Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 09 май 2019 12:39

Sstefanov написа:
peliforewer написа:
k20dan4o написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:
baraba написа:Двубоя м/у ЦСКА и Разград ще свири Кабаков :roll:

Оле, нали!

Има някакъв символ в това,Кабаков ви донесе първата титла в Разград срещу ЦСКА,един червен картон за едно младо момче от ЦСКА заради неправилно дишане в средата на първото полувреме,после в средата на второто изгони и Дяков и то след като преди това му спести няколко втори жълти картони.Дано сега този дето ви помогна да станете за първи път шампиони ви помогне да се оттеглите от върха с достойнство.

Е няма логика. Той ни е на кадем. Миналата година пак ни помогна като ни изхвърлихте за купата и докато вие продължихте да се мъчите на 2 фронта, ние дръпнахме и взехме титлата.

ЦСКА сме така устроени да се мъчим на два,ако се наложи на три фронта.На нас шпалири не ни правят, но и ние не правим шпалири, всичко което ни е дала държавата си го плащаме двойно и тройно , на нас не ни пращат спонсори, не ни дават базите безвъзмездно и безсрочно, плащаме над милион лева на година за да сме на Армията и Панчарево, а други им подариха базите за тридесет години при символичен наем от десетина хиляди лева на година. Не се оплакваме само показваме фактите такива каквито са и въпреки това сме до последно в борбата и за Купата и за титлата.

Защо лъжеш, че плащате за армията? За последните 30 години и вие не сте платили стотинка. Другата лъжа е сумата 1 мил, ама друг път. 257 хил и някой друг лев отгоре.

Аз вярвам на официалната информация, а не на хора на които омразата и злобата към ЦСКА им осмисля живота.Когато Титан поискаха стадиона на концесия и той им беше даден след като бяха уредени финансовите взаимоотношения между клуба и Държавата. Има и изявление на зам.министър мисля че на финансите в което се каза че ЦСКА е платил всичко дължимо за базите си.Наскоро Гриша Ганчев заяви че в момента ФК ЦСКА плаща на година около милион и половина лева с ддс за базите си, за мен това е официална информация казана от този който плаща,не съм чул някой от ММС да я оспори.А въпреки че Кралев даде обещание че приеме ли се Закона за спорта базите на ЦСКА ще бъдат дадени за 30години, закона бе приет преди няколко месеца но развитие няма и срока за отдаване под наем продължава да е 10години, нещо което отказва всеки нормален инвеститор да прави нещо дългосрочно. Можех и да ти покажа цитираните от мен факти,но съм на работа и пиша от телефона, но ти гарантирам че посоченото от мен е истина.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 09 май 2019 16:54

peliforewer написа:
Sstefanov написа:
peliforewer написа:
k20dan4o написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:Оле, нали!

Има някакъв символ в това,Кабаков ви донесе първата титла в Разград срещу ЦСКА,един червен картон за едно младо момче от ЦСКА заради неправилно дишане в средата на първото полувреме,после в средата на второто изгони и Дяков и то след като преди това му спести няколко втори жълти картони.Дано сега този дето ви помогна да станете за първи път шампиони ви помогне да се оттеглите от върха с достойнство.

Е няма логика. Той ни е на кадем. Миналата година пак ни помогна като ни изхвърлихте за купата и докато вие продължихте да се мъчите на 2 фронта, ние дръпнахме и взехме титлата.

ЦСКА сме така устроени да се мъчим на два,ако се наложи на три фронта.На нас шпалири не ни правят, но и ние не правим шпалири, всичко което ни е дала държавата си го плащаме двойно и тройно , на нас не ни пращат спонсори, не ни дават базите безвъзмездно и безсрочно, плащаме над милион лева на година за да сме на Армията и Панчарево, а други им подариха базите за тридесет години при символичен наем от десетина хиляди лева на година. Не се оплакваме само показваме фактите такива каквито са и въпреки това сме до последно в борбата и за Купата и за титлата.

Защо лъжеш, че плащате за армията? За последните 30 години и вие не сте платили стотинка. Другата лъжа е сумата 1 мил, ама друг път. 257 хил и някой друг лев отгоре.

Аз вярвам на официалната информация, а не на хора на които омразата и злобата към ЦСКА им осмисля живота.Когато Титан поискаха стадиона на концесия и той им беше даден след като бяха уредени финансовите взаимоотношения между клуба и Държавата. Има и изявление на зам.министър мисля че на финансите в което се каза че ЦСКА е платил всичко дължимо за базите си.Наскоро Гриша Ганчев заяви че в момента ФК ЦСКА плаща на година около милион и половина лева с ддс за базите си, за мен това е официална информация казана от този който плаща,не съм чул някой от ММС да я оспори.А въпреки че Кралев даде обещание че приеме ли се Закона за спорта базите на ЦСКА ще бъдат дадени за 30години, закона бе приет преди няколко месеца но развитие няма и срока за отдаване под наем продължава да е 10години, нещо което отказва всеки нормален инвеститор да прави нещо дългосрочно. Можех и да ти покажа цитираните от мен факти,но съм на работа и пиша от телефона, но ти гарантирам че посоченото от мен е истина.

Какви 10 години,какви 30 години? Само едно сравнение. Общината на Манчестър харизва стадион Етихад на Манчестър Сити с договор за концесия за 250(??!??!)години срещу инвестиция от 20 млн паунда. Къде са тръгнали да се борят другите с тях,като нито имат същите спонсори,и инвестират по около 1 милярд паунда за нови стадиони. Това малко напомня на една история от родната действителност.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 май 2019 20:14

k20dan4o написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:
baraba написа:Двубоя м/у ЦСКА и Разград ще свири Кабаков :roll:

Оле, нали!

