Sstefanov написа:peliforewer написа:k20dan4o написа:peliforewer написа:krumeto написа:baraba написа:Двубоя м/у ЦСКА и Разград ще свири Кабаков
Оле, нали!
Има някакъв символ в това,Кабаков ви донесе първата титла в Разград срещу ЦСКА,един червен картон за едно младо момче от ЦСКА заради неправилно дишане в средата на първото полувреме,после в средата на второто изгони и Дяков и то след като преди това му спести няколко втори жълти картони.Дано сега този дето ви помогна да станете за първи път шампиони ви помогне да се оттеглите от върха с достойнство.
Е няма логика. Той ни е на кадем. Миналата година пак ни помогна като ни изхвърлихте за купата и докато вие продължихте да се мъчите на 2 фронта, ние дръпнахме и взехме титлата.
ЦСКА сме така устроени да се мъчим на два,ако се наложи на три фронта.На нас шпалири не ни правят, но и ние не правим шпалири, всичко което ни е дала държавата си го плащаме двойно и тройно , на нас не ни пращат спонсори, не ни дават базите безвъзмездно и безсрочно, плащаме над милион лева на година за да сме на Армията и Панчарево, а други им подариха базите за тридесет години при символичен наем от десетина хиляди лева на година. Не се оплакваме само показваме фактите такива каквито са и въпреки това сме до последно в борбата и за Купата и за титлата.
Защо лъжеш, че плащате за армията? За последните 30 години и вие не сте платили стотинка. Другата лъжа е сумата 1 мил, ама друг път. 257 хил и някой друг лев отгоре.
Аз вярвам на официалната информация, а не на хора на които омразата и злобата към ЦСКА им осмисля живота.Когато Титан поискаха стадиона на концесия и той им беше даден след като бяха уредени финансовите взаимоотношения между клуба и Държавата. Има и изявление на зам.министър мисля че на финансите в което се каза че ЦСКА е платил всичко дължимо за базите си.Наскоро Гриша Ганчев заяви че в момента ФК ЦСКА плаща на година около милион и половина лева с ддс за базите си, за мен това е официална информация казана от този който плаща,не съм чул някой от ММС да я оспори.А въпреки че Кралев даде обещание че приеме ли се Закона за спорта базите на ЦСКА ще бъдат дадени за 30години, закона бе приет преди няколко месеца но развитие няма и срока за отдаване под наем продължава да е 10години, нещо което отказва всеки нормален инвеститор да прави нещо дългосрочно. Можех и да ти покажа цитираните от мен факти,но съм на работа и пиша от телефона, но ти гарантирам че посоченото от мен е истина.