Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2019 14:13

Няма дух в отбора, щото имам чувството, че никой играч не е сигурен в това, дали ще остане в тима и през новият сезон.
Много се избърза с приказките, че Левски ще търси и разчита на "млади балканци"... Т'ва вероятно демотивира, както настоящите чужденци в отбора, така и българите. :roll:

Отделно и съдбата на Бат' Гашо не е ясна... "Там където има дим, има и огън".
К'во ли си викат играчите... "Тоя дъртия к'во да го слушаме и да му изпълняваме претенциите, и без т'ва е пътник след краят на сезона".
Тъпо е, но и това го има по нашите ширини. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 апр 2019 14:35

THE G.A.M.E написа:Няма дух в отбора, щото имам чувството, че никой играч не е сигурен в това, дали ще остане в тима и през новият сезон.
Много се избърза с приказките, че Левски ще търси и разчита на "млади балканци"... Т'ва вероятно демотивира, както настоящите чужденци в отбора, така и българите. :roll:

Отделно и съдбата на Бат' Гашо не е ясна... "Там където има дим, има и огън".
К'во ли си викат играчите... "Тоя дъртия к'во да го слушаме и да му изпълняваме претенциите, и без т'ва е пътник след краят на сезона".

Ама, то това е още от началото на сезона... Когато играчите си признават, че пред тях е поставена като цел купата, какво да играят в първенството? Това при управлението Спас, а там се извършиха не малко глупости.
После идват нови шефове и пряко казват, че Левски няма сили да се бори за титлата, ще намаляме заплати от лятото, ще се разчита на повече българи и юноши, изкарват трима титуляри от отбора, а преди това им сменят треньора посредата на подготовката...
Въпреки, че Лудогорец е отслабен тази година, ние сами си направихме така, че да не сме част от битката за трофея. И въпреки всички глупости на три пъти имахме шанс да се доближим, но се провалихме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 15:06

THE G.A.M.E написа:Отделно и съдбата на Бат' Гашо не е ясна... "Там където има дим, има и огън".

Бе то и аз, като отида на кораба, знам, че на гл.механик ще му свърши контракта и друг ще дойде, ама нещо не се ДЕмотивирам. Що така? Там всички сме "пътници", но си вършим съвестно работата.
А тук се чудим как да оправдаем "нежните и деликатни души" на мърдите в синьо...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 апр 2019 15:42

blue avalanche написа:Бе то и аз, като отида на кораба, ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Лавинка,.. бая са те люшкали вълните :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 29 апр 2019 15:46

Ама вие сте голям цирк бе, и на чичо Гошо шута бихте, Павел Колев поне да не се беше излагал така, да обяснява как той остава треньор и нямате нищо общо с оставката на Хубчев. :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 29 апр 2019 15:51

Яка излагация на Павел Колев. Наистина ли не знаеше нищо, зависи ли нещо от него или ни взимат за будали? На кого е това решение? Божков? Съмнява ме.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 апр 2019 15:57

Айде честито, поредната аматьорска проява на клуба Левски. Много поздрави Павел Колев ака Усмивката 2.
Дотука 1към1 с предишните смао не обещавал титла.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 16:01

Браво на Колев!!! Така се действа!!
Никакъв прогрес при Дерменджиев! Напротив - пълен регрес!! Изобщо не контролира отбора!
Кво да го чакат? Докато наниже 10-ина загуби? Като Достанич?
"По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!" - са казали хората!
Съвсем даже професионално!
Последна промяна от blue avalanche на 29 апр 2019 16:02, променено общо 2 пъти.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 апр 2019 16:01

От преди 4 дни: Колев потвърди: Треньорска смяна в Левски не е на дневен ред :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 16:04

Warped написа:От преди 4 дни: Колев потвърди: Треньорска смяна в Левски не е на дневен ред :lol: :lol: :lol:

Ми не беше... Ама паднахме от Берое насред София и чашата преля!

Върни се в “Левски”