаването на концесия на стадион "Българска армия", каза Нейков по време на тържеството по случай края на съдийската кариера на Антон Генов.

Преди дни шефовете на ЦСКА погасиха и последните 13 000 лева дълг към Министерството на спорта, с което се смяташе, че проблемите им относно концесията на "Армията" вече са минало. Оказа се обаче, че те дължат и близо 95 000 лева на Министерството на регионалното развитие и благоустройство. Дългът на "червеното" ръководство беше във връзка с предоставената му концесия на морски плаж "Икантълъка" край Каварна, която е прекратена през 2010 година. След като и тази сума вече е изчистена, се очаква до края на декември Министерството на спорта и ръководството на ЦСКА да подпишат договор за отдаване стадион "Българска армия" и тренировъчната база в Панчарево на концесия. Щом договорът по отдаването на двата терена стане факт, се очаква Димитър Борисов и Иво Иванов да започнат ремонтните си дейности по тях. https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/sv ... 12366.html
[/offtopic] Оказва се че Титан освен задълженията за наем са трябвало да плащат и едни 92 хил.лв. за някакъв плаж който няма нищо общо с ЦСКА,а ББ искал да се платят и още някакви над 2млн.лв. които Титан дължали извън дейността им с ЦСКА,Да погледнем сега Левски колко платиха като им бяха подарени базите безсрочно и безвъзмездно и как ползваше базите си от 1990-1997г.,а за ползването след това има доклад на Сметната палата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2019 18:49

honda написа:
peliforewer написа:
Sstefanov написа:

Плащате си всичко на държавата?- странно. Аз доколкото си спомням според съда задълженията на ЦСКА ( ако се считаш за цесекар, ако си от Литекс , пропусни настоящия коментар- той не се отнася към теб).....

Стигнах до момента в който най нагло предлагаш на евентуални фенове на Литекс да пропуснат коментара и спрях да чета по нататък ...
Драги ми смехурко (както се почваше в едно емблематично произведение на Елин Пелин) В този форум си пишем фенове на ЦСКА и с споделяме и обменяме информации за ЦСКА ... За Литекс има друг форум и ако имаш някакви съмнения какво да очакваш отиваш ТАМ във форума на Литекс и си ги изнасяш ....
Та по въпроса ... Да ЦСКА си плаща за СОБСТВЕНИЯ си стадион ОТНЕТ разбойнически от комунистите през 1952 година и въпреки реституцията НЕ бе върнат на законния му собственик ! За имота ВСЕ ОЩЕ има нотариален акт ! Та за нашата собственост НИЕ от ЦСКА си плащаме на държавата РЕКЕТ във вид на наем ;) В сравнение с вас , които освен, че не плащате НИЩО ... ами целия български народ ви плаща и консумативите чрез МВР .... същото МВР с което вие уж ... нямахте нищо общо :roll: Освен всичките ви дългове натрупани за разни НЕплащания включително и към НАП (признание на вашия изпълнителен директор) имате още щети нанесени на държавата за над 15 милиона (щети установени от два доклада на Сметната палата) !
Та с какви очи и още повече с какава наглост точно ти и другите като теб идваш и се опитваш да лъжеш и да държиш някаква сметка ? Опа ... забравих ... вие очи нямате :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 май 2019 19:02

[offtopic]Момчета, губите си времето ! След тоя ще дойде друг да изхвърли отпадъчните продукти от лошото си храносмилане! Бараба, за такива като него преди време в едно интервю Ганчев беше казал, че някои хора нямат очи, а стъклени топчета, които може да се ползват за ролери . рeliforewer, браво за труда ти ![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 май 2019 08:35

Отново провален сезон, отново излъгани надежди, ЦСКА не бележи никакъв напредък в играта. Жалко за червените фенове. Има върху какво да се замисли ръководството.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 май 2019 10:46

Как да напреднеш с куци коне?

Върни се в “ЦСКА”