Това , че сме уволнили чичо Гошо е прекрасно .
В анкетата гласувах за чужденец макар , че според мен трябва да назначат Кокъла
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Ебахти простотията цари в нашия клуб. Не че съобщавам нещо ново или нещо, което чак сега откривам, ама просто реших още веднъж да го споделя. Абсолютно все тая е кой ще е следващият треньор, ако не му се даде шанс да работи по РАЗЛИЧЕН начин от предходните... Искрено се надявам само да не е Хубчев, щото ще е с един куршум - два заека. Хем Колев ще подкопае тотално доверието в себе си, хем ще ни натресат абсолютен темерут.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Бившият наставник на Левски Георги Дерменджиев обяви пред Sportal.bg, че не се срамува от работата си на “Герена”. Треньорът пожела на бившия си клуб шампионска титла и обяви, че големият проблем пред него е била селекцията.
Аз съм професионалист и направих всичко възможно за развитието на Левски. Няма от какво да се притеснявам и да се срамувам от престоя си. Работих в тежка обстановка. Поех отбора по средата на подготовката в Кипър. Проблемът на Левски се оказа селекцията. Разделям се с добри чувства. Пожелавам на клуба да се върне на мястото от преди 10 години и да стане шампион. Благодаря на феновете за подкрепята! Това е голяма публика, която обича и подкрепя отбора”, каза Дерменджиев пред Sportal.bg.
Аз съм професионалист и направих всичко възможно за развитието на Левски. Няма от какво да се притеснявам и да се срамувам от престоя си. Работих в тежка обстановка. Поех отбора по средата на подготовката в Кипър. Проблемът на Левски се оказа селекцията. Разделям се с добри чувства. Пожелавам на клуба да се върне на мястото от преди 10 години и да стане шампион. Благодаря на феновете за подкрепята! Това е голяма публика, която обича и подкрепя отбора”, каза Дерменджиев пред Sportal.bg.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Колев искал той да си назначи треньор, Дерменджиев е назначен от г-н Божков затова се забавииха с договора зимата.
Чакай сега малко. Значи заместник шефа на фирмата маха някакъв мениджър, който е избран лично от баш шефа и тоя последния си седи и вика "всичко е точно" ли? Как си го представяш това да се случи? По-вероятно е в такъв случай Колев да излети с 300, отколкото Божков да се навие на подобна рокада.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Павел Колев за повечето неща се консултира с Мъри.
България има природни богатства,
mikata написа:Бившият наставник на Левски Георги Дерменджиев обяви пред Sportal.bg, че не се срамува от работата си на “Герена”. Треньорът пожела на бившия си клуб шампионска титла и обяви, че големият проблем пред него е била селекцията.
Ми кво да каже, завалийката?!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
mikata написа:Павел Колев за повечето неща се консултира с Мъри.
Тогава да го връща на работа , а не само Мъри да мърмори как нямало условия за работа в клуба .
Еми ела и си ги създай бе аланкоолу .На готово всеки знае .
Последна промяна от ЕМИЛ на 29 апр 2019 18:30, променено общо 1 път.
LM10 написа:Ще стане интересно, ако чичо Гошо поеме Лудогорец
[offtopic]Напомня ми на едни баджанаци.[/offtopic]
ЕМИЛ написа:mikata написа:Павел Колев за повечето неща се консултира с Мъри.
Тогава да го връща на работа , а не само Мъри да мърмори как нямало условия за работа в клуба .
Еми ела и си ги създай бе аканкоолу .На готово всеки знае .
Ти когато започваш нова работа носиш ли си лаптоп, канцеларски материали и офис обзавеждане?
specter написа:Ебахти простотията цари в нашия клуб. Не че съобщавам нещо ново или нещо, което чак сега откривам, ама просто реших още веднъж да го споделя. Абсолютно все тая е кой ще е следващият треньор, ако не му се даде шанс да работи по РАЗЛИЧЕН начин от предходните... Искрено се надявам само да не е Хубчев, щото ще е с един куршум - два заека. Хем Колев ще подкопае тотално доверието в себе си, хем ще ни натресат абсолютен темерут.
Що бе, с Хубси ще преуспеете - 10 човека в тотална отбрана и напред каквото стане. Повечето БГ отбори не могат да противодействат на такъв стил на игра. Даже имате шанс за шампиони да станете. Вероятно ще направите двайсетина победи с по 1:0. Не се ебавам, съвсем сериозно го говоря.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]