Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2019 18:11

Това , че сме уволнили чичо Гошо е прекрасно .
В анкетата гласувах за чужденец макар , че според мен трябва да назначат Кокъла

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 апр 2019 18:21

Ебахти простотията цари в нашия клуб. Не че съобщавам нещо ново или нещо, което чак сега откривам, ама просто реших още веднъж да го споделя. Абсолютно все тая е кой ще е следващият треньор, ако не му се даде шанс да работи по РАЗЛИЧЕН начин от предходните... Искрено се надявам само да не е Хубчев, щото ще е с един куршум - два заека. Хем Колев ще подкопае тотално доверието в себе си, хем ще ни натресат абсолютен темерут.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2019 18:21

Бившият наставник на Левски Георги Дерменджиев обяви пред Sportal.bg, че не се срамува от работата си на “Герена”. Треньорът пожела на бившия си клуб шампионска титла и обяви, че големият проблем пред него е била селекцията.
Аз съм професионалист и направих всичко възможно за развитието на Левски. Няма от какво да се притеснявам и да се срамувам от престоя си. Работих в тежка обстановка. Поех отбора по средата на подготовката в Кипър. Проблемът на Левски се оказа селекцията. Разделям се с добри чувства. Пожелавам на клуба да се върне на мястото от преди 10 години и да стане шампион. Благодаря на феновете за подкрепята! Това е голяма публика, която обича и подкрепя отбора”, каза Дерменджиев пред Sportal.bg.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2019 18:23

mikata написа:Колев искал той да си назначи треньор, Дерменджиев е назначен от г-н Божков затова се забавииха с договора зимата.

Чакай сега малко. Значи заместник шефа на фирмата маха някакъв мениджър, който е избран лично от баш шефа и тоя последния си седи и вика "всичко е точно" ли? Как си го представяш това да се случи? По-вероятно е в такъв случай Колев да излети с 300, отколкото Божков да се навие на подобна рокада.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2019 18:27

Павел Колев за повечето неща се консултира с Мъри.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 29 апр 2019 18:29

mikata написа:Бившият наставник на Левски Георги Дерменджиев обяви пред Sportal.bg, че не се срамува от работата си на “Герена”. Треньорът пожела на бившия си клуб шампионска титла и обяви, че големият проблем пред него е била селекцията.
Аз съм професионалист и направих всичко възможно за развитието на Левски. Няма от какво да се притеснявам и да се срамувам от престоя си. Работих в тежка обстановка. Поех отбора по средата на подготовката в Кипър. Проблемът на Левски се оказа селекцията. Разделям се с добри чувства. Пожелавам на клуба да се върне на мястото от преди 10 години и да стане шампион. Благодаря на феновете за подкрепята! Това е голяма публика, която обича и подкрепя отбора”, каза Дерменджиев пред Sportal.bg.

Ми кво да каже, завалийката?! :) Да, бе - страшно тежка обстановка, която той НЕ знаеш преди да поеме отбора, а?! Не знаеше, че отива в Кипър по средата на подготовката, горкичкият...сигурно си е мислел, ПК ще използва връзките си и ще нареди първенството да започне направо от есента :( Сладур! Пак добре, че не е споменал думичката "проект" някъде, че наистина му беше трудно да превключи от Лудогорец към Левски...А сега, при Херо, Хубси или който там се навие, Лавината ще е спокоен - ще има стил!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2019 18:29

mikata написа:Павел Колев за повечето неща се консултира с Мъри.

Тогава да го връща на работа , а не само Мъри да мърмори как нямало условия за работа в клуба .

Еми ела и си ги създай бе аланкоолу .На готово всеки знае .
Последна промяна от ЕМИЛ на 29 апр 2019 18:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 29 апр 2019 18:30

LM10 написа:Ще стане интересно, ако чичо Гошо поеме Лудогорец :mrgreen:

[offtopic]Напомня ми на едни баджанаци.[/offtopic]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 29 апр 2019 18:31

ЕМИЛ написа:
mikata написа:Павел Колев за повечето неща се консултира с Мъри.

Тогава да го връща на работа , а не само Мъри да мърмори как нямало условия за работа в клуба .

Еми ела и си ги създай бе аканкоолу .На готово всеки знае .

Ти когато започваш нова работа носиш ли си лаптоп, канцеларски материали и офис обзавеждане?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 апр 2019 18:32

specter написа:Ебахти простотията цари в нашия клуб. Не че съобщавам нещо ново или нещо, което чак сега откривам, ама просто реших още веднъж да го споделя. Абсолютно все тая е кой ще е следващият треньор, ако не му се даде шанс да работи по РАЗЛИЧЕН начин от предходните... Искрено се надявам само да не е Хубчев, щото ще е с един куршум - два заека. Хем Колев ще подкопае тотално доверието в себе си, хем ще ни натресат абсолютен темерут.

Що бе, с Хубси ще преуспеете - 10 човека в тотална отбрана и напред каквото стане. Повечето БГ отбори не могат да противодействат на такъв стил на игра. Даже имате шанс за шампиони да станете. Вероятно ще направите двайсетина победи с по 1:0. Не се ебавам, съвсем сериозно го говоря.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”