Това беше една година по - рано и ви бихме въпреки Кабаков.
Стефанов, наема, който ЦСКА плаща е около 100000 лева месечно. За сравнение годишния наем на Лудогорец е 14000, а вие въобще не плащате, даже МВР ви плаща консумативите. Може да направиш справка в Сметната палата!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 май 2019 12:14

Ама какви са тия въпроси ... как върви комуникацията м/у тях ... :o
Е, как да върви .... след третата сливовица всички са на едно мнение ... как да върви ... :mrgreen: Само за Добри Митов съм притеснен .... как ще им устиска на ... темпото на двамата д'рти лисици ... :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 май 2019 15:00

baraba написа:Ама какви са тия въпроси ... как върви комуникацията м/у тях ... :o
Е, как да върви .... след третата сливовица всички са на едно мнение ... как да върви ... :mrgreen: Само за Добри Митов съм притеснен .... как ще им устиска на ... темпото на двамата д'рти лисици ... :roll:

Уважавам хора с чувство за хумор,но след мача с Черно море в Гонг написаха статия,която ме втрещи. Не мога да я цитирам,но беше нещо,като "Без Чичовото,но с Чичо и Дедо ЦСКА би Морето"....
Много се извинявам. Димитър Пенев и Люпко Петрович може да са всякакви,но единия е извеждал ЦСКА до 1/2 финал в ЕКТ и националния отбор до 1/2 финал на Световно,а другия е печелил КЕШ и то не с някой западен гранд а с Цървена Звезда. Струва ми се недопустимо за подобни хора да се пише по този начин. Тук във форума може да има майтапи,но журналисти няма как да използват подобни местоимения.
Последна промяна от hydetoshi на 10 май 2019 15:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 май 2019 15:09

hydetoshi написа:
baraba написа:Ама какви са тия въпроси ... как върви комуникацията м/у тях ... :o

Уважавам хора с чувство за хумор,но след мача с Черно море в Гонг написаха статия,която ме втрещи. Не мога да я цитирам,но беше нещо,като "Без Чичовото,но с Чичо и Дедо ЦСКА би Морето"....
Много се извинявам. Димитър Пенев и Люпко Петрович може да са всякакви,но единия е извеждал ЦСКА до 1/2 финал в ЕКТ и националния отбор до 1/2 финал на Световно,а другия е печелил КЕШ и то не с някой западен гранд а с Цървена Звезда. Струва ми се недопустимо за подобни хора да се пише по този начин. Тук във форума може да има майтапи,но журналисти няма как да използват подобни епитети.

Какви журналисти бе братле? Не виждаш ли, че едно от изискванията да станеш журналист е да не можеш да говориш членоразделно и да не можеш да произнасяш "Р" и "Л".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 май 2019 15:11

Red Warrior написа:
hydetoshi написа:

Много се извинявам. Димитър Пенев и Люпко Петрович може да са всякакви,но единия е извеждал ЦСКА до 1/2 финал в ЕКТ и националния отбор до 1/2 финал на Световно,а другия е печелил КЕШ и то не с някой западен гранд а с Цървена Звезда. Струва ми се недопустимо за подобни хора да се пише по този начин. Тук във форума може да има майтапи,но журналисти няма как да използват подобни местоимения.

Какви журналисти бе братле? Не виждаш ли, че едно от изискванията да станеш журналист е да не можеш да говориш членоразделно и да не можеш да произнасяш "Р" и "Л".

Това е съвсем отделен въпрос,ама става много дълга и широка.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 май 2019 19:42

hydetoshi написа:

Те журналистите в момента са останали само ... тройкаджиите ;) Отличниците не работят в България :mrgreen:
А иначе, кто гледах днешната пресконференция и Тримата Треньори моментално си представих .... Тримата Тенори ... :mrgreen:
Определено м/у Пената и Люпко има уважение и ... химия ... :)
На Добри му е много тежка задачата ... хем да превключва моментално на српско и хем през това време да разгадава замисъла на Д. Пеневата мисъл ... абе ... хич не му е леко да знаете :lol:
ПС Единствената ми надеждица са именно тези две дърти лисици .... тея им е ясен футбола толкова много, че .... :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 май 2019 23:56

Нещата са много объркани! :shock:
С Верея може още някои да изгорят! :roll:
http://a-pfg.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% ... 02-111638/
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2019 01:04

Ми не знам, какви са тия уговорки дето трябвало 2:0 да завърши пък той завършил 1:0 ... т'ва са к'во е :roll: Айде по сериозно, може ли ?
Много по интересни са другите мачове с отбори от топ 3 :
Верея 3:4 Левски .... много интрига, много чудесии и на точен резултат е муцка за нагласено тото ;)
Верея 0:0 Лудогорец .... изключително изненадващ резултат за дадения момент .... отново муцка е за нагласено тото ...
В нито един от всичките мачове, които се разследват не може да се докаже НИЩО и ще си останат ей така ... по СЪМНЕНИЯ ... по съмнения обаче няма присъда в НИТО един съд в света ... освен може би в ... България :oops:
"Нямаме някакви други данни освен съмнения, които са на Българския футболен съюз", обясни пред bTV Надежда Белчева - говорител на Районната прокуратура в Стара Загора.

Интересно, как пък съмненията се раздухаха точно преди решаващия мач с ... Лудогорец :shock:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